Jelentem: - 2 hónap állás után, 10 perc akkutöltés, közben benzincsap PRI-be forgatva - első pöccre indult (nem kellett neki 5 főtengelyfordulat). Guminyomás, olajszint, lámpák ellenőrizve, délután mehet a menet! Jó ez az öreg x@r, bírom!
Enduróra kell is az indítómotor, velem volt olyan hogy igaz már a nap vègén de kellett berúgni az oldalas helyen és átborultam a motorral együtt a gödörbe
Mielőtt nagyon beleélnéd magad és elmennél disznótoros nagykövetnek,olvass már vissza te degenerált !
Egy szóval nem írtam hogy nem eszek ilyeneket...ne legyél már balfasz megint bazdmeg! Bááár...hülye kérés...
Nekem valami 36 volt csak. De ha be szopok valami feljárón és nincs varázs gomb egyből megéri az árát
A Honda csak emiatt ment el a háztól párszor be szoptam egy erdélyi túrán és egyből ment a háztól a csak berúgós motor
Pedig nekem az xr400 volt a legjobb motoron
Én nem vagyok jóba az akksikkal. Banner 1év, varta 1év, jp fél év. Az exide úgy néz ki hogy bírja, apu motorjában 2éves és még fasza, oktober 13.án volt utoljára elindítva a motorja, ráraktam a napokban a töltőt és pár óra alatt kész lett.
Nem merek már semmilyen márkát venni
Nálunk 4 fok van pluszban. Délelőtt megpróbálom beindítani a sz@romat, ha sikerül akkor délután tervezek menni egy kisebb kört. 16 fokot ígérnek, erős széllel.
Hogyne lenne..... a Kia-ban is az van...
Nekem csak jó dízel autóim voltak mindig... a benzineseken hamar túladtam mindig. Az F astra volt meg anno sokáig, azt 5 évig hajtottam. 1.4, 8 szelep, vmi félelmetes 50le körüli, igénytelen egy talicska volt, de az meg nemet gyártás, nem a szar lengyel.... 8 évesen adtam el...
Te honnan tudod amúgy milyen egy jó fék? El sem tudsz indulni bammeg
Egy szóval nem írtam hogy nem eszek ilyeneket...ne legyél már balfasz megint bazdmeg! Bááár...hülye kérés...
A Honda csak emiatt ment el a háztól párszor be szoptam egy erdélyi túrán és egyből ment a háztól a csak berúgós motor
Pedig nekem az xr400 volt a legjobb motoron
Nem merek már semmilyen márkát venni
Nekem csak jó dízel autóim voltak mindig... a benzineseken hamar túladtam mindig. Az F astra volt meg anno sokáig, azt 5 évig hajtottam. 1.4, 8 szelep, vmi félelmetes 50le körüli, igénytelen egy talicska volt, de az meg nemet gyártás, nem a szar lengyel.... 8 évesen adtam el...
Olyan van hogy jó dízel motor de az nem kicsi