Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk most is van kb 10fok és napsütés, nem mentem még semerre de biztos vagyok benne hogy vizesek az utak.
Hol?
Megrendeltem.Bálnákra nem biztos hogy jó,de 3xl-es nem volt raktáron,preorder-ben intéztem,kifizettették,halvány dunsztom sincs mikor kapom meg vagy megkapom e.
Itt pesten nagyon jó idő van. Majdnem motorral jöttem melóba, de holnapra esőt mondtak, azt meg nem szeretem.
Badacsony: Süt, illetve világít, de még hatása nem sok van! De legalább jó lesz a blokk hűtése, nem úgy mint nyáron 35fok C-nál !!
Ugye? Én is ezt mondtam. Úgy is mindenki Zolit akarja megverni, szóval nála is tarthatnánk a tavaszi találkozót. Azt mondta csinál nekünk mikrós lángoskenyeret
"Lehet hogy még a munkakedved is vissza jönne" Ne biztassátok ilyesmire, legalább nem bsz el semmit, és nem is éri baleset!
Ez kemény, vaze! Főleg a papírspórolós seggtörlés leírása.
1:27:39 a balkáni budi.5 perce röhögök.

http://youtu.be/0pAEQ5k9Uhk;t=5105s
Meg ne próbáld,kisül a szeme.
Uhhhhhhhhh..... ....................
Mindig kell
Amint fent lesznek, még látogatom Zolit
Ne tetézd!
Még nincsenek fent a SÁRGA matricák, szóval NEM
"Lehet hogy még a munkakedved is vissza jönne"

Ini-nél????
Esélytelen
Lehet, hogy hétvégén motorozni kell:
Van egy szó, amit én sem szeretek hallani: "életmódváltás".
Legalább mi lusták tartsunk össze, igaz, Ini?
Ez butaság. Miért ne lehetne elkezdeni?
Nem egyből kell a full terhelést, hanem fokozatosan.
Bringázás, meg a gyaloglás ráadásul teljesen emberbarát dolog, bárki képes rá, a mennyiséget meg növeled ahogy bírod.
Lehet hogy még a munkakedved is visszajönne mellékhatásként és jól éreznéd magad....bár lehet ezzel most végleg elriasztottalak a mozgástól
Nem baj, az érzés akkor is megfizethetetlen: kellemetlenséget okozni egy geci sünnek!
így van akármit is mondhatok, akkor is ő lesz a hunyó