Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellyou ratyikaik
vehetnél már helyette egy 690 endúrót, sokkal gerinckímélőbb jármű
Az utolsó képen egy vasutasmacska látható - a gemenci kisvasút pörbölyi végállomásán.
Na kedveskéim, ma merre tetszettek kujtorogni? Nekem ma 185 km jött össze.
a vákuumoshoz képest sokkal nagyobb: http://webshop.molnarautogaz.h...
Annyira nem mohásodik, néhol foltokban előfordul de azt kiszedem meg néha legyomirtózom. A moha sose alulról jön.
A tetőn bramac natur cserép van, az jobban megfogja a mohát.
Hogy csinálod, hogy a térkő hézagban nincs moha meg gyom? Én kitakarítom, pár hét múlva lehet megint.... nem alulról jön, mert fólia is van, hanem egyszerűen a közökben megtelepszik (ugyanilyen kövem van)
Ne aggódja nem akasztja le Tudja nagyon jól, elkezdene vele hadonászni veszélyesebb lenne magára mint bárki másra
melyik? az amelyiket még meg sem vett
Képed van a csapról? Ez sok motor vákumcsapját kiválthatja?
Átmozgatás meg volt, ha már itt a tavasz
azért írtam hogy ha el tudja zárni......mert akkor nyitni is tudja
én pl a robogón a vákuumos csapot kicseréltem elektromosra, mert ritkán volt használva és rugdosni kellett másfél percig mire megtelt a rendszer benzinnel
Vákumcsapos karburátoros motoroknál vékony a határmesgye, ezt csak adott tipusnál lehet a megfelelő kombót megtapasztalni.

Ha a karbiban nincs megfelelő benzinszint (elpárolgott vagy leengedted) az alábbi esetek állhatnak fent indításkor:
- rövid indítózás után beindul.
- megszokásból ráhúzod a szivatot és az alacsony benzin szint miatt megszívja magát, de a karbi még nem töltődött fel.
- lemerül közben az akksi
- a fentiek kombinációja.
Ahh, gyakorlatozz rajta akkutuzet.
A lányomnak ilyen volt és kurva sokat szívtam vele, minden évben megdöglött a karbi mert ritkán ment vele és lehetett szétszedni, nem szerettük meg a típust.
Ha hozzáférni a karbi leeresztőhöz engedd le belőle ezt a benzinnek nevezett fost
Utána jobban fog indulni
Esetleg számold ki mikor fogy ki a karburátorból és annyival előtte zárd el a csapot hazaúton, már ha van benzincsap
Ha egyik módszer sem hozzáférhető vagy meg ezután sem működik megfelelően akkor tankolni kell premium 98-100 as benzint abban a bioetanol feldolgozott formában van ez a lötty nem romlik meg és nem szedi össze a vizet
iinjektoros? Annál szinte mindegy 1 hónapos állás után, hogy milyen benzin van benne.

Ha karbis, akkor segithet ha a benzincsövön keresztül feltöltöd a karbikat (kivéve, ha benzinpumpa tölti fel azokat). 1 hónap állás után szinte mindegy, hogy milyen benzin van benne. Nem mindegy, hogy hideg helyen állt vagy fűtött helyen.

1 Hónap után még nem jelentkezik a hatása. Az etanolnak 3 fő hatása van. Megközi a vizet és ha elpárolog akkor a víz ott marad és korróziót okoz, oldja a lerakódott szennyeződéseket, tehát elképzelhető, hogy a szűrő jobban el van tömődve mint esetleg a korábban használt benzin esetén.. A gumitömítések érzékenyebbek rá.
Sziasztok!
Yamaha xvs 650a motorom van,milyen benzint tankoltok?
ugyanis 95.-sel jártam de egy hónap állás után nagyon nehezen indult be.
Most meg elég sok beszéd megy a benzin minőség miatt!

Üdvözlettel: Pál
Tényleg kéne.....,de lusta vagyok felöltözni.
Na menjünk motorozni...

a savas nem jó neki mert nehéz és nem bírja el a ducato