mondhatod azt is, hogy azért fékeztél mert azt hitted azért üldöz ennyire a rendőr mert meg akar kínálni egy pohár pálinkával és ilyenkor mindig meg szoktál állni
Csak akkor ha gyáva vagy kitartani a hazugságod mellett Nekem ez nem okozna gondot Hisz én tolvaj is vagyok, 2016 óta meg elítélt bűnöző még papirom is van róla
Szembrebbenés nélkül és fapofával mondanám a teljesen nyílvánvaló hazugságomat Tisztelt bírónő. Éppen kiugrani készült egy őz, vagy már ki is ugrott arra már nem emléxem pontosan , de a baleset elkerülése érdekében kénytelen voltam vészfékkel lassítani a járművem
De hát a videókamera felvételei alapján nem is volt ott őz. Az leeht, hogy a videófelvétel alapján nem volt ott, de én meg úgy láttam, hogy ott volt és úgy ítéltem meg a helyzetet vagy jól vagy rosszul, hogy vészfékeznem kell a baleset megelőzése érdekében.
A bolti szar
Gyenge és az akku is kicsi. Evvel szemben drága
Motor meg a vezérlő 160, akku ha a tuti 1000ft akkor 250. Pár plusz kacat 50. Aztán megvan a projekt max 400ból
Arra meg luxusnak érzem picit.
Ennyi pénzért csak úgy éri meg ha használod.
Az a genyóság, hogy a Tesla meg VW 100$/kWh áron kapja az akkut, ahhoz képest 300$/kWh alatt mi nem tudunk hozzájutni.
300forintnak kéne lennie egy ilyen 3Ah-s cellának, azzal már érdemes lenne farigcsálni, bár gyanítom akkor már a bolti villanybringa sem lenne olyan drága.
Az a helyzet hogy évente kellene 3-5 napot
Felmenni valami nagyobb hegyre és lezúgni
Emiatt kell sok akku mert ilyen 1000+ méteres szintkülönbség megkéri az amiért a bölény testem alatt
Mond azt hogy nincs kedved hozzá, nem kell kifogásokat gyártani mint a melóhelynél
Én mintát szoktam venni.
Az alapján ki lehet deríteni már hogy érdemes e többet venni.
Szerintem nem. Ez drága ehhez.
Max laptop és szerszámgép akkura valót vennék.
Zoli ára jobb, a kockázatok ellenére, de még mindig sokat kell melózni vele.
Bontott Tesla vagy Leaf akkuval nem lehet mellélőni, és a munka is kevesebb vele mert már egyben van a kapacitás.
Illetve én nagyobb blokkokat vennék ha ragaszkodnék az új akkuhoz, az sem drágább.
Na meg a kínaiaknak vannak a legjobb akkui, szóval nem kell tartani tőlük.
Jó forrásból lazán vennék eredeti kínait.
Lemertem mindet, a teljes csomag 3,5v felett van, egy kuka sincs benne, van 45db 4,1v felett, 45 db 3,5v es 4v kozt, egy a maradek 4-4,1 kozt. Szerenyek a tapasztalataim de ez szerintem mind jó. Most feltoltom a lemerulteket, pihentetem egy honapig, ha nem sulnek ki maguktol ennyi ido alatt mondjuj 1-2 szazadot akkor jok. Mind japan vagy koreai, panasonic, samsung. Nem kinai.
Amúgy, ha eg rendőr csak megcsikarja a szolgálati autót, automatikusan fegyelmi eljárást indítanak ellene. Nemcsak fegyelmit kap, a rendőrautóban keletkezett kárt is levonják tőle...
vissza lehet kérdezni, hogy tisztelt biztos úr, mondjon már egy okot amiért tilos fékezni az úton és azt az állítását legyen szíves megvédeni a bíróság előtt
Hát mert az őz is tudja, hogy ott előzni tilos, ezért nem ott ugrik eléd, hogy hirtelen kelljen fékezned - fölösleges tehát a követési távolság Logikus, nem?
http://youtu.be/H8aYkiwfE5U
Szembrebbenés nélkül
De hát a videókamera felvételei alapján nem is volt ott őz.
Szóval az önerőből való hegymászás kizárt
Gyenge és az akku is kicsi. Evvel szemben drága
Motor meg a vezérlő 160, akku ha a tuti 1000ft akkor 250. Pár plusz kacat 50. Aztán megvan a projekt max 400ból
Bicikli meg faszább lenne
tavasszal azt hiszem meghirdetem az FMX-et, de tartok tőle nem sokan fugnak hivogatni, egyetlen előnye a 10k kilóméter de nem egy xt660
Ennyi pénzért csak úgy éri meg ha használod.
Az a genyóság, hogy a Tesla meg VW 100$/kWh áron kapja az akkut, ahhoz képest 300$/kWh alatt mi nem tudunk hozzájutni.
300forintnak kéne lennie egy ilyen 3Ah-s cellának, azzal már érdemes lenne farigcsálni, bár gyanítom akkor már a bolti villanybringa sem lenne olyan drága.
Felmenni valami nagyobb hegyre és lezúgni
Emiatt kell sok akku mert ilyen 1000+ méteres szintkülönbség megkéri az amiért a bölény testem alatt
Én mintát szoktam venni.
Az alapján ki lehet deríteni már hogy érdemes e többet venni.
Szerintem nem. Ez drága ehhez.
Max laptop és szerszámgép akkura valót vennék.
Zoli ára jobb, a kockázatok ellenére, de még mindig sokat kell melózni vele.
Bontott Tesla vagy Leaf akkuval nem lehet mellélőni, és a munka is kevesebb vele mert már egyben van a kapacitás.
Illetve én nagyobb blokkokat vennék ha ragaszkodnék az új akkuhoz, az sem drágább.
Na meg a kínaiaknak vannak a legjobb akkui, szóval nem kell tartani tőlük.
Jó forrásból lazán vennék eredeti kínait.