Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Földelés
Ezmiez?
Miért ne pótoltatnád...fontos rágófog!
Egyébként ebben igazad van, én is pótoltatnám azt is ami hátul van.
Bölcsességfoggal nem szoktak tényleg kínlódni . Nahhh...ezek má nem lyukadnak ki
Meg van tiltva a fogorvosomnak hogy huzzon de be is tartja. Az egyik gyökérkezelt az pont böllcsesség fog, arra mondta hogy azt nem szokták gyökérkezelni, meg nem is ugy mennek a gyökerek hogy mindig el lehessen találni. Mondtam neki meg kell próbálni, menni fog. Csak ugy nem húzhat A metszők kivételével igaz, mind tömött már.
De lesz majd nekem is, mert egy éve megy a huzavona egy másik fogamon amit ő már kihuzott volna. Az is gyökérkezelésen esett volna át, de valamiért elkezdett felszivódni a gyökere. Na abba ideiglenes töméseket rakosgat mert amig nem okoz egyéb gondot azt se huzhatja
Mi?
50 évesen megvan az összes fogad? Mi vagy te..Pitbull?
Nekem hátul mind két oldalon a bölcsességfog bekavart...úgy hogy a mellette lévő rágófogat is húzni kellett ,pedig nem volt lukas. Csak alul a gyökerek szuvasították egymást,mert a bölcsességfogak görbén jöttek ki. Úgyhogy -4 fog...de pótoltattam gyorsan
Neeeem
De jó ötletnek tűnik
Ezt te csináltad ? Fasza, leleményes.
Helló
Valaki nem ismer egy motorost hetényegyhàzàról akinek van egy bordó-fekete Suzuki gsx-1000f-je?
Gondoltam is
Az nem.igénytelenség ha nincs pótolva. Egyszerűen nem kellett még ezidáig. Gyökérkezelt is csak kettő van.
Hmmm. Ott születtem, Csengerben. Aztán - több lépésben - eléggé messze evett a fene onnan, de vannak még rokonaim azon a környéken.
Figyu öcsipöcsi...
Az hogy te igénytelen vagy és nem pótoltatod a fogad ,az téged minősít!
Mint ahogy az is ,hogy egy kurva egészséges ételt ami tele van fehérjével,rosttal fikázol itt. Mindezt annak tudtában ,hogy Magyarországon a vastagbélrák az egyik vezető halálok.
Tehhát nem csak irigy vagy ,hanem olyan buta is ,mint a f..om
Azok a tirpákok
Mély mordor mingyá a román határnál van
Most mé bántod?
Egyikse de egy bóti fogú táppal felfújt önelégült egyed hogy lehetne irigylésre méltó?
Rád szerinted ki hallgat? A fórum hülyéje vagy
Girhes?
Szóval te is irigy vagy...melyik táborba tartozol?
A zsírdisznó ,vagy a gyerektestű pókhasúak közé?
Mondom hogy mely Mordor.
A tájszólása szerint Szabolcs-Szatmár megye.
már csak ezért se egyetek ilyen szarokat
Én vállalom az omegaságot csak zabkását na ne
azért mindennek van egy határa
Elég girhes lehetsz, ha már be kellett ültetni nekem még az összes gyári megvan
Biztos a zabkásától