felállt a f@szod rá mi Mondjuk jó ge.i dolog fogyókúrázónak betenni nyálcsorgatós kajákat
Szerintem most azóta már kint vagy a konyhába azt fosztod kifelé a hűtőt
Látod Elhatározól valamit, meglátsz egy jól sikerült képet egy jól elkészített pompás vacsiról, azt semmi akaraterőd nincs Széttúrod a spejzot azt röfögsz hozzá mint egy disznó
veszélyesebb, károsabb, férfiasabb, ugye ezt akartad kinyögni
Tudom te reggel meleg kakaóval felöntöd az ízesített zabpelyhet azt azt flamolod kiskanállal
Nem szégyeled elenni a gyerek elől?
Faszikám leküldtem és megnyugtathatlak, hogy tele volt csomó egészségtelen cuccal
és igen jól látod az ott a háttérben 3 dl cukrozott üdítő Teli színezékkel meg mindenféle e betűs tartósítószerrel Amint láthatod a kenyeret is odaégettem egy kicsit mert így karcinogén Aztán este 10 azt hozzá küldtem egy lidlés tábla mogyoróst egy pingvinnel így este 10 órára Szerintem hagyjuk ezt a zabpehely dumát
Egyébként arról volt szó, mire vissza jövök vér fog itt folyni Azt arra jövök vissza, hogy nagy összeborulás van
Pedig elég ígéretesen kezdődött Most meg képesek vaagytok elbaxni az esti szórakozásom
Húúú...ez nehéz kérdés. Van aki 180 nettót ,van aki 230-at. A tisztek persze jóval többet. De te a Tűzoltókra vagy kíváncsi
Minden attól függ milyen régen vagy itt ,mi a beosztásod,milyen képesíteseid vannak.
Akik 20 évnél régebben nyomják és van pár szerkezelői papírjuk ,megkeresik a 230-at kb...akiknek van fősuli de nem irodisták 300 kb.
Erre jön kafetéria,ruhapénz,jutalom...értékelés szerint.
De ahogy már mondtam itt két dolog számít...hogy szeresd ezt csinálni (amit most már lassan kiölnek) ,meg a szabadidő mellette.
Nincs utánpótlás ez az igazság. Ennyi pénzt megkeres egy bolti eladó is...és nem kell hullák közt járkálnia,meg tűzbe menni...meg a többi szarság.
Ez egy család volt...sajnos mára sikerült elbaszni rendesen
Csak kevés krumplit pakolt alá az asszony
Mostanában lusta pucolni
Szerintem most azóta már kint vagy a konyhába azt fosztod kifelé a hűtőt
Látod
Meg jo hogy a vacsora csak egy joghurt es egy 4es reggelizo keksz volt.
Tudom te reggel meleg kakaóval felöntöd az ízesített zabpelyhet azt azt flamolod kiskanállal
Nem szégyeled elenni a gyerek elől?
és igen jól látod
Egyébként arról volt szó, mire vissza jövök vér fog itt folyni
Pedig elég ígéretesen kezdődött
Minden attól függ milyen régen vagy itt ,mi a beosztásod,milyen képesíteseid vannak.
Akik 20 évnél régebben nyomják és van pár szerkezelői papírjuk ,megkeresik a 230-at kb...akiknek van fősuli de nem irodisták 300 kb.
Erre jön kafetéria,ruhapénz,jutalom...értékelés szerint.
De ahogy már mondtam itt két dolog számít...hogy szeresd ezt csinálni (amit most már lassan kiölnek) ,meg a szabadidő mellette.
Nincs utánpótlás ez az igazság. Ennyi pénzt megkeres egy bolti eladó is...és nem kell hullák közt járkálnia,meg tűzbe menni...meg a többi szarság.
Ez egy család volt...sajnos mára sikerült elbaszni rendesen
Ha hidegebb lenne azért jobb lenne....