hát ez kurvajó :D nem csalódtam benned. akkor megvan mind a két számod, meg láttam régen a vibert is, hogy fent van a számod, csak nem tudtam a tiéd-e de akkor majd előtte rád irok. Viszek páleszt azzal nem lesz gond, " mint a multkor kakucsra" - az szerintem már 12 éve volt egyszer voltunk apraszakival nálatok valami bulikába, te adtad a szállást, másnap meg bundás kenyér volt a reggeli.
Mind a két telóm megy több mint 20éve, a midó portálra nem regisztráltam, de van viberem, ha hozol +int gönci páleszt mint múltkor kakucsra, akkor megyek, de ha olyan a helyzet majd áll j mellém, mert dorogon elvertem egy csopperes seggarcot, azután a haverjai a segítségére jöttek és cserébe engem kidobtak
Ha nem sut a nap es felbaszom a futest olyan 10 fok megvan.
Jo lenne mozogni is benne nem ugy mint a michelin baba.
A dewalt az leveheto karos, melleny, de nem vettem szamitasba hogy barom usakos meret, es a 2xl esbe meg felszer beleferek, ugy egy picit idegesit, max alkadon ha ugy mozgok vagy kimegyek a meleg elillan, gondolom a karok menten meg hogy nagy ram, vagy csak ennyit bir, jobb lenne egy konnyebb pulover, arra vennek fel egy vekonyabb mellenyt.
Lassan 4 eves a mostani, jo az de kezd kopni.
Nem bazdmeg..a szobában hordtam
Van a hátán,mellkason is...zsebében is .és szélálló. Teljesen hibátlan cucc. A belseje úgy van kialakítva,hogy telót is tudsz tölteni.
Én kb -6 fokban teszteltem és fasza kis szél volt...de érezhetően fűtött. A 6 óra akksi függő...a zseb amiben ki van alakítva az akksi bölcsője,az bővíthető...szóval nagyobb akksi is mehet bele.
http://youtu.be/OyBVepdNe6U;feature=share
Jo lenne mozogni is benne nem ugy mint a michelin baba.
A dewalt az leveheto karos, melleny, de nem vettem szamitasba hogy barom usakos meret, es a 2xl esbe meg felszer beleferek, ugy egy picit idegesit, max alkadon ha ugy mozgok vagy kimegyek a meleg elillan, gondolom a karok menten meg hogy nagy ram, vagy csak ennyit bir, jobb lenne egy konnyebb pulover, arra vennek fel egy vekonyabb mellenyt.
Lassan 4 eves a mostani, jo az de kezd kopni.
Oda hibátlan. És pont ott fűt ahol legkönnyebben kifázol.
Van a hátán,mellkason is...zsebében is .és szélálló. Teljesen hibátlan cucc. A belseje úgy van kialakítva,hogy telót is tudsz tölteni.
Én kb -6 fokban teszteltem és fasza kis szél volt...de érezhetően fűtött. A 6 óra akksi függő...a zseb amiben ki van alakítva az akksi bölcsője,az bővíthető...szóval nagyobb akksi is mehet bele.