mindent nem szabad elhinni
megyén osztályfvezetői péz van nettó 5 körül. Város osztályvezetői péz 350 körül. (ezek a vezetői bérek ember.) A mercibe ennyit keresnek, meg hozzák viszik őket)
Síma lószarrugdosó 150-170 péz. kézhez
Én hagy ne keressem vissza a hírekbe de sokan le is szereltek amikor év végén csak pici töredékét kapták meg a beígért juttatásoknak a kerítés mellett lévők. Akkor dobbantott a haverod is
Te valami 30 e ft/napról hadoválsz meg 240 nettóról. Az havi 10 napos szolgálattal is 540 nettó lenne. Ezt magad sem hiszed el ugye?
te élsz álomvilágban.... a forrásom biztos, azóta is sír hogy milyen fasza sora volt bár akkor is sírt hogy neki milyen szar, de most már rájött hogy dolgozni sokkal szarabb mint rendőrködni
A bokorugrás után 2-ővel kevesebben maradtak a járművön Szemlátomást ez nem sok mindenkit zavart Ezek még mindíg annyian vannak, hogy az ilyesmi már fel sem tűnik.
hát nem találtam meg azt a 2-3 héttel ezelőtti riportot
De itt van egy 4 éves Tisztán látszik, hogy csontá van fagyva korcsolyázik is rajta egy fasz
Szerinted 4 éve ott lévő jég csak úgy elolvad
240 + 30 ezer/ nap Te vágod a füvet vagy szívod ini Ennyi pénzért minden mozgóképes ember rendőr lenne a határon
Akkor elmondom a valóságot. valóban kaptak néhány ft jutalompénzt a határkerítés mellet szolgálatban lévők. Legalább is ezt ígérték nekik egyébként meg baxták kifizetni Őket. Akkortájt ettől volt hangos a sajtó.
30 ezer/ nap hogy lehet ilyet elhinni Ini a vicc topikba menj át légyszi
Volt ismerős de már alkalmatlan lett
Amikor a migránsok jöttek akkor volt a fizetése 240 körül nettóban
Ha elvitték a határra plusz 30 ezer/nap és ráadásul kaját is kaptak
Annyi szendvics volt hogy a kutyának hordta haza
én meg lassan teheráni veteránná diplomázok a parkolóegyetemen
megyén osztályfvezetői péz van nettó 5 körül. Város osztályvezetői péz 350 körül. (ezek a vezetői bérek ember.) A mercibe ennyit keresnek, meg hozzák viszik őket)
Síma lószarrugdosó 150-170 péz. kézhez
Én hagy ne keressem vissza a hírekbe de sokan le is szereltek amikor év végén csak pici töredékét kapták meg a beígért juttatásoknak a kerítés mellett lévők. Akkor dobbantott a haverod is
Te valami 30 e ft/napról hadoválsz meg 240 nettóról. Az havi 10 napos szolgálattal is 540 nettó lenne. Ezt magad sem hiszed el ugye?
bűnöző hajlamú és alkatú vagyok
http://youtu.be/KcjkChA_Kcw
http://youtu.be/XD6CKYUQGMU
De itt van egy 4 éves
Szerinted 4 éve ott lévő jég csak úgy elolvad
Akkor elmondom a valóságot. valóban kaptak néhány ft jutalompénzt a határkerítés mellet szolgálatban lévők. Legalább is ezt ígérték nekik egyébként meg baxták kifizetni Őket. Akkortájt ettől volt hangos a sajtó.
30 ezer/ nap
Csak a lopást ismeri
Amikor a migránsok jöttek akkor volt a fizetése 240 körül nettóban
Ha elvitték a határra plusz 30 ezer/nap és ráadásul kaját is kaptak
Annyi szendvics volt hogy a kutyának hordta haza