Te a szaros hugyos gatyádba ülsz a műanyag ladikodban,szívod a bagót,rohadnak a fogaid és közben a faszod se látott soha borotvát ...ez nem férfias,hanem katasztrófálisan igénytelen
Olyan vagy mint Sóher Norbi...osztja az észt ,közben meg egy semmi...fitneszguru jaja....ilyet szarok reggel
Így voltam vele miskolcon én is a kisvasút pisztrángtelepi megállójánál. Mondjuk a végállomástól sem volt piskóta az akkor 15 kg-os 2,5 éves fiamat cipelni Full teli volt. majd egy órát vártunk míg sorra kerültünk. Aztán a képek alapján választottunk. Én valami kemencében sült foghagymás zöldségköretes pisztrángot kértem, az asszony valami más módon elkészítettet. Horribilis ára volt cserébe vártunk még kb. 3/4-ed órát mire kihozták. Amikor megláttam az volt az első kérdésem, hogy ez az előétel-e? Mondta a csaj, hogy nem Ez az amit rendeltünk. Mondtam is neki, hogy a bódé oldalára felragasztott kis fecnin lévő fényképpel nem gondoltam, hogy a kihozott étel mennyisége is 1 az 1-ben arányos lesz Azt nem állíthatom, hogy szar volt, mert a foghagyma minden más ízt elvett, annak meg szeretem az ízét
Tavalyelőtt nyáron ettem utoljára miccset Erdélyben, közepes színvonalú étteremben 30 lej-volt egy szép nagy adag (4db) sültkrumlival, kólával együtt (2000 ft). Az szerintem nem drága.
http://youtu.be/wpGa9QDg8x4
slendriánul köpök egyet balra, hunyorítva rád nézek, azt mondom, hogy - a szarom is nagyobb mint a tied
(mondjuk zabpelytől milyet szartok már
Olyan vagy mint Sóher Norbi...osztja az észt ,közben meg egy semmi...fitneszguru jaja....ilyet szarok reggel