AMG akkuval nem kísérleteztem, mert ahhoz ki kéne venni a Mercédeszből viszont AGM-el igen - azt ugyanúgy savazni kell, ugyanúgy műxik, mint a legolcsóbb savas.
Igen, a gyári és a "gyári" között nagy különbségek vannak, és ez bármire igaz.
Ezért szeretnék olyan gazdag lenni, hogy ha valami elromlik, mindig inkább újat vehessek mintsem javítsam vagy szerelőhöz vigyem.
A gyári Yuasa a Hiace-ban a 9. évben lett cserélve. Került bele Jász, az mondjuk egy fél évet bírt, vagy annyit sem. Akkor lett cserélve Yuasára, de nem tudom, hogy a "gyári" és a boltban vett között van-e különbség.
Elérkeztünk az autó 18. évéhez, nem mertem Horvátországba elindulni, és vettem bele Bannert, ezzel is lett eladva, fél-háromnegyed évvel később.
Megfogadtam, hogy Jász-t többé soha, de a robiban a Yuasa fél év alatt megdöglött, és a boltos mutatott egy zselés JP-t. Nem kellett, de megmutatta amax. áramot, amit le tud adni, kérlek szépen ugyanaz az Ah-s akku 2,5x annyi áramit adott le, 77 A helyett 180 A-t.
Ha nem láttam volna, nem hittem volna el.
Nem, a kettő alapvetően ugyanúgy működik, csak a "zselésben" nem folyékony a cucc. Ne gondolj komoly töltőre, van bennük egy fesz. generátor, oszt csá, tölt, amikor az akku fesz. kisebb, mint a névleges.
A NiCd meg a Li-ion az elvben más, ott a töltési metódus is más.
Nem kell tullihegni. Én sose vettem ki, ritkán hagyom csepptöltőn, amig fagyveszélyes helyen volt a motor.sűrűbben ránéztem és töltöttem. Fűtött garázsban néha ránézek beinditom vagy ha ugy látom rátöltök.
A savas ólom akku egyszerű és igénytelen szerkezet, szinte mind1, hogy bánsz vele - attól függ, milyen hoszzú élete lesz, hogy milyen a minősége. A gyáriak jók, mert ott a beszállítást szigorú paraméterkhez kötik, de ami a boltba kerül (ócón) az olyan is. A gyártó címke is másodlagos...
Alapjábanvéve ha jó minőségű ólommal meg ólomoxiddal csinálnák az akkut sokáig kibirnák, csak hát mostanság többnyire újrahasznosított anyagból csinálják annak.meg nem mindig a legtökéletesebb az alapanyag minősége.
Mondjuk én nem.is.mosztifikálom túl az akku kérdést, bannert sokat használtam, de volt varta excide, bosch. Huszasnál többet nem adok akkuért. Eddig még mind többet birt 3 évnél.
És mégis így van... ismered azokat a szünetmentes áramforrásokat, amiben van egy kicsi zárt zselés akku, és áramszünet esetén átvált inverter módba? Azokban a normál üzemben egy csepptöltés van rajta, ez kb. az üzemidő 99%-a. Namármost ebben egy savas Exxide 1 évet sem bírt ki. Mérve jónak mutatkozik, de a kapacitása a 44 Ah helyett a tizedére esik.
csak a legtöbb esetben ez ki sem derül, mert ha jó a verda, beindul ettől is - és az user azt hiszi, jó az akkuja közben lehet, a harmadát se tudja már a gyári kapacitásnak.
Én úgy gondolom, hogy a cellák összekötő vezetékéhez közel marad a legjobb állapotban a lemez (-ek), és fizikailag a legtávolabbi sarkán meg a legrosszabb. A lemezek belső ellenállása folytán van ez így szerintem. Tehát ha olyan kicsi a töltő áram, mondjuk csepptöltés esetén, hogy a legtávolabbi ponton már olyan kicsi lesz, hogy a szulfátosodási folyamat fellép. Ezt érzékeljük úgy, hogy csökken az akku teljesítménye.
