a kánya a kányának nem vájja ki a szemét, ha politikus lehetnék , én is ellopnám amit csak bírnék, persze engedném neked is, még úgy is, ha te a másik térfélen pattogtatod a labdát
Alapvetően ha ez a velemenye, legalabb nyilvanos teveben nem hangoztatja ha nem elmehaborodott, de ez DK unios kepviselo volt, most megvalasztottak polgarmsternek az egyik keruletben.Ugy hogy o is kijelentette fingja nincs hogy kell azt csinalni.
Én jó messzi lakok a nagyfalutú engem nem érint... jót röhögtem a butapestieken, hogy megszavazták ezt a senkiházit, aki ellenzéki jó nagy öngól
amúgy nem lepődtem meg nagyon, a Fideszt is ők buktatták meg 2002-ben, mert elkaszálta a kis metrócskájukat aztán lett is gyurcsótány, meg 4-es metró 3x áron, amiből sikeresen elloptak 160 milliárdot
Hívták a fenét... az is jó volt, hogy a csaj kinyomtatott SMS-eket lobogtatott, hogy hívták az M5-be oda én se mentem volna el geri helyében
Egyébként a csaj nagy nulla, a biciklis felvezető kérdés után elő kellett volna egyből jönni komollyal - mert akkor viszont geri habogott volna, mert komolyat aztán tényleg semmit nem csinált
Én nem nézem gerit semmibe se, a támogatói körét mégkevesebbe - de most komolyan, ilyen kérdéseket? Ez vicc, M1-t nézve tiszta rákosi-híradó feelingem van
Ezzel a teljesen hülyének nézéssel még a régi jobboldalú beállítottságúak is elküldenék az M1 párttévét a faxba.
Nem kéne tudni ennyi kérdést feltenni, amelyek egyébként nem alaptalanok. Nem mintha fontos lenne, de azt az agymenést amit geri véghez visz nem árt törni néha, mégha agyatlanul vigyorog is rajta :)
A picsa nem tudom ki, de a kérdések jók, lassú volt Geri és ha nem lett volna ennyire hülye az elején akkor ez most nem jön létre :)
Ennek is a cigányok és a buzik jönnek be.
amúgy nem lepődtem meg nagyon, a Fideszt is ők buktatták meg 2002-ben, mert elkaszálta a kis metrócskájukat
Egyébként a csaj nagy nulla, a biciklis felvezető kérdés után elő kellett volna egyből jönni komollyal - mert akkor viszont geri habogott volna, mert komolyat aztán tényleg semmit nem csinált
Ezzel a teljesen hülyének nézéssel még a régi jobboldalú beállítottságúak is elküldenék az M1 párttévét a faxba.
A picsa nem tudom ki, de a kérdések jók, lassú volt Geri és ha nem lett volna ennyire hülye az elején akkor ez most nem jön létre :)
Nem is értem hogy gondolta.
https://hvg.hu/itthon/20200122...