Meg van tiltva a fogorvosomnak hogy huzzon de be is tartja. Az egyik gyökérkezelt az pont böllcsesség fog, arra mondta hogy azt nem szokták gyökérkezelni, meg nem is ugy mennek a gyökerek hogy mindig el lehessen találni. Mondtam neki meg kell próbálni, menni fog. Csak ugy nem húzhat A metszők kivételével igaz, mind tömött már.
De lesz majd nekem is, mert egy éve megy a huzavona egy másik fogamon amit ő már kihuzott volna. Az is gyökérkezelésen esett volna át, de valamiért elkezdett felszivódni a gyökere. Na abba ideiglenes töméseket rakosgat mert amig nem okoz egyéb gondot azt se huzhatja
Mi?
50 évesen megvan az összes fogad? Mi vagy te..Pitbull?
Nekem hátul mind két oldalon a bölcsességfog bekavart...úgy hogy a mellette lévő rágófogat is húzni kellett ,pedig nem volt lukas. Csak alul a gyökerek szuvasították egymást,mert a bölcsességfogak görbén jöttek ki. Úgyhogy -4 fog...de pótoltattam gyorsan
Figyu öcsipöcsi...
Az hogy te igénytelen vagy és nem pótoltatod a fogad ,az téged minősít!
Mint ahogy az is ,hogy egy kurva egészséges ételt ami tele van fehérjével,rosttal fikázol itt. Mindezt annak tudtában ,hogy Magyarországon a vastagbélrák az egyik vezető halálok.
Tehhát nem csak irigy vagy ,hanem olyan buta is ,mint a f..om
De lesz majd nekem is, mert egy éve megy a huzavona egy másik fogamon amit ő már kihuzott volna. Az is gyökérkezelésen esett volna át, de valamiért elkezdett felszivódni a gyökere. Na abba ideiglenes töméseket rakosgat mert amig nem okoz egyéb gondot azt se huzhatja
50 évesen megvan az összes fogad? Mi vagy te..Pitbull?
Nekem hátul mind két oldalon a bölcsességfog bekavart...úgy hogy a mellette lévő rágófogat is húzni kellett ,pedig nem volt lukas. Csak alul a gyökerek szuvasították egymást,mert a bölcsességfogak görbén jöttek ki. Úgyhogy -4 fog...de pótoltattam gyorsan
De jó ötletnek tűnik
Valaki nem ismer egy motorost hetényegyhàzàról akinek van egy bordó-fekete Suzuki gsx-1000f-je?
Az nem.igénytelenség ha nincs pótolva. Egyszerűen nem kellett még ezidáig. Gyökérkezelt is csak kettő van.
Az hogy te igénytelen vagy és nem pótoltatod a fogad ,az téged minősít!
Mint ahogy az is ,hogy egy kurva egészséges ételt ami tele van fehérjével,rosttal fikázol itt. Mindezt annak tudtában ,hogy Magyarországon a vastagbélrák az egyik vezető halálok.
Tehhát nem csak irigy vagy ,hanem olyan buta is ,mint a f..om
Mély mordor mingyá a román határnál van
Szóval te is irigy vagy...melyik táborba tartozol?
A zsírdisznó ,vagy a gyerektestű pókhasúak közé?
Én vállalom az omegaságot
azért mindennek van egy határa
Biztos a zabkásától