Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó..de ez nem kivitelezhető mindíg. Katona is voltál...tudod!
pedig két izzadt férfi testnél nincs izgatóbb a világon
Fitnesz guru...még nekem dumál...tonhal vacsorára pfff
Isten ments, meg a szappanert sem hajolok le, egy adonisz veszett el bennem. Szoval csak egyedul vagyok hajlando zuhanyozni.
Igaz...bár a szívedet valószínű nem műtenék meg. Ebbe belehalnál ,a másikba aligha....
De....
mert a szalonnát elfelejtettem odatenni, de majd pótolom most megyek elkészíteni a vacsit de durva dolgok legyenek egymás szemére vetve, mert szórakozni akarok legalább szombat este
... végzett....
Ma e10-et tankoltam... remélem holnapig nem lyukad ki a műanyag tankom
Ott én is a magamét nézem persze.
De egy közös zuhanyzóban csak felméred a terepet
Nálam a becsülettel munka mindig tiszteletet érdemel..... az egyik nagy tisztelet a kukasoknak van. Ha nem vinnék el a szemetet minden héten, nagyon jól néznénk ki
Tonhal,olíva,hagyma,kukorica....picike kolbász.
Pipi...ez egészséges kaja...lebuktál
Pfff
Az önbizalom hiányosok méregetik a sajátjukhoz képest
En a budos eletbe nem nezegettem faszokat sehol, meg a hugyaldaban is csak elore, lefele sajat dolgomat intezem.
Na áttúrtam az egész spejzot Nem találtam egy rohadt zacskó zabpelyhet sem
Így kénytelen vagyok csinálni egy felturbózott tonhalsalátát vacsorára amit piritus kenyérrel fogok elfogyasztani
DE MIRE VISSZAJÖVÖK LÁTNI AKAROM AHOGY A VÉR FOLYIK....
Majd ha a gixereddel ki tudsz menni a faluból úgy hogy ne görcsöljön be a derekad !!
Csak neked...
Akik életeket mentenek,akik az életüket áldozzák másokért,azok tiszteletet érdemelnek!
Nincs mit ezen lazítani....
Én itt motoros vagyok...nem a szakmámat képviselem. Szídhattok...belefér...de őket ne!
Ok amúgy tisztázódott a dolog,csak rám gondolt Zoli így ok
Néha szoktam nézegetni faszokat a zuhanyzóban,de szerintem mindenki....amúgy mikor talizunk srácok?
Olyaan már régen nincs. De hoztam sört, dobhatnál egy kis pattogatott kukoricát
Azt tettem, csak teged nem az eszedert alkalmaznak ott hanem a batorsagodert, hat tehetek en rola hogy nem kapcsolsz a finom atkotott verszivasra?
Ezt rajtad kivül senki nem veszi a lelkére. Nem rossz ha ennyire sziveden viseled azt amit csinálsz a munkád során, de néha lazíts
Faszom a bamba füledbe...ugassad akkor te majom!