Annyira nem mohásodik, néhol foltokban előfordul de azt kiszedem meg néha legyomirtózom. A moha sose alulról jön.
A tetőn bramac natur cserép van, az jobban megfogja a mohát.
Hogy csinálod, hogy a térkő hézagban nincs moha meg gyom? Én kitakarítom, pár hét múlva lehet megint.... nem alulról jön, mert fólia is van, hanem egyszerűen a közökben megtelepszik (ugyanilyen kövem van)
azért írtam hogy ha el tudja zárni......mert akkor nyitni is tudja
én pl a robogón a vákuumos csapot kicseréltem elektromosra, mert ritkán volt használva és rugdosni kellett másfél percig mire megtelt a rendszer benzinnel
Vákumcsapos karburátoros motoroknál vékony a határmesgye, ezt csak adott tipusnál lehet a megfelelő kombót megtapasztalni.
Ha a karbiban nincs megfelelő benzinszint (elpárolgott vagy leengedted) az alábbi esetek állhatnak fent indításkor:
- rövid indítózás után beindul.
- megszokásból ráhúzod a szivatot és az alacsony benzin szint miatt megszívja magát, de a karbi még nem töltődött fel.
- lemerül közben az akksi
- a fentiek kombinációja.
A lányomnak ilyen volt és kurva sokat szívtam vele, minden évben megdöglött a karbi mert ritkán ment vele és lehetett szétszedni, nem szerettük meg a típust.
Ha hozzáférni a karbi leeresztőhöz engedd le belőle ezt a benzinnek nevezett fost
Utána jobban fog indulni
Esetleg számold ki mikor fogy ki a karburátorból és annyival előtte zárd el a csapot hazaúton, már ha van benzincsap
Ha egyik módszer sem hozzáférhető vagy meg ezután sem működik megfelelően akkor tankolni kell premium 98-100 as benzint abban a bioetanol feldolgozott formában van ez a lötty nem romlik meg és nem szedi össze a vizet
iinjektoros? Annál szinte mindegy 1 hónapos állás után, hogy milyen benzin van benne.
Ha karbis, akkor segithet ha a benzincsövön keresztül feltöltöd a karbikat (kivéve, ha benzinpumpa tölti fel azokat). 1 hónap állás után szinte mindegy, hogy milyen benzin van benne. Nem mindegy, hogy hideg helyen állt vagy fűtött helyen.
1 Hónap után még nem jelentkezik a hatása. Az etanolnak 3 fő hatása van. Megközi a vizet és ha elpárolog akkor a víz ott marad és korróziót okoz, oldja a lerakódott szennyeződéseket, tehát elképzelhető, hogy a szűrő jobban el van tömődve mint esetleg a korábban használt benzin esetén.. A gumitömítések érzékenyebbek rá.
Sziasztok!
Yamaha xvs 650a motorom van,milyen benzint tankoltok?
ugyanis 95.-sel jártam de egy hónap állás után nagyon nehezen indult be.
Most meg elég sok beszéd megy a benzin minőség miatt!
A tetőn bramac natur cserép van, az jobban megfogja a mohát.
én pl a robogón a vákuumos csapot kicseréltem elektromosra, mert ritkán volt használva és rugdosni kellett másfél percig mire megtelt a rendszer benzinnel
Ha a karbiban nincs megfelelő benzinszint (elpárolgott vagy leengedted) az alábbi esetek állhatnak fent indításkor:
- rövid indítózás után beindul.
- megszokásból ráhúzod a szivatot és az alacsony benzin szint miatt megszívja magát, de a karbi még nem töltődött fel.
- lemerül közben az akksi
- a fentiek kombinációja.
Utána jobban fog indulni
Esetleg számold ki mikor fogy ki a karburátorból és annyival előtte zárd el a csapot hazaúton, már ha van benzincsap
Ha egyik módszer sem hozzáférhető vagy meg ezután sem működik megfelelően akkor tankolni kell premium 98-100 as benzint abban a bioetanol feldolgozott formában van ez a lötty nem romlik meg és nem szedi össze a vizet
Ha karbis, akkor segithet ha a benzincsövön keresztül feltöltöd a karbikat (kivéve, ha benzinpumpa tölti fel azokat). 1 hónap állás után szinte mindegy, hogy milyen benzin van benne. Nem mindegy, hogy hideg helyen állt vagy fűtött helyen.
1 Hónap után még nem jelentkezik a hatása. Az etanolnak 3 fő hatása van. Megközi a vizet és ha elpárolog akkor a víz ott marad és korróziót okoz, oldja a lerakódott szennyeződéseket, tehát elképzelhető, hogy a szűrő jobban el van tömődve mint esetleg a korábban használt benzin esetén.. A gumitömítések érzékenyebbek rá.
Yamaha xvs 650a motorom van,milyen benzint tankoltok?
ugyanis 95.-sel jártam de egy hónap állás után nagyon nehezen indult be.
Most meg elég sok beszéd megy a benzin minőség miatt!
Üdvözlettel: Pál
a savas nem jó neki mert nehéz és nem bírja el a ducato