amikor még 2 éves hűséget alá kellett írni akkor lehetett ezeket kiváltani ingyé Mindíg cserélgettem a boltokba, a régieket elhoztam. Aztán eszembe jutott, hogy mija fasznak halmozom ezeket inkább nekiadtam az alkalmazottaknak Most, meg már nem kötelező a hűség így nincs is új telefon Utolsó szériában gombnyomós nókiák maradtak bent, úgy hogy se netezni nem tud rajta meg örök élet meg egy nap
életembe egy kázióm volt azt is édesapámtól tiedeltem el mert nem használta Általános iskolába voltak karc óráim 7 ZENÉS 4 gomb is volt rajta oldalt, ha a jobb oldali 2-őt egyszerre nyomtad akkor indult be rajta a zene A csúcsot kb,. 8-ikban értem el amikor beszereztem egy számológépes kárc órát Nem volt ócsó mulatság. Két havi kispórolt zsebpénzem meg egy profi fém tokos körzőkészletembe fájt De azzal ALFA voltam
szakközépbe már nem volt nagy jelentősége ezeknek az óráknak. Kinőttük Mivel bejáros voltam így azért kellett Asszem engem egy Molnia zsebóra szolgált ki a 4 év alatt. Sosem szerettem a testemen lévő szarokat, mint karkötő, nyaklánc, óra ilyesmi. Ezért volt megváltás 96-ban az első erikszonom 96 óta nincs semmiféle órám mert azért van a telefon. Esetleg nem ártana nektek is fejlődni a korral, azt óra helyett használhatnátok telefont is Meg ti is kinőhetnétek már ezt a nekem jobb van ez ájfon, ja az meg telefon meg gigaprocesszor meg 2000 megapixel Mi általános iskolába magunk mögött hagytuk a karórát befejeztük a dedót Ti is hozzákezdhetnétek
Baszki ma is volt benn vevő akinek mondtam fényképezzék le mit keresnek,és nem tudták.Aszondták ők nem tudnak mobillal fényképezni.
Ezek ilyen pipi szintű neanderszabásúak.
Remélem igy is lesz. Hetvenévesen valami pusztulat nokiát fogsz markolászni. Hacsak ugy nem jársz mint a westel 450-es telefonok, hogy egyik percről amásikra ki kellett baszni
Találtam pipinek retró órát. Ifjonti koromban volt iyenem szerettem, az akkori kinai gagyikhoz képest nagyon jó volt. Valahol még most is meg van talán.
te még mindíg az ilyen ájfonoknál tartasz Há mi a lósz@rt lehet ezekről ennyit beszélni
Ma délelőtt volt egy kis időm azt rendet raktam abba a szekrénybe ahol a közüzemi számlák, adóbefizetések autó, csónak, tréler, papirok biztosítások, meg mindenféle szerződések vannak,mert raktam bele azt nem bírtam becsukni az ajtaját mán Úgyhogy a 6-8 évvel ezelőtti számlákat csekkeket milószart kihajigáltam, közben rábukkantam a kincsekre
Találtam 10 nókia telefonomat egy marék teleppel. Ha ennek csak fele működik, akkor nekem az életben nem kell vennem telefont már
Nem azért veszem az Apple termékeit hogy Alfa lehessek...azok ti vagytok. Nekem nem kell hozzá IPhone ....elég rámnézni és látszik a férfiasság,az erő,a magabiztosság,az ész és hogy felsőbbrendű vagyok az ilyen átlagoktól mint ti.
Azért veszem mert megbízható...és ennyi.
Megint rossz a fogalmazásod...zabpelyhet IS!
Ki akar itt bármit is levetkőzni?
Én büszke vagyok arra hogy egészségesen élek...vagyis próbálok.
Meg arra is büszke vagyok ,hogy egy ilyen hülyét elviselek és még szórakoztat is
most dobálgattamki egy halom jótálási jegyet amik már lejártak. Pl. én is úgy tudtam, hogy a melegben kell tárolni az aksikat, nekem bent is vannak a kazánházba a télen használaton kívüli akkumlátoraim
szakközépbe már nem volt nagy jelentősége ezeknek az óráknak. Kinőttük
Ezek ilyen pipi szintű neanderszabásúak.
Ez olyan 280-as dollár ávfolyamon volt
Találtam pipinek retró órát. Ifjonti koromban volt iyenem szerettem, az akkori kinai gagyikhoz képest nagyon jó volt. Valahol még most is meg van talán.
Van itt sok buzi almás
Csengőhangot hogy lehet feltenni erre a fosra pc nélkül?
5 vagy 5s a típus
Ma délelőtt volt egy kis időm azt rendet raktam abba a szekrénybe ahol a közüzemi számlák, adóbefizetések autó, csónak, tréler, papirok biztosítások, meg mindenféle szerződések vannak,mert raktam bele azt nem bírtam becsukni az ajtaját mán
Találtam 10 nókia telefonomat egy marék teleppel.
Ja hogy csak viccelnek? Akkor én nem?
Fogod?
Megint az öntömjénezés
Azért veszem mert megbízható...és ennyi.
Ki akar itt bármit is levetkőzni?
Én büszke vagyok arra hogy egészségesen élek...vagyis próbálok.
Meg arra is büszke vagyok ,hogy egy ilyen hülyét elviselek és még szórakoztat is
Ha az apdét norbis menüt is meggyónod hát