Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem árt...
De ha nincs nálad ,még akkor sem kapsz 72 óra büntit!
Szonda ,azonosítás,bünti...a kocsid alapján le tudnak infózni,de haza is kísérnek ha valami gyanús nyugi.
általában nem szoktam menni sehová sem, ha mégis akkor szinte mindig gépjárművel és akkor kell valami azonosító
Ha szabálysértést követsz el és nem tudod magad igazolni ,akkor előállítanak...de nem 72 órára
Azonosítanak és elengednek. Ha van veled egy ismerős aki tud igazolni ,azt is elfogadják normál esetben.
Ha eljárás indul ellened,akkor meg simán bent tarthatnak 72 órára,de ha a vizsgálat folyik akkor tovább is (előzetes).
De azért mert nincs nálad igazolvány ,nem fognak bekasznizni nyugi...de ha ennyire parás vagy,vegyél egy fasza hasitasit
Ismerőst 4-5 éve beszopatták így, mondjuk az egy nyilvános helyen történő vizeléssel kezdődött, lófaszt vitték a kocsihoz be az őrsre aztán az asszony hozta a papírjait
Az a vicc hogy semmi szankció nem lett, pedig riogatták a feljelentéssel
Amúgy nem hiszem el hogy nem tudnák egy arcfelismerő programmal azonosítani az embert, a gagyi ájfónt is alig lehet átvágni ezen a téren

Miért ne tudnám?
Ott a kocsiban mindenem....illetve hazakísérnek ha még ott sincs!
Nincs már ilyen 1000 éve...
72 óra fogva tartás is összejöhet ha nem tudod magad igazolni a sünöknél
Nem tudják mi az...
Pfujj,
Apple pay?
Na fasza...
Lehetne,de a symple más bank kartyajaval fizetős .
Hogy nincs még?
Órával vagy kártyával fizetek mindenhol. SOHA nem igazoltattak egy boltban ,így felesleges magammal cipelnem az irataimat. Cigi elfér a zsebedben...
A nőket ne hozd fel példának ,az egy logikátlan valami...
NFC fizetési módot a telefonon.
óra dedós dolog megbeszéltzük már
azt autón kívűl ne dohányozzak? pénztárca? abban van minden iratom a személyitől ,jogsitól a forgalmiig, meghatalmazásokig, Ha meg kiszálok az autóból vásárolok, nyílván kp is van hagyjam a kocsiban Ezek azok a dolgok amiknek minden körülmények között nálam kell lenniük
Látnád a feleségem táskáját Na az nem ilyen takaros pici mint az enyém
Mit?
Amint elérhető a Google pay már csinálom is.
Én az órámmal szoktam fizetni...
Kulcsok maradnak a kocsiban...pénztárca is...cigi is...ha lenne.
van és
már inkább olyat látok, hogy az sem telefonját odatartja a modemhez azt fizetett
fekete bankkártya kell és nincs probléma
pont ugyanez az én felfogásom is egyébként emléxem a reklámra Legalább nem a bankok gazdagodnak