Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk azt én sem értem, ha több forgalmi sáv van vagy előzni tilos van akkor miért ne kell követési távolságot tartani
oké mondhatja a rendőr ,hogy előzéshez készült fel
az előtte lévő ettől nem lesz hibás " jármű sebességét hirtelen fékezéssel csökkenteni csak abban az esetben szabad, ha ezt a személy- vagy vagyonbiztonság megóvása szükségessé teszi. "
A merci már az (1) pontot megszegte, fölösleges tovább olvasni - egyébként meg láttál egy őzet az erdősáv szélén, és azonnal reagáltál, a saját biztonságod érdekében..
Egyébként ez az egyik leghülyébb KRESZ szabály az a (2) pont... az visz mindent
kivonat:
27. § Követési távolság

(1) Járművel másik járművet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó jármű mögött - ennek hirtelen fékezése esetében is - meg lehessen állni.
(2)..........
Nincs szükség ilyen követési távolság tartására
a) ha
- a vezető előzésre készül fel,
- az úttest menetirány szerinti jobb oldalán két vagy több forgalmi sáv van, vagy
- az úton az előzés tilos,
b)........
c)..........
(3) A jármű sebességét hirtelen fékezéssel csökkenteni csak abban az esetben szabad, ha ezt a személy- vagy vagyonbiztonság megóvása szükségessé teszi.
Annak már vége:
Ilyenkor mindig a hátsó a hibás, akkor is, ha sebmérős A-Merci
Semmi baj, veszünk nekik másikat
minden bizonnyal vége volt mert megigazította az elejét
Nem tudom mi volt, ennyit láttam a facebookon. “Fékút vége...” címmel
mivel ott volt a kamera a seggében nem is tudta felvenni a kamera, hogy valami szaladt-e át az úttesten e vagy sem. Egyébként meg lényegtelen mert ha én úgy láttam és indokoltan vészfékeztem mert úgy láttam akkor mi van Ja, hogy mégsem volt ott Pedig nekem hirtelen úgy tűnt mintha...
Maga meg miért nem tudott mögöttem megállni? Legalább rendőr létére tartaná be a követési távolságot
át szaladt előtte egy őz ezért kellett vészfékezni Oszt mehet a rendőr a pics@ba Bizonyítsa be az ellenkezőjét
volt
Sár és sár között sok különbség van, aki még nem volt fasza tapadós sárban nem tudja mi az igazi szopó
Olyan mint a tészta, de tényleg . Megfogod a sarat és ki tudod nyújtani 10-20 centikre mint a gyúrt tésztát
Namármost itt az a gumi az első fordulatkor berakódik aztán slick lesz

Amúgy azt nagyon hiányolom hogy miután ráhúzta a tengelyre az anyát ki kellene lazítani a teleszkópon az előzőleg meghúzott két csavart és le kellene nyomni párszor az elejét hogy tuti ne feszüljön a kerék
Láttam már olyan félrehúzott kereket ahol rövid időn belül folyt a teleszkóp mert annyira feszült
Ja, hogy ez csak ilyen műmájer szupermotyó?
Van pár hiba benne
Mondjuk a téli-saras gumi se az igazi, látszik hogy igazi sárba nem használja
Elég ha a kinézetét hamisítják
Nézz csak meg egy gagyi savas akkut amikor megveszed jó az nagyjából tudja is ami rá van írva aztán az első tél után lehet kuka mellé tenni mert nem indít
Nem mondom hogy szar az az az akku meg azt sem hogy biztos hamis de kb 250 kellene(ennyi kényelmesen elfér, de inkább több) ekkora mennyiségnél nem kevés zseton ugrik a levesbe ha mégsem jó
Ez a vattas nem egy szerelozseni.
Levi nagy cimbije.

http://youtu.be/UZY9JefWb7U
Hát nem is tudom mit görcsölnek a Teslánál. Ilyen akkuval 2000km-ert is elmenne egy töltéssel
https://www.ebay.com/itm/6x-GT...
Meggondolta magát a kutya
Egy 18650 es akku max 3500 mah.Szoval a 15e kamu.
Tudod, ha egy csúcskategóriás akku minden mérhető paraméterét tudják hamisítani, akkor tőlem olyan márkát hamisítanak rá olcsóért amilyet akarnak
Azzal van gond, amikor az 1000mAh-s akkura ráírják hogy 15000mAh, ami enyhén szólva fizikai lehetetlenség.
A holland bolt, bejáratott és megbízható, az ukrán kínából szerzi a dolgait, de ő sem adott még nekem szart.
Itt az lesz a szopó hogy mivel ott volt a kamera a seggében nem mondhatja hogy egy kutya átszaladt az úton és emiatt vészfékezett
Nekem van egy olyan érzésem hogy ez is olyanná válik mint az olajhamisítás, csak itt évek múlva veszed észre a hibát
Szerintem tévedsz. Az ki van csukva hogy toljanak valakit a rendőrök, és így gyorshajtásra ösztökéljenek, hisz megmondták
Ezzel csak az a baj, hogy tuti megfingatják az áldozatot, szóval remélem van jó ügyvédje.
Rendszám alapján vadonatúj új