Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a fehér farkvégű eb nagyon durván tolja
Influenzában sokkal többen halnak meg, mint a korona vírus kb 50 mutalodott alfajában együtt....
Tuti nem ások gödröt, vegyen egy hordó sós savat aztán abban faszán fel tudnék oldódni, amúgy is kicsit feszült vagyok mostanában
Akkoriban voltam, gyanús volt hogy még hetek múlva is fájt aztán röntgen akkor mondták hogy repedt
Előbb nyirod ki magad a bagoval.
...marha nagy balhé...
Barátkozz zotyával Ha gondolod küldök pénzt buszjegyre kiskőrös-gödöllő, csak oda Neki stratégiája van az ilyenre Pult alól előkapja a lapátot teljes erőből fejbever vele Az ásóval ás egy gödröt( vagy lehet azt még kiásatja előtte veled ez szerintem az alku része lesz ) majd amikor beledöngölt a gödörbe rádönti azt a marós lúgot vagy mit, aztán dob rád néhány lapát földet Pár hét azt nem marad belőled lófasz sem a szenvedéseid is véget érnek Régi fórumosként lehet ingyen megcsinálja neked
Pedig a Totya mondta hogy balhé lesz. Nagy balhé.
Lófaszt.
Jön! Koronavírusnak hívják.
Miért nem csavaroztatod össze , és akkor összenő??! Orvoshoz menj!
Amúgy kb azon a szinten vagyok hogy úgy nagyjából nincs miért tovább szenvedni ebben a földi pokolban
Nem mondom hogy kifekszek a vonat elé mert annak nem látom értelmét, de pl nem lennék nagyon bánatos ha jönne valami idegen faj aztán jól kiirtana minket
Asszony megy 5 km/h tempóval én meg trükközök, kapubejáró, árok stb
hát ha ilyen jó állapotban vagy legfeljebb azt tudom tanácsolni, hogy szerezz lehetőleg nagyon olcsón egy kerekes széket(úgyis csak egyhasználatos lesz) kérj meg valakit aki kellőkép útál (szerintem nem lesz nehéz ) A régi vasutas igazolványodat rakd az ingzsebedbe, gombold be, majd kérd meg az illetőt, hogy toljon ki a sínekre és felejtsen ott Azért előtte egyeztessétek a menetrendet, nehogy a hidegben sokat várjál az intercityre Aztán miután a takarító felhajigálják a darabjaidat a hullaszállítóra kis szerencsével megtalálják a vasutasigazolványodat, lehet állami mávos temetést kapsz még a családnak sem kerül zsetonba
Szerintem te így tehetnél valamit ezért a világért a családodért és magadért
tekerés 5 km/h-val Baszod te nem biciklista vagy, hanem cirkuszi akrobata
ha meg igaz az a napi 20-25 km-er akkor napi 4-5 órát gyakorolsz a fellépésre
Init már ezelőtt tiz évvel is felkisérhették volna akkor csak egy kanapét is vigyenek fel vele
Megjött az éves elszámolás az émásztól, jól teljesített a napelem. Hőszivattyús fűtéssel az egész éves ktségem 26500 . Mondjuk jövőre több lesz mivel az még nem volt beszerelve tavaly ilyenkor. De gázt cserébe alig használok.
És a multkori beszélgetéshez kapcsolódóan nincs semmilyen rendszerhasználati díj, illetve az nulla ft. Csak az alapdij van felszámolva 1838 ft.
Ilyenkor az indiánok már régen felkísérik az “öreget” a hegyre ,mert hasznavehetetlen!
Mondom én hogy a használt kockázatos
Most azért minimum egy Kőműves actimel ugrott a levesbe
Ezek a jó dolgok úgy kezdődnek hogy leteszel 300 ezret árán műtét aztán meg ennyit
Ami meg is érne ennyit ha fasza lesz
De
Szar a jobb vállam mert x éve eltört és azóta sem az igazi mindkét könyök és csukló off
A nyakam alig forog egy motoros csuka fejes miatt emiatt a gerincem se olyan hajlékony mint volt előtte.
A bal boka is off mert nem kell a drága motoros csizma
A térdek is odavannak az egyik olyan kopott hogy 15 éve járok vele kezelésre a másik csak simán topog mint a rőzse a tűzben
Ezen kívül akad pár kisebb törés repedés ami nem okoz különösebb gondot

Szóval az egész szervezet egy rakás fos, már lassan ki kellene dobni a ganéra
Látod,látod.
Úr Isten!
No,megvan az első hulla cella.
Reggel óta lóg a töltőn de csak nem akar végezni.