Te agyhalott őstulok, azzal a 97 agysejteddel fogd mar fel hogy csak egy alfa van a tuzoltok kozt, es mig a koponyadban elteker a 286 os fel orat lejohet hogy az te vagy, es teged minositettelek nem a tuzoltokat.
Vetted hasitott patas emberke?
Ez nem így van!
Ha Zolival van bajom,nem a bútorboltosokat szidom,mert ha van egy köcsög köztük,nem mind az!
Ez primitívség!
Meg azért ez egy eléggé elismert hivatás,nem igazán veszi normális ember a szájára! Azt hiszem mindenki tudja is hogy miért!
Igen, jól látod. Pont ez jutott eszembe. Ha nem tűzoltó lennél nem igy reagálnád le. Nagyjából mindenki munkája egyformán fontos, de itt most szerintem simán csak megint a szívatás ment
Te nem velem baszakodsz te buzimajom! Te egy olyan szakmát vettél a szádra,ahol ilyeneket szarnak mint te!
És mégis meghalnak a mocskos pofádért ha kell!
Hmmmm...mondjuk ez minősít eléggé most papám...
Ennyi?
Szerintem egyel egy zabkasat, attol relaxalsz.
Kibaszottul nem erdekel te mit gondolsz.
Te baszakodhatsz mindenkivel, veled nem lehet.
Na szoval......................
Primitív és egyben szánalmas is vagy. Lehet fáj hogy egy kis bútorboltos vagy,akit soha semmibe sem néznek....ez érthető....nekem is fájna.
De ezért egy olyan szakmát nem szabad hibáztatni,ahol hősök dolgoznak és kockáztatják értetek az életüket is akár. Ez egy elismert szakma a világon,ahová nem kerülhet be akárki. Tiszteld az ilyen embereket báttya!
Ha velem van gondod nyugodtan buzizhatsz...lepereg rólam tudod,mert jelentéktelen emberke vagy. De a Tűzoltókat ne vedd a szádra te majom!
Gondolkozz!!!
Mar megint kitort beloled a gamma?
Nyugi van.
Szexualis orientaltsag nem feltetele a tuzoltasnak, liberalis a vilag. Nekem mindegy ki mit kivel csinal oltas utan.
Vetted hasitott patas emberke?
Beszorult a lányod a kocsiba...a kutyát vegyem ki,vagy a gyerekedet? Válassz!
Lehet még helyezések is vannak belőle
Bebaszna öcsém
Ha Zolival van bajom,nem a bútorboltosokat szidom,mert ha van egy köcsög köztük,nem mind az!
Ez primitívség!
Meg azért ez egy eléggé elismert hivatás,nem igazán veszi normális ember a szájára! Azt hiszem mindenki tudja is hogy miért!
És mégis meghalnak a mocskos pofádért ha kell!
Hmmmm...mondjuk ez minősít eléggé most papám...
Ennyi?
Kibaszottul nem erdekel te mit gondolsz.
Te baszakodhatsz mindenkivel, veled nem lehet.
Na szoval......................
Kezdjük szidni a mentősöket is ok?
Mekkora primitívség ez már basszus....
De ezért egy olyan szakmát nem szabad hibáztatni,ahol hősök dolgoznak és kockáztatják értetek az életüket is akár. Ez egy elismert szakma a világon,ahová nem kerülhet be akárki. Tiszteld az ilyen embereket báttya!
Ha velem van gondod nyugodtan buzizhatsz...lepereg rólam tudod,mert jelentéktelen emberke vagy. De a Tűzoltókat ne vedd a szádra te majom!
Gondolkozz!!!
Nyugi van.
Szexualis orientaltsag nem feltetele a tuzoltasnak, liberalis a vilag. Nekem mindegy ki mit kivel csinal oltas utan.
Akkor hírtelen nem lesznek buzik ugye?
Viselkedjél butorboltos!