Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nárcialfa
A vidékiek és a Passat.Tippre mély Mordor.

http://youtu.be/wpGa9QDg8x4
Új fogalom
Meg Alfa is!
No meg Nárcisztikus.
Szokás szerint irígqykedtek megint ,hogy egy adonisz vagyok. Ti meg vagy zsírdisznók ,vagy kis gyerektestű pocakos szörnyecskék
ott az okos
slendriánul köpök egyet balra, hunyorítva rád nézek, azt mondom, hogy - a szarom is nagyobb mint a tied

(mondjuk zabpelytől milyet szartok már )
Ja kivétlelesen én is rosszul fogalmaztam neki Azt írtam, hogy megette a kenyere javát, helyesen úgy van, hogy megette a zabkásája javát
Rossz hírem van, ha kellett csontpótló, akkor rosszabb a helyzet de amúgy is kidobott pénz volt, mijafaxnak neked fog a zabpéphez?
Ez csak úgy:
Nem. az első mondatod alapján Indiana Jones körvonalazódik...
Te a szaros hugyos gatyádba ülsz a műanyag ladikodban,szívod a bagót,rohadnak a fogaid és közben a faszod se látott soha borotvát ...ez nem férfias,hanem katasztrófálisan igénytelen
Olyan vagy mint Sóher Norbi...osztja az észt ,közben meg egy semmi...fitneszguru jaja....ilyet szarok reggel
Vadász, vadász.....
Én az ilyen hülyék miatt vagyok veszélyeztetett ,mert agyvérzést fogok kapni tőletek!
rossz időpontban érkeztetek
Pedig ott ettünk - de nem a füstöltet (az nem volt készen, órákat kellett volna várni rá).
Ott is voltam többször is. Ahol füstölik ott még egész vállalható
Így voltam vele miskolcon én is a kisvasút pisztrángtelepi megállójánál. Mondjuk a végállomástól sem volt piskóta az akkor 15 kg-os 2,5 éves fiamat cipelni Full teli volt. majd egy órát vártunk míg sorra kerültünk. Aztán a képek alapján választottunk. Én valami kemencében sült foghagymás zöldségköretes pisztrángot kértem, az asszony valami más módon elkészítettet. Horribilis ára volt cserébe vártunk még kb. 3/4-ed órát mire kihozták. Amikor megláttam az volt az első kérdésem, hogy ez az előétel-e? Mondta a csaj, hogy nem Ez az amit rendeltünk. Mondtam is neki, hogy a bódé oldalára felragasztott kis fecnin lévő fényképpel nem gondoltam, hogy a kihozott étel mennyisége is 1 az 1-ben arányos lesz Azt nem állíthatom, hogy szar volt, mert a foghagyma minden más ízt elvett, annak meg szeretem az ízét
Nekem igen vacak pisztángot Szilvásváradon sikerült ennem, egy kisebb vagyonért. Kb. soha többet...
Na a románoknál nem volt szerencsém,nem volt ehetetlen,nem volt fosás,de a jótól messze volt.
Ha jól emléxem, neked már nem nagyon van rá szükség. Ne keverd magad Ini-vel!
Tavalyelőtt nyáron ettem utoljára miccset Erdélyben, közepes színvonalú étteremben 30 lej-volt egy szép nagy adag (4db) sültkrumlival, kólával együtt (2000 ft). Az szerintem nem drága.
az olyan alfás
mér nem zabkását esztek ti is