Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jöhecc erre, süt a nap meleg van és nem fúj a szél
Jelentem: - 2 hónap állás után, 10 perc akkutöltés, közben benzincsap PRI-be forgatva - első pöccre indult (nem kellett neki 5 főtengelyfordulat). Guminyomás, olajszint, lámpák ellenőrizve, délután mehet a menet! Jó ez az öreg x@r, bírom!
Hosszú lejtős az utcánk, el fog indulni az aljáig... remélem
Ne szabadkozz...csak töltikézd hogy tudj menni egy kört
Te honnan tudod amúgy milyen egy jó fék? El sem tudsz indulni bammeg
Akksit lehet cserélni pillanatok alatt olcsó, na de neke mennyibe kerül és mennyi idő hogy rendes féked legyen ?
Enduróra kell is az indítómotor, velem volt olyan hogy igaz már a nap vègén de kellett berúgni az oldalas helyen és átborultam a motorral együtt a gödörbe
Látom
Hát ja, neked közlekedő eszközöd van míg nekem igazi motorom
Mielőtt nagyon beleélnéd magad és elmennél disznótoros nagykövetnek,olvass már vissza te degenerált !
Egy szóval nem írtam hogy nem eszek ilyeneket...ne legyél már balfasz megint bazdmeg! Bááár...hülye kérés...
Nem kell készülnünk...alapból megy...nem KTM
Nekem valami 36 volt csak. De ha be szopok valami feljárón és nincs varázs gomb egyből megéri az árát
A Honda csak emiatt ment el a háztól párszor be szoptam egy erdélyi túrán és egyből ment a háztól a csak berúgós motor
Pedig nekem az xr400 volt a legjobb motoron
Van shido litiumos, de félek tőle hogy nem olyan fasza nem értek hozzá hogy mennyire bírja motorban a litiumos.
54ezer a yuasa, kihagyom
Ez valami célzás?
Csinálj te is cellakbol,Atis bírja.
Én nem vagyok jóba az akksikkal. Banner 1év, varta 1év, jp fél év. Az exide úgy néz ki hogy bírja, apu motorjában 2éves és még fasza, oktober 13.án volt utoljára elindítva a motorja, ráraktam a napokban a töltőt és pár óra alatt kész lett.
Nem merek már semmilyen márkát venni
60.
Nálunk 4 fok van pluszban. Délelőtt megpróbálom beindítani a sz@romat, ha sikerül akkor délután tervezek menni egy kisebb kört. 16 fokot ígérnek, erős széllel.
Az ég derült, csak a széjjeloszló kondenzcsíkok látszanak, a Nap világít, de nincs mínusz!
Hogyne lenne..... a Kia-ban is az van...
Nekem csak jó dízel autóim voltak mindig... a benzineseken hamar túladtam mindig. Az F astra volt meg anno sokáig, azt 5 évig hajtottam. 1.4, 8 szelep, vmi félelmetes 50le körüli, igénytelen egy talicska volt, de az meg nemet gyártás, nem a szar lengyel.... 8 évesen adtam el...
Az Iveco 3,0 est mindenki dicséri egy aszondta sokat fogyaszt.
Olyan nincs hogy jó kis dízel motor
Olyan van hogy jó dízel motor de az nem kicsi
Az tényleg nagyon jó kis dízel motor.... de neked azt is sikerült tönkre tenni
Új bannerrel bettem az előző sv-met és 8 évvel később ugyanazzal adtam el, talán még ma is az van benne.