az bizos nem kb. 3 hete onnan jelentkezett egy riporter csávó meg csaj, korcsolyáztak rajta és mondták a riportban, hogy magyarországon az egyetlen korcsolyázásra alkalmas tava ahol meg van a megfelelő jégvastagság Te látsz azon a vízen jeget Mert én nem
Yardnak most emeltek 10% munkabért
300 simán megvan kézbe mindnek
Ha beteg ha szabi megkapja a full pénzét
Mi kell ettől jobb? Havi 15 nap munka maximum
begyújtottam hátul a kamrába (márhogy elégettem a délelőtt összeszedett ezer éves számlákat, csekkeket, lejárt garancialeveleket) ha meg már ott voltam dobtam egy dárcot.
EZ ÍGY ÉR?
Mi ez mi ez, Hol van ez? t 34-ek mig-23, saab-35, btr-ek interkontinetális rakéta Szolnokon van egy hasonló hely a reptár, kecelen is egy magángyűjtemény a pintérnek(nem a belügyminiszter pintér ) de szerintem ez valami más hely Esetleg rákóczifalva? bár nem hinném. A víz a tisza???
jobb mint az utcán rugdosni a lószart Én is egy ilyen áldozata lettem a tiszán
Kiküldték a faszkalapokat kormoránt számolni motorcsónakból. Úgy voltak inkább fognak egy ittast azzal legalább elmegy a délután Ezt komolyból meg is mondták
csak akkor már köteles étkezést biztosítani, nekik meg nem nagyon van menüztetési lehetőségük Nálunk szerintem 15 éve nem csuktak be a fogdába senkit Az éjjel szolisok szoktak ott hunyni néhány órát
Tudod mi fordul elő? Az hogy a rendőröknek,katonáknak és tűzoltóknak a fasza már nagyon kivan. Nem a bér a lényeg ,bár az is nevetséges...a vezetőség . Na mindegy....
Szóval...ha tisztelettudó és normális vagy,nem kezdel el parasztul viselkedni ,akkor el fog engedni és nem szopat. Neki te kurva sok plussz munkájába vagy hidd el. 1,5 óra jegyzőkönyv amit még minimum kétszer visszadobnak pótlásra,jelentés..stb...stb...nem hiányzik
na utánanéztem, 12 óra lehet a 72 óra csak ha valami faszságot csinál az ember
a rendőrnek joga van feltartóztatni és előállítani, de csak addig, amíg meg nem győződik a személyazonosságról. Ez az igazoltatás kezdetétől számítva akár 8 óra is lehet, amit indokolt esetben 4 órával meghosszabbíthatnak
utána még jöhet 12óra őrizet is ha végképp fogalmuk sincs ki vagy
szóval ha geci simán beszopathat
300 simán megvan kézbe mindnek
Ha beteg ha szabi megkapja a full pénzét
Mi kell ettől jobb? Havi 15 nap munka maximum
EZ ÍGY ÉR?
Kiküldték a faszkalapokat kormoránt számolni motorcsónakból. Úgy voltak inkább fognak egy ittast azzal legalább elmegy a délután
Szóval...ha tisztelettudó és normális vagy,nem kezdel el parasztul viselkedni ,akkor el fog engedni és nem szopat. Neki te kurva sok plussz munkájába vagy hidd el. 1,5 óra jegyzőkönyv amit még minimum kétszer visszadobnak pótlásra,jelentés..stb...stb...nem hiányzik
a rendőrnek joga van feltartóztatni és előállítani, de csak addig, amíg meg nem győződik a személyazonosságról. Ez az igazoltatás kezdetétől számítva akár 8 óra is lehet, amit indokolt esetben 4 órával meghosszabbíthatnak
utána még jöhet 12óra őrizet is ha végképp fogalmuk sincs ki vagy
szóval ha geci simán beszopathat