Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell...újat veszek tudod ha kell majd
Add Zolinak...ő gyűjti az ilyesmit
Az igazság nem hülyeség!! Postázzam a rossz akksimat? az még biztosan elindítja a mocikádat
Vicces...hülyegyerek
Nincs rá szükségem....kettéhugyozlak!
Na nem is baszakodok akkor veled, nalad sosem lehet tudni mi kerul le a falról.
Mert Te is nagyon maradi vagy, vegyél példát a cigányokról! Csak akkor nem dolgoznak ha jó idő van, vagy ha éppen rossz , vagy ha sem ilyen sem olyan nincs! Ennek ellenére szomjasak, mindig innának !
Régen nekem is volt sok kacat még egy bazi hosszú szurony is
Aztán mind ment a levesbe. Egyedül egy ruszki ak szurony van a szekrényben valahol
Plusz egy 30 centis nieto tőrkes evvel faragom a karácsonyfát a talpba
Ez jó kész a zombiknak is
Hazudik! Nem indult el a gixer!
Ja, akkor te felmentést kapsz. Nekem is mindig úgy jön ki, hogy amikor jó idő van dolgozni kell
Szolgálat...
Amúgy hogy a francba tudtatok 1 nap alatt ennyit fecsegni, jó idő volt, senki nem motorozott?
(Bogyót, és Levit leszámítva)

Jól néz ki.
Sógornak 3 kardja, egy csomó kése van.
Szerintem simán zombi apokalipszisre készül, mert jelenleg csak néha előveszi letakarítani őket
Mondjuk van egy gyakorló kardja is, talán azt használja néha.
Én is gyűjtöm...
Most már értem miért gyűjti a sógor a középkori fegyver replikákat
Legutóbbi szerzeménye egy viking fejsze
Persze húgom nem egy nebáncsvirág simán szükség lehet ilyen felszerelésre ellene
Maradj már táposcsírke
legalább is nem piszkolja be vele
na szerintem eldöglök Itt már nem lesz szájkarate Az alfa atisból kiszált a zabpehely
reggel hátha felnyomja a tsztronját
Bár reggel meg mehetek kocsérra Valami balfasz az egyesületnél bizottsági tagnak jelőlt Azt kell mennem visszautasítanom Na midegy legalább a fogási naplót leadom
Ezért is lenne jó az a fasza tűzoltó fejsze
Úriember nem veri kézzel az asszonyt
csak meg fenyegetném helyedbe beígérmém neki, hogy szezonba majd nem nyírhatja a füvet Meg összel az eresz csatornát sem takaríthatja de nem ám
Nem fér bele a tepsibe csak egy .....
Sosincs párja
tudod zotyám Ott már akkora a baj, hogy rajtad már az sem segítene
Isten ments
Meg egy ilyen sorozat es vegán leszek.
kezdem érezni a kötöszködő rosszindulatodt
ki ne törjön belőlem az alfa
nevelés kérdése inikém Nem elég csak a füvet jó lenyíratni meg a havat ellapátoltani vele. tegyen rendes kaját az asztalra mán
viccesbe tettem kérdést neked
Süssön kettőt