Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van...hisz te egy picsa vagy.
Elnézést hölgyem!
ki állította ennek az ellenkezőjét az bújjon elő ha mer
...akkor azt is tudod, hogy előre kell nekem köszönnöd és persze semmi tegezés, csak ha megengedem
na azért
na viselkedjetek, mert szanaszét lesztek ültetve
Hibátlan a modorom te paraszt!
...oszt' látod, az is felesleges volt. Nem tanultál jó modort
A mi korosztályunk még csak csak. De a fiatalok azok bírkák....
Apám adott olyan nyaklevest ha nem köszöntem hangosan
Jah.....korunkban már öröm ha épp köszönnek az emberek.....
Mondjuk én többnyire jól hallhatóan rájuk köszönök, hátha csak a hallásával vannak gondok
Hülyeség!
Semmi köze a kézfogáshoz amiket leírt. Nagyon messzi vezethető vissza. Még a bal oldali közlekedésnek is köze van hozzá.
Melyik oldalukon hordták a kardot,lovagi párbajszabályok....idáig visszavezethető. Amúgy én sem szívesen fogok kezet mindenkivel ....
Jé, tényleg
Igen..ezt megfogadom egy olyan profitól,aki 250-es időgéppel pályázik
"...pékfaszmolekula..." Bahalok.
de akárhogy mosakszik, a zsömléjén biztos lesz legalább néhány pékfaszmolekula ezt sehogy nem tudja kikerülni.
Az erős kézfogásal is téved: számomra nem a dominanciát sugározza, hanem azt: "jól gondoltad első ránézésre, tényleg egy büdös nagy paraszt vagyok"
Bár az egész nyelvezete olyan mintha Seldon írta volna az Agymenőkből
Teljesen igaza van, ez nem hipochondria. Ez teljesen valósan és elég súlyosan kimeríti a kényszeres viselkedés fogalmát
Az ilyen dolgokat csak szkafander viselésével lehetne elkerülni.

Kézmosás, meg higiénia rendben van, az kell, de ezek soha nem állította meg még egy járványt sem.
Viszont a túlzott fertőtlenítés és tisztaság gyengíti az immunrendszer felkészültségét, és csökkenti az ember esélyeit járvány idején, ezért túlzásba sem kell vinni.

Bár az igaz, hogy ilyen légúti megbetegedéses járvány esetén célszerű lenne emberek között arcmaszkot hordani, de az pont nem divat.
Na de Söndör?!
TSANYI írt egy cikket Olvassátok végig, milyen őszintén ír erről a problémáról.
https://player.hu/napunk/ember...
általában 160-ig nagyjából gyári plekó megvéd. Ha túra van rajta 200-ig is jó. Aztán bele kell hajolni. Nekem legfeljebb a bukó tetejét érte az ellenszél, örvény ide vagy oda. Nem zavart 40 perc alatt kimotoroztam egy telitankot minden nyűg és esti izomláz nélkül ilyet nem lehet megtenni egy szélvédelem nélküli motornál, tegyük hozzá nem is autópálya 6 telire tervezték
Simán elfogadja.... sőt jutalmazza is
Viccet leszámítva, tudom miről beszélsz. A régi CB-n egy darab levegő terelés nem volt, csak amit a két kis műszer árnyékolt, na azon 160-nél már nyomta az orrom a plexi.
Viszont annyi előnye volt hogy nem volt ami a turbolenciát keltse, így bár telibe kaptam a szelet, de nem rázta úgy a fejem mint az idomos motorokon.

Bár azért a mostani burkolt Hornettemnek elég jó a szélvédelme. Normális sebességen nagyon kényelmes. 200-nál már be kell feküdni a szélárnyékba mert úgy rázza a bukót az örvény, hogy nem tudom leolvasni a sebességet. Vajon a rendőr elfogadná ezt a hivatkozást?
te is abból vagy
bukónak is van súlya. Egy hétig ilyennel kellett volna motoroznom a bölény megírigyele volna a nyakam olyan izmossá vált volna.