Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez amolyan spontán jön nálam....csak az igazán nagy parasztok érdemlik ki
Te agyhalott őstulok, azzal a 97 agysejteddel fogd mar fel hogy csak egy alfa van a tuzoltok kozt, es mig a koponyadban elteker a 286 os fel orat lejohet hogy az te vagy, es teged minositettelek nem a tuzoltokat.
Vetted hasitott patas emberke?
neked az a körzetid?
Ne basszál már fel te is!
Beszorult a lányod a kocsiba...a kutyát vegyem ki,vagy a gyerekedet? Válassz!
na jöhetnek a cifra beszólások annak a mestere vagy szerintem ráérő időtökben ezt direkt gyakoroljátok
Lehet még helyezések is vannak belőle
Nagyon sok elismert hivatás van ezen kivül is. Ha állatorvos lennél most azok kettek volna megemlitve
búrtorboltos Én csak a zotyából tudok kiindulni mind az
Te engem?
Bebaszna öcsém
igazából szurkolok mind a kettőtöknek egyébként is unom a tv-ben a so xar műsort
Ez nem így van!
Ha Zolival van bajom,nem a bútorboltosokat szidom,mert ha van egy köcsög köztük,nem mind az!
Ez primitívség!
Meg azért ez egy eléggé elismert hivatás,nem igazán veszi normális ember a szájára! Azt hiszem mindenki tudja is hogy miért!
kész a patti had szóljon
Eddig nem kuldtelek el a picsaba mert illedelmes vagyok, had ne kelljen mar, lecci?
zotyáéknál meleg rekord van Csak a leghátsó tudott fingani
Inkabb ösztrogén ahogy atist megismerem egyre jobban az az erzesem igy ennyi idosen megjohetett a havija es ezert sarkany lesz.
Igen, jól látod. Pont ez jutott eszembe. Ha nem tűzoltó lennél nem igy reagálnád le. Nagyjából mindenki munkája egyformán fontos, de itt most szerintem simán csak megint a szívatás ment
Te nem velem baszakodsz te buzimajom! Te egy olyan szakmát vettél a szádra,ahol ilyeneket szarnak mint te!
És mégis meghalnak a mocskos pofádért ha kell!
Hmmmm...mondjuk ez minősít eléggé most papám...
Ennyi?
bocs aki arra sem képes, hogy lehugyozza a húzókereket szerintem jogsija sincs rá Ez amolyan belépőféle, mint moziba a jegy
Szerintem egyel egy zabkasat, attol relaxalsz.
Kibaszottul nem erdekel te mit gondolsz.
Te baszakodhatsz mindenkivel, veled nem lehet.
Na szoval......................
Nem-nem...ezek tények!
Kezdjük szidni a mentősöket is ok?
Mekkora primitívség ez már basszus....
Sok a tesztoszteron elnyomja az agysejteket
Primitív és egyben szánalmas is vagy. Lehet fáj hogy egy kis bútorboltos vagy,akit soha semmibe sem néznek....ez érthető....nekem is fájna.
De ezért egy olyan szakmát nem szabad hibáztatni,ahol hősök dolgoznak és kockáztatják értetek az életüket is akár. Ez egy elismert szakma a világon,ahová nem kerülhet be akárki. Tiszteld az ilyen embereket báttya!
Ha velem van gondod nyugodtan buzizhatsz...lepereg rólam tudod,mert jelentéktelen emberke vagy. De a Tűzoltókat ne vedd a szádra te majom!
Gondolkozz!!!
Mar megint kitort beloled a gamma?
Nyugi van.
Szexualis orientaltsag nem feltetele a tuzoltasnak, liberalis a vilag. Nekem mindegy ki mit kivel csinal oltas utan.
Akkor mond cicám mikor a család bent ég a kis házikódban
Akkor hírtelen nem lesznek buzik ugye?
Viselkedjél butorboltos!
Igen, Kivéve a Tűzoltókat, Azok buzi alfák.