Nem állítólag, hanem úgy van. Szulfátbontásnak hívják az eljárást. Az a gond, hogy ezek a gyári kis okostöltők tudják ezt, de olyan kicsi az erejük, hogy az semmire sem elég.
Az általam csinált (és tesztelt) regeneráló 250 A-el nyomja az akkut, pulzáló egyenárammal. Ezt persze nem én találtam fel, de a "csiszolt" verzióm jobban dolgozott, mint a Forexben 100 rugóért megvehető "gyári".
Ez nettó hülyeség. Az akku azt szereti ha mozog benne a töltés, bármely irányba. Ezáltal csökken a szulfátosodás mértéke. Csepptöktéssel épp hogy az élettartamát növeled. A hidegben meg csökken azbönkisülése, de mindegy hol tárolod, csak melegben hamarabb fog merülni. Tartós melegben meg tönkremenni is.
A telelésre előkészített akkumulátort száraz, közvetlen napsütéstől védett, hűvös, lehetőleg 20°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű helyen kell tárolni. A szabadban történő tárolás nem megfelelő! Az akkumulátor szempontjából a meleg sokkal negatívabb hatású, mint a hideg. Fagypont alatti hőmérséklet addig nem okoz károsodást az akkumulátorban, míg az teljesen fel van töltve, azonban az önkisülés hatására az elektrolit fajsúlya csökken, emiatt a fagypont alatti hőmérsékleten az elektrolit megfagyhat és szétfeszítheti az akkumulátor edényét.
Abban igazat adok neked, hogy ahány helyen olvasod, olvasom, annyiféle tutiság van. A Nők Lapja nem mérvadó.
Ezért szeretnék olyan gazdag lenni, hogy ha valami elromlik, mindig inkább újat vehessek mintsem javítsam vagy szerelőhöz vigyem.
Elérkeztünk az autó 18. évéhez, nem mertem Horvátországba elindulni, és vettem bele Bannert, ezzel is lett eladva, fél-háromnegyed évvel később.
Megfogadtam, hogy Jász-t többé soha, de a robiban a Yuasa fél év alatt megdöglött, és a boltos mutatott egy zselés JP-t. Nem kellett, de megmutatta amax. áramot, amit le tud adni, kérlek szépen ugyanaz az Ah-s akku 2,5x annyi áramit adott le, 77 A helyett 180 A-t.
Ha nem láttam volna, nem hittem volna el.
A NiCd meg a Li-ion az elvben más, ott a töltési metódus is más.
Mondjuk én nem.is.mosztifikálom túl az akku kérdést, bannert sokat használtam, de volt varta excide, bosch. Huszasnál többet nem adok akkuért. Eddig még mind többet birt 3 évnél.
csak a legtöbb esetben ez ki sem derül, mert ha jó a verda, beindul ettől is - és az user azt hiszi, jó az akkuja
Naaaa....most akkor ugyan ott vagyunk ,mint az összes fórumon. Ez is jó...az is jó...
Az általam csinált (és tesztelt) regeneráló 250 A-el nyomja az akkut, pulzáló egyenárammal. Ezt persze nem én találtam fel, de a "csiszolt" verzióm jobban dolgozott, mint a Forexben 100 rugóért megvehető "gyári".
Amúgy meg:
https://www.energom.hu/muszaki...
Tárolási körülmények
A telelésre előkészített akkumulátort száraz, közvetlen napsütéstől védett, hűvös, lehetőleg 20°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű helyen kell tárolni. A szabadban történő tárolás nem megfelelő! Az akkumulátor szempontjából a meleg sokkal negatívabb hatású, mint a hideg. Fagypont alatti hőmérséklet addig nem okoz károsodást az akkumulátorban, míg az teljesen fel van töltve, azonban az önkisülés hatására az elektrolit fajsúlya csökken, emiatt a fagypont alatti hőmérsékleten az elektrolit megfagyhat és szétfeszítheti az akkumulátor edényét.
Abban igazat adok neked, hogy ahány helyen olvasod, olvasom, annyiféle tutiság van. A Nők Lapja nem mérvadó.