Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az éven még nem is voltam otthon
Geccó, voltál ma motorozni?!
ennyi ésszel téged biztos felvesznek professzor úr
én meg lassan teheráni veteránná diplomázok a parkolóegyetemen
ini azt mondja menjünk el rendőrnek, mert jobb a bér mint a képviselői tiszteletdíj
na mi a gennyes fasz van
mindent nem szabad elhinni
megyén osztályfvezetői péz van nettó 5 körül. Város osztályvezetői péz 350 körül. (ezek a vezetői bérek ember.) A mercibe ennyit keresnek, meg hozzák viszik őket)
Síma lószarrugdosó 150-170 péz. kézhez
Én hagy ne keressem vissza a hírekbe de sokan le is szereltek amikor év végén csak pici töredékét kapták meg a beígért juttatásoknak a kerítés mellett lévők. Akkor dobbantott a haverod is
Te valami 30 e ft/napról hadoválsz meg 240 nettóról. Az havi 10 napos szolgálattal is 540 nettó lenne. Ezt magad sem hiszed el ugye?
te élsz álomvilágban.... a forrásom biztos, azóta is sír hogy milyen fasza sora volt bár akkor is sírt hogy neki milyen szar, de most már rájött hogy dolgozni sokkal szarabb mint rendőrködni
Megmondtam,hogy ez akkor itt nem orfű
A bokorugrás után 2-ővel kevesebben maradtak a járművön Szemlátomást ez nem sok mindenkit zavart Ezek még mindíg annyian vannak, hogy az ilyesmi már fel sem tűnik.
Multheten autóval voltam akkor volt még rajta jég!
meg mindent amit nem szabad
bűnöző hajlamú és alkatú vagyok
Inkább motorozzatok, mint az oroszok!

http://youtu.be/KcjkChA_Kcw
hát nem találtam meg azt a 2-3 héttel ezelőtti riportot
De itt van egy 4 éves Tisztán látszik, hogy csontá van fagyva korcsolyázik is rajta egy fasz
Szerinted 4 éve ott lévő jég csak úgy elolvad
240 + 30 ezer/ nap Te vágod a füvet vagy szívod ini Ennyi pénzért minden mozgóképes ember rendőr lenne a határon
Akkor elmondom a valóságot. valóban kaptak néhány ft jutalompénzt a határkerítés mellet szolgálatban lévők. Legalább is ezt ígérték nekik egyébként meg baxták kifizetni Őket. Akkortájt ettől volt hangos a sajtó.
30 ezer/ nap hogy lehet ilyet elhinni Ini a vicc topikba menj át légyszi
Hagyd, pipi ezt nem értheti
Csak a lopást ismeri
E - L - O - L - V - A - D -T !
mer mi lett a jéggel ellopták?
Mai kép, nem 3 hete készült - de rohadt nehéz a felfogásod. Ha így folytatod, nem lehetsz alfa!
Volt ismerős de már alkalmatlan lett
Amikor a migránsok jöttek akkor volt a fizetése 240 körül nettóban
Ha elvitték a határra plusz 30 ezer/nap és ráadásul kaját is kaptak
Annyi szendvics volt hogy a kutyának hordta haza
DE NINCS RAJTA JÉG NEM ÉRTED???
Csak tudom tán, "párszor" jártam ott.