Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a víz elég nehéz tud lenni
Én egyáltalán nem ájultam el...tőled
De ne csüggedj, egy utcai motorostól azért ez nem rossz, de nincs mire felvágnod a kanyarodási képességeiddel.
Szerintem ne add el a motorod, mert szükséged lesz az erő többletre, hogy behozd a lemaradásod az egyenesekben
Hat nem is autópályára való motorozasra,de !! Ahogy nevéből is kitűnik auto pálya nem motoroknál
Ezért Is gyárt az mv agusta 208pacis nakedet
Pont azért..... A lufit jobban tépi a szél, mint az 5 kg-ős medicinlabdát..
Csak azt nem ertem pipi nyaka mert nem birja? Sulyt nem hordoz az tuti.
Kinek? Annak aki bírja.
Azért Lacika ezt a kis virsligumit szerintem bárki ledönti...mielőtt elájulnál.
És még ezen is ott a rinya a szélén
Ess neki szalagcsiszolóval, úg
Nem azért de még az ETZ-men a fos futóművel és vázzal, a Heidenaut is jobban ledöntöm, ami nem ilyen rágógumi...úgy hogy még ki is ülök mert nem lehet tovább dönteni.
Tényleg lehet valami ebben a dologban hogy a sportmotorosok csak egyenesben tudnak menni, kanyarban, mármint igazi kanyarban, meg lassúak
ilyen kawasaki z-kel mentem 200 felett egy igazi szar Azon gondolkoztam a nyakam ki kéne merevíteni valami dróttal, mert a bukósisak mindíg ki akarta tekerni Nem tudom, hogy kinek találták ki a néjkedet de tuti nem tartós gyors motorozásra való
ja fáradt vagyok majd holnap bőven kifejtem a véleményem Úgy is szeretitek olvasni az anekdotáimat
Nem.... csak ebben a cirkuszban én vagyok a porondmester
Értem.
Akkor Te is alfa vagy:))
Nekünk meg nagyságrenddel csökkent a havi telefonszamlank.....
Nekik csak annyi volt, hogy a tartozás fejébe betették a céget a flottaba... a havi díjat fizetjük, tehát nekik nem került semmibe
Ezt mondom......
De mar 10+ éve..... bőven visszahozta mar a tartozást....
Ez azért nem értelmes, mert tartozás fejében se rentábilis semmi holtodiglan. Ha meg igen akkor neked nem éri meg.
Az se hatrany ha tartoznak
Ja, ez elég szűk.réteget érint.
Mondom tartozás fejeben
Csókosoknak könnyű az élet.
Ez egy régi és nagyon hosszú történet egy kurva nagy céges flottaba vettek be a céget egy tartozás fejeben....
Azhogy?