Én egyáltalán nem ájultam el...tőled
De ne csüggedj, egy utcai motorostól azért ez nem rossz, de nincs mire felvágnod a kanyarodási képességeiddel.
Szerintem ne add el a motorod, mert szükséged lesz az erő többletre, hogy behozd a lemaradásod az egyenesekben
Nem azért de még az ETZ-men a fos futóművel és vázzal, a Heidenaut is jobban ledöntöm, ami nem ilyen rágógumi...úgy hogy még ki is ülök mert nem lehet tovább dönteni.
Tényleg lehet valami ebben a dologban hogy a sportmotorosok csak egyenesben tudnak menni, kanyarban, mármint igazi kanyarban, meg lassúak
ilyen kawasaki z-kel mentem 200 felett egy igazi szar Azon gondolkoztam a nyakam ki kéne merevíteni valami dróttal, mert a bukósisak mindíg ki akarta tekerni Nem tudom, hogy kinek találták ki a néjkedet de tuti nem tartós gyors motorozásra való
De ne csüggedj, egy utcai motorostól azért ez nem rossz, de nincs mire felvágnod a kanyarodási képességeiddel.
Szerintem ne add el a motorod, mert szükséged lesz az erő többletre, hogy behozd a lemaradásod az egyenesekben
Ess neki szalagcsiszolóval, úg
Tényleg lehet valami ebben a dologban hogy a sportmotorosok csak egyenesben tudnak menni, kanyarban, mármint igazi kanyarban, meg lassúak
Akkor Te is alfa vagy:))