Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Kedves hallgatóink! Gasztronómiai tanácsadásunkat hallották."
Azért a régi kaják nem teljesen olyanok voltak mint a mostaniak, még a szalonna sem
Plusz nem is ettek annyit, igaz kisebbek is voltak 100éve még az ilyen 170 feletti magasságokra azt mondták szép szál ember, most meg a 190 centim inkább átlagos mint magas, sulis korban még a magasabbak között voltam, tornasor 2-3 helyezett
Mondom!
Te lennél a férfi ember a rohadt büdös száddal ,meg a rajzfilmbe illő testalkatoddal?
Maradj már te férfi...a haver 10 éves fia fejlettebb mint te
Szalonnázz csak nyugodtan Pipikém tovább ,ha ettől azt hiszed hogy férfi vagy .
De nem...!
Bammeg, most megnéztem magam a tükörben - és tényleg!
Nem csak szalonna! Sonka meg kóbász is!
Buták hagyd!
Szalonna..szalonna...szalonna...
Úgy néz ki mind mint valami jóllakott óvodás Vizisikló váll,abból kijön két csökevény,meg pókhas....és ugatnak...beszarás amúgy
apáink is azt ették, csak mellette 12 óra fizikai munkát is végeztek egy kis pálinkával, meg borral megspékelve.... te meg uúgy tolod befele, csak a bádog ladikodban fekszel...
én is imádom, csak így is több vagyok mint az optimális, még úgyis hogy 20 kiló minusz... ugyhogy oda kell figyelni
Rostnak kurva jó a zabpehely, csak sajnos fos az íze
Elég lassan szívódok fel, első étkezésnek kiváló
Hagyadmááá öreg...kis tejfogát simán töri
azert az megvan gondolom, hogy az egeszseges ételt is be kell csomagolni valamibe....
Fene se tudja, a fiataloknál semmi kert nincs pár aktívabb öreg tolja esetleg
Neki csak egy fogmosás - de mi lesz az alfával?
Akkor gyere kapd be a f@szom...gyermekem
A gyerekeim ettek ilyesmit, azt tejbe kellett szórni - de ahogy 6 évesek lettek, már nem izgultak fel a dobozon lévő nyuszira, és kiábrándultak ezekből
Én ha nem ettem valami húst, 1 óra múlva éhes vagyok...
Nem én kezdtem el nagyban számolni
Nem lehet hogy egyszerűen öregek már és nem bírják?
Ha nem lennél ilyen primitív,akkor láthatnád hogy nem ez a főétkezésem. Mint ahogy azt is láthatnád ,hogy eszem minden egészségtelent
is. Megnyugodtál?
Baszki
A kiskerti-háztáji témáról volt eddig szó
Amúgy a végzettségem szerint kertésznek számítok papír is van róla, mindig is volt föl-szőlő az az utóbbi kb 10 évben nincs már semmi, és pont amiatt mert kurvára nem éri meg kicsiben baszakodni
Itt felénk vidéken 50 házból 49-ben fű van már a veteményes kertbe vetve.
az lehet de hogy ilyen mű zacskós szarokat nem ennék az tuti
Inkább legyen kicsi pocakom tudod az nekem nem fáj
Mint, hogy a jó ételeket felváltsam cornflakes-re
Hogy háborognak a pocakos , magukra nem adó emberek....kurva jó
Te nem is lehetsz...hülye!
Azé a kínaiban degeszre zabáltad magad mi zotyám?
Emléxem még oda is hívtad a szakácsot megdícsérni milyen jó ízű kaját főzött
- Nagyon finom volt az étel miből készűlt?
-kuta
-de hát nálunk azt tilos feldolgozni
- akkó csike
Nem tejbe kell áztatni papa...olvass
Praktikus és egészséges...és szeretem. Elhízni nehéz mert sokat mozgok...túl sokat is. De ez nem azt jelenti ,hogy este kilenckor lefekvés előtt leűlök szalonnázni. Bár nyáron igen! Az esti bográcsolások,szalonnasütések nélkülönözhetetlenek. Érdekes hogy nyáron egészségtelenebbűl élek
az ALFA
óvódás lányoknak való zacskós kaját eszel baszkiiii
Ez tényleg mindennek az alja
Ilyen kajától nagyjából úgy nézhetsz ki mint paudits béla isten nyugosztalja nem megbántani akarom
A férfi ember szlonát meg kolbászt meg hurkát zabál, meg pörkőttet meg zsírosat
Zabkása beszarás vagy bazmeg
Innen látszik hogy nincs közöd a mezőgazdasághoz. Olyan hogy mínuszos nincs már régóta....
Támogatás,kárrendezés,vetésforgó...stb..stb...
Persze ez 1 hektáron nem működik. De az 1 hektárt nem azért írtam hogy azon lehet jól gazdálkodni,hanem az ára miatt.
Akinek van 10 hektárja már hobbi szinten elvan...a nagyok meg ...hmmm...hagyjuk!