Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kár volt ennyi idősen ennyi pénzt rákölteni azt már sosem élvezed ki, legalább elqrváztad volna 2 hét alatt többet értél volna vele
kisgyerek méret vagy vazze neked a konfekcióboltban is a gyerekosztályon kell vásárolni ha elmegy melletted vki kicsit gyorsabban, légnyomást kapsz baszki.....
45 éves vagy te is megetted már a kenyered javát 53 év a ff-i átlag életkor magyarországon. Aki zabkásázik rendes étel helyett annak annyi sem Zéró lehet az immunrendszered. Szóval te a veszélyeztetett korban vagy
már a spájzban vannak
ilyen sezlonyrugónak mi neki se kezdtünk Annak még normális szalonnája sincs 180-200 kg- Ha sok szalámit akartunk akkor kiellett anyadisznó 3 mázsa környékén
én is olyan vagyok aminek atis leírt
ÉS?
Ezért nem fogok zabkását enni
Ha ezt kötelezővé tennék inkább úgy végeznék magammal, hogy belehugyelnék a konektorba
pedig ettől vagyok az Ettől legalább áll a cerka amikor szükség van rá, nem tudom a zabpehely milyen teljesítményt ad a másférperces végig nem bírt meneteidhez
látod b@zmeg a zabkásától 20 kg + van rajtad nekem meg a birka marha disznó pörkőtt, tőti kápi toka szalonna este lefekvés előtt egy tábla csoki bevitele letolva néhány evőkanál nutellával ütöm a 75 kg- 170 cm-esn nekem nem kell fogynom baszki
gondolom meg kell belőle enni másfél kilót
Románoknál ettem pár éve pisztrángot, rettenet szar volt. Sótlan ízetlen semmitérő és drága
A józsefvárosi piacon 10x jobbat csinált bármelyik mosdatlan kínai a kóbor állatokból
A miccs az jó szokott lenni csak nagyon elszaladt annak is az ára jobb környéken már simán 4-5 ezer egy komplett kaja
És a jobb környék nem egy sok csillagos hely. Hanem csak olyan ahol a kóbor kutyák nem nézik ki a falatot a tányérodból
igen
Lábosba
majd vékonyabb hangon fog kommentelni
csak ha kizárólag egészségtelent eszel mint én ilyen bébiételeket mellékételként se fogyasszál légyszi
Nekem a nasi is minimum hántolt tökmag vagy szotyi, nagy fehérje nagy zsír, magas só tartalommal
Hát nagyobb üzlet mint a paradicsom azt legalább el tudják szívni
Nekem is a csevap a kedvenc, főleg ahol ajvárt adnak hozzá.
Kulen vakufban van egy brutál jó burekes. A Cobranko szerint abban a régióban a legfinomabb a burek és amúgy tényleg. Bosnyákoknál a grillen sült birka még a kedvenc na meg ha olyan helyen vagyunk akkor a pisztráng
Én mindig winersniclit eszem.Vagy csevapot,esetleg plyeszkavica.

Fosás ezerrel, tiramisut de egyetek ilyen helyen, 2napig fostunk meg hànytunk tőle, alig volt erőm felülni a motorra utána.
Karlobag-ban,és istvánpisti szerint olyan volt mintha gumibesőt rágna.
Ha jól emlékszem ők Senjben kajáltak, én ott parszor ettem mert jó helyen van de mindig szar volt, mintha a város specialitasa lenne a szar kaja
Csontszövettel megerősítik ahol el van sorvadva...
Nem esik ki,mert csontszövetet is raktak be
Jó sok éve akartam én is aztán azt mondták hogy az a legtutibb amikor kihúzzák és egyből oda építik be a csapot, az örök élet, ahol már sorvadt a csont évekig ott nem mindig marad meg
Csak utána megszűnt az egészségpénztári bőség és sosem lett kivitelezve
Abból a horvátoknál még nem láttam jót - mindig olyan száraz vackot csinálnak belőle, mint a chips Ott csevapot kell enni, meg raznicsit
Titán csap? Azt ugye mondta a doki, hogy 10-ből átlag 3-4 kiesik pár éven belül? bár ezt csak a 700 rugó kifizetése után szokták mondani