kisgyerek méret vagy vazze neked a konfekcióboltban is a gyerekosztályon kell vásárolni ha elmegy melletted vki kicsit gyorsabban, légnyomást kapsz baszki.....
45 éves vagy te is megetted már a kenyered javát 53 év a ff-i átlag életkor magyarországon. Aki zabkásázik rendes étel helyett annak annyi sem Zéró lehet az immunrendszered. Szóval te a veszélyeztetett korban vagy
ilyen sezlonyrugónak mi neki se kezdtünk Annak még normális szalonnája sincs 180-200 kg- Ha sok szalámit akartunk akkor kiellett anyadisznó 3 mázsa környékén
én is olyan vagyok aminek atis leírt
ÉS?
Ezért nem fogok zabkását enni
Ha ezt kötelezővé tennék inkább úgy végeznék magammal, hogy belehugyelnék a konektorba
pedig ettől vagyok az Ettől legalább áll a cerka amikor szükség van rá, nem tudom a zabpehely milyen teljesítményt ad a másférperces végig nem bírt meneteidhez
látod b@zmeg a zabkásától 20 kg + van rajtad nekem meg a birka marha disznó pörkőtt, tőti kápi toka szalonna este lefekvés előtt egy tábla csoki bevitele letolva néhány evőkanál nutellával ütöm a 75 kg- 170 cm-esn nekem nem kell fogynom baszki
Románoknál ettem pár éve pisztrángot, rettenet szar volt. Sótlan ízetlen semmitérő és drága
A józsefvárosi piacon 10x jobbat csinált bármelyik mosdatlan kínai a kóbor állatokból
A miccs az jó szokott lenni csak nagyon elszaladt annak is az ára jobb környéken már simán 4-5 ezer egy komplett kaja
És a jobb környék nem egy sok csillagos hely. Hanem csak olyan ahol a kóbor kutyák nem nézik ki a falatot a tányérodból
csak ha kizárólag egészségtelent eszel mint én ilyen bébiételeket mellékételként se fogyasszál légyszi
Nekem a nasi is minimum hántolt tökmag vagy szotyi, nagy fehérje nagy zsír, magas só tartalommal
Nekem is a csevap a kedvenc, főleg ahol ajvárt adnak hozzá.
Kulen vakufban van egy brutál jó burekes. A Cobranko szerint abban a régióban a legfinomabb a burek és amúgy tényleg. Bosnyákoknál a grillen sült birka még a kedvenc na meg ha olyan helyen vagyunk akkor a pisztráng
Jó sok éve akartam én is aztán azt mondták hogy az a legtutibb amikor kihúzzák és egyből oda építik be a csapot, az örök élet, ahol már sorvadt a csont évekig ott nem mindig marad meg
Csak utána megszűnt az egészségpénztári bőség és sosem lett kivitelezve
ÉS?
Ezért nem fogok zabkását enni
Ha ezt kötelezővé tennék inkább úgy végeznék magammal, hogy belehugyelnék a konektorba
A józsefvárosi piacon 10x jobbat csinált bármelyik mosdatlan kínai a kóbor állatokból
A miccs az jó szokott lenni csak nagyon elszaladt annak is az ára jobb környéken már simán 4-5 ezer egy komplett kaja
És a jobb környék nem egy sok csillagos hely. Hanem csak olyan ahol a kóbor kutyák nem nézik ki a falatot a tányérodból
Lábosba
Nekem a nasi is minimum hántolt tökmag vagy szotyi, nagy fehérje nagy zsír, magas só tartalommal
Kulen vakufban van egy brutál jó burekes. A Cobranko szerint abban a régióban a legfinomabb a burek és amúgy tényleg. Bosnyákoknál a grillen sült birka még a kedvenc na meg ha olyan helyen vagyunk akkor a pisztráng
Fosás ezerrel, tiramisut de egyetek ilyen helyen, 2napig fostunk meg hànytunk tőle, alig volt erőm felülni a motorra utána.
Csak utána megszűnt az egészségpénztári bőség és sosem lett kivitelezve