Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondhatod azt is, hogy azért fékeztél mert azt hitted azért üldöz ennyire a rendőr mert meg akar kínálni egy pohár pálinkával és ilyenkor mindig meg szoktál állni
Vészfék csak a vonaton van
Zoli...rendeld meg a mellényt!
http://youtu.be/H8aYkiwfE5U
kapacitást is mértél
Csak akkor ha gyáva vagy kitartani a hazugságod mellett Nekem ez nem okozna gondot Hisz én tolvaj is vagyok, 2016 óta meg elítélt bűnöző még papirom is van róla
Szembrebbenés nélkül és fapofával mondanám a teljesen nyílvánvaló hazugságomat Tisztelt bírónő. Éppen kiugrani készült egy őz, vagy már ki is ugrott arra már nem emléxem pontosan , de a baleset elkerülése érdekében kénytelen voltam vészfékkel lassítani a járművem
De hát a videókamera felvételei alapján nem is volt ott őz. Az leeht, hogy a videófelvétel alapján nem volt ott, de én meg úgy láttam, hogy ott volt és úgy ítéltem meg a helyzetet vagy jól vagy rosszul, hogy vészfékeznem kell a baleset megelőzése érdekében.
Mondjuk annak az ágynemű tartójába elférne egy nagyobb akku is, jutna amper a hűtőnek is
Marad a kanape.
Lassan 50 éves leszek nem most kellene elkezdeni az aktív sportot.
Szóval az önerőből való hegymászás kizárt
Ha gyalog mesz az a legolcsobb.
A bolti szar
Gyenge és az akku is kicsi. Evvel szemben drága
Motor meg a vezérlő 160, akku ha a tuti 1000ft akkor 250. Pár plusz kacat 50. Aztán megvan a projekt max 400ból
Kezdj edzeni rá, és akkor nem kell az akkura költeni, na meg a hab tested is könnyebb lesz
Unom a motort, múltkor robogóval voltunk és kurva jó volt
Bicikli meg faszább lenne
üdv urak

tavasszal azt hiszem meghirdetem az FMX-et, de tartok tőle nem sokan fugnak hivogatni, egyetlen előnye a 10k kilóméter de nem egy xt660
Arra meg luxusnak érzem picit.
Ennyi pénzért csak úgy éri meg ha használod.
Az a genyóság, hogy a Tesla meg VW 100$/kWh áron kapja az akkut, ahhoz képest 300$/kWh alatt mi nem tudunk hozzájutni.
300forintnak kéne lennie egy ilyen 3Ah-s cellának, azzal már érdemes lenne farigcsálni, bár gyanítom akkor már a bolti villanybringa sem lenne olyan drága.
Amiért=ampert
A cobranko is kidoglott horvatban. Menj ktm motorral.
Az a helyzet hogy évente kellene 3-5 napot
Felmenni valami nagyobb hegyre és lezúgni
Emiatt kell sok akku mert ilyen 1000+ méteres szintkülönbség megkéri az amiért a bölény testem alatt
Vagyonbiztonságra vigyázott, mert ha nem fékez akkor megszopatja a rendőr
Mond azt hogy nincs kedved hozzá, nem kell kifogásokat gyártani mint a melóhelynél

Én mintát szoktam venni.
Az alapján ki lehet deríteni már hogy érdemes e többet venni.
Szerintem nem. Ez drága ehhez.
Max laptop és szerszámgép akkura valót vennék.
Zoli ára jobb, a kockázatok ellenére, de még mindig sokat kell melózni vele.
Bontott Tesla vagy Leaf akkuval nem lehet mellélőni, és a munka is kevesebb vele mert már egyben van a kapacitás.
Illetve én nagyobb blokkokat vennék ha ragaszkodnék az új akkuhoz, az sem drágább.
Na meg a kínaiaknak vannak a legjobb akkui, szóval nem kell tartani tőlük.
Jó forrásból lazán vennék eredeti kínait.
Lemertem mindet, a teljes csomag 3,5v felett van, egy kuka sincs benne, van 45db 4,1v felett, 45 db 3,5v es 4v kozt, egy a maradek 4-4,1 kozt. Szerenyek a tapasztalataim de ez szerintem mind jó. Most feltoltom a lemerulteket, pihentetem egy honapig, ha nem sulnek ki maguktol ennyi ido alatt mondjuj 1-2 szazadot akkor jok. Mind japan vagy koreai, panasonic, samsung. Nem kinai.
Amúgy, ha eg rendőr csak megcsikarja a szolgálati autót, automatikusan fegyelmi eljárást indítanak ellene. Nemcsak fegyelmit kap, a rendőrautóban keletkezett kárt is levonják tőle...
Új az most is
vissza lehet kérdezni, hogy tisztelt biztos úr, mondjon már egy okot amiért tilos fékezni az úton és azt az állítását legyen szíves megvédeni a bíróság előtt
Hát mert az őz is tudja, hogy ott előzni tilos, ezért nem ott ugrik eléd, hogy hirtelen kelljen fékezned - fölösleges tehát a követési távolság Logikus, nem?
ha felveszi a kamera hogy lófasz se volt ami miatt fékezni kellett akkor rejlik benne némi cumi