Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekemsincs fész,meg nem is lesz. Bár azt mondják aki nincs rajta az nem.is létezik
Szerintem a te telefonod se érdeki a kutyát se
Kurvára nem érdekel milyen telefonod van,Asse tudom melyik.
Vhogy én is így vagyok vele.....
azt majd az élet eldönti Ezek nem kiszámítható dolgok. Mi mindent megteszünk, hogy meleg családi légkörben nőjön fel és nem a nulláról vagy mínuszról kelljen elkezdenie az életet. Nekem sem úgy kellett De nincs is gondolatomba, hogy bármelyik szűlőmet is otthonba adjam. Ha kell viszem orvoshoz, kórházba Őket. Sajnos ez az időszak kezdődik
Majd eszel, amit kapsz....
Engem valahogy soha nem érdekelt kinek milyen a telefonja. De az enyém sok embert érdekel és megjegyzéseket tesznek rá....ez miért van?
Mert nem érdekelnek mások az miért baj? Fészem sincs és azt hiszik ufó vagyok....nem hiszik el ,azt hiszik nem akarom megadni a címem .
Furi elbaszott világ ez...
na zabkását azt nem
Jaja..úgy bebasz az öregek otthonába mint a szart. A csónakodat meg felgyújtja
igazából 88-90 éves lennék, Bár szerintem ez ma már nem elvárható kifutási időnek
Ezt csak a sznob ájfonosok veszik magukra
Hú, ez nagyon gagyi szerintem huzz rá egy pulóverthogy ne lássák mert még hozzádvágnak kétszáz forintothogy vegyél kiflit magadnak
Itt ha valaki a telefon alapján ítéli meg a másikat ,azok TI vagytok!!!
Köcsög IPhone -os , villantós....soroljam milyen jelzőket használtok?
Lefogadtam volna hogy hasitasis forma vagy.
sajnos így van de beleélhetni beleélhetem magam nem?
a fiam még éppen le tud vinni, kap Ő annyi szeretetet amit majd viszonozhat idős édesapjának
Hát ha te a telefonból ítéled meg ki mi Van akinek ez fontos, nekem például egyáltalán nem. Nekem a szükséges rossz, így amíg a világ végérvényesen rá nem kényszerít nekem nincs igényem többre
Nemrég beszereztem egy 10 éve legyártott sosem használt karcmentes nókiát. Akár 10 évig is telefon lehet. A kárpitos cimborámmal meg varrattam az övtáskámra egy telefontartót. Nekem ennyi elég a boldogsághoz
utoljára a budmil övtáskák voltak nyomógombos telefontartóval ellátva, de már 2 éve kivették a gyártásból nem találtam olyan övtáskát amin lenne ilyen Most nagy az öröm mert a haver megcsinálta teljes a kényelmem ugyan 2 órányi beszélgetésembe került de megérte
Csak remélni merem hogy a melósok fizetését nem ez a szellemi fogyatékos számolja ki
Vagy lecsapja a zöccséges.
Hogy a faszba élne!
Cigizik,iszik...és még zabkását sem eszik!
Lehetőleg a víz alá....
És nem is él addig az alkoholista életvitele okán
A gyereked kb 4-5 évesforma lehet,ha 20 évesen már lesz gyereke az unokád nemigen fog még vezetni 70 éves korodban.
Pláne hogy neked se 20 évesen lett meg.
Vagy halásszanak le Szegednél a viztetejéről
Hogy örülhettek az alkalmazottak ennek a gáláns húzásnak lelukkant őskövületeket kaptak
ha akár jó egészségnek örvendenék még 70 évesen akkor nem nagyon szeretnék én már semmilyen telefont kezelni Sem járművet vezetni.
Engemaz unoka vigyen le a vízpartra hétfőn azt jöjjön értem pénteken. A hétvégét az annyukkal töltöm, legalább lesz hjétvégén rendes kajám
Most mutassak egy marék szart? Ugyan ez!