mert a szalonnát elfelejtettem odatenni, de majd pótolom most megyek elkészíteni a vacsit de durva dolgok legyenek egymás szemére vetve, mert szórakozni akarok legalább szombat este
Nálam a becsülettel munka mindig tiszteletet érdemel..... az egyik nagy tisztelet a kukasoknak van. Ha nem vinnék el a szemetet minden héten, nagyon jól néznénk ki
Na áttúrtam az egész spejzot Nem találtam egy rohadt zacskó zabpelyhet sem
Így kénytelen vagyok csinálni egy felturbózott tonhalsalátát vacsorára amit piritus kenyérrel fogok elfogyasztani
DE MIRE VISSZAJÖVÖK LÁTNI AKAROM AHOGY A VÉR FOLYIK....
Akik életeket mentenek,akik az életüket áldozzák másokért,azok tiszteletet érdemelnek!
Nincs mit ezen lazítani....
Én itt motoros vagyok...nem a szakmámat képviselem. Szídhattok...belefér...de őket ne!
Ok amúgy tisztázódott a dolog,csak rám gondolt Zoli így ok
Néha szoktam nézegetni faszokat a zuhanyzóban,de szerintem mindenki....amúgy mikor talizunk srácok?
De egy közös zuhanyzóban csak felméred a terepet
Pipi...ez egészséges kaja...lebuktál
Így kénytelen vagyok csinálni egy felturbózott tonhalsalátát vacsorára amit piritus kenyérrel fogok elfogyasztani
DE MIRE VISSZAJÖVÖK
Nincs mit ezen lazítani....
Én itt motoros vagyok...nem a szakmámat képviselem. Szídhattok...belefér...de őket ne!
Ok amúgy tisztázódott a dolog,csak rám gondolt Zoli így ok
Néha szoktam nézegetni faszokat a zuhanyzóban,de szerintem mindenki....amúgy mikor talizunk srácok?