Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már azért vannak már jó dolgok ezen a téren is.
Szerintem lazán össze tudnának legózni.
Kollégának a szétcseszett térdét generálozták Kecskeméten és azóta újra tud futni.
Nem forr össze
Állítólag ha el lenne törve teljesen akkor összeforrna
De nem volt meggyőző a kórházban a doki
És egy szóval se akart rábeszélni
20 éve minimum volt az akció
Ha napi 20-at tekersz az már jó, akkor nem szóltam.
Nekem is az a bajom hogy fázok, ezért ilyenkor nem bringázok.
faking billenytyűzet .... szóval nem forr össze?
És az ben forr össze? Gondolom, ez nem mostanában történt?
Akkor ne adjál díszőrséget a Parlament előtt!
Hoznak ők is pár csomag akkut?
A sarok csont el repedt
Leléptem a Kőműves kis bakról. Hetven pár kiló voltam mégis meglett a hiba
Olyan érzés mintha egy vezetéken állnál, ha állok fél órát egy helyben kb a könnyem potyog
Már elnézést INI, de én eddig úgy tudtam, hogy "repedtsarkú" csak nő lehet??! Neked hogy??!
Csak szólok hogy a TEK úton van!
Elhatározás kevés, amúgy szerintem többet biciklizek mint egy átlag ember. Jó időben esténként 20-25 km szinte mindig van. Plusz a szokásos ide-oda napi mászkálás
Mist szar időben asszony sétál én meg biciklivel követem, mondjuk a héten meg nem voltam mert vasárnap este pofára estem és azóta fáj néhány alkatrészem. Kicsit orrnehéz állapotban ugrattam bele az út széli 25 centi mély beton vízelvezetőbe aztán le kellett tennem az arcomat a talajra

Tiszta BMX bandita feeling ez az esti tekerés mert 5km/h tempóval nem lehet normálisan menni csak mindenfele extra helyeken
Tuti boldogok az öreg asszonyok amikor meg taposóm a ház előtti virágos kertjeiket
Sok okom nincs bizakodni a szebb jövőben
Bár amiota csontkovácshoz járok nem kell reggelente ülve hugyozni mint a buzik, már nem zsibbad a kéz(vagy nem annyira) meg tudom fogni a ceruzát
Szóval van egy kis javulás
Olyan mint Marvin.

http://youtu.be/aoUfJ1Z4M3o
Nem vagy te egy kicsit olyan hogy semmi sem jó ?
Mintha kicsit depressziós lennél
Igen, tudom hogy az elhatározás a változtatásra a legnehezebb. Ha ez megvan és elindul az ember, akkor a többi problémára általában van megoldás.
Vannak dolgok amik nem változnak
Pl a repedt sarok csont sem ami 0-24 ig fáj vagy 20 éve
Ha egész nap fekszek akkor nem de ha fel vagyok fát a és egy nap 10x elmegyek budira akkor már igen
Na pl ez nem nagyon kellene tetézi a gyaloglással, bicikli ennyire nem gáz
Ellenben itt meg a csukló és a könyökök ami gyenge pont
De csak mert félsz hogy kibaszna a légzsilipen
Itt annyira nem...itt jegesek
De ez kevésbé zavarna, csak ha beüt egy olyan zápor mint valamelyik nap akkor takaríthatom megint a motort.
itt
24 órás műszakban ez a szar, a fene tudja mi lesz még addig, mire elszabadulok innen.
A január ilyen plötty.
De qrvára rá tetszik érni!
Csak atisnak,mert érdekli a téma.
Megy a töltés hommade.
Én nem akarom
Napsütés van,10 fok messze nincs.Majd délelőtt.
Mármint hol eső?Holnapra?