Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvassatok érdekességeket: https://index.hu/techtud/2020/...
Szépen süt a nap, de huzat van....
Pfújj te buzi...
Látod látod...mert nagy sikered volt a Pride-on a motoros cuccodban
Ezért akarnak a buzik...
Rád gondolt a barátnőd?
Nya,volt valami érdemleges?
Vagy ez nehéz kérdés?
A csili nagyon tuti
Jártam már úgy hogy fogtam étteremben valami üveges nagyon durva csili kivonatot alkoholba volt áztatva
Én nem szeretem a csípős cuccot, de ilyen alkoholos ízét még nem láttam aztán megnéztem. Ki se bontottam
Volt aki ette, egy levesbe 1-2 csepp már elég intenzív érzés volt
Na ezután nem sokkal elmentem budira aztán égett a ceruza rendesen, úgy néz ki hogy üvegen kívül is volt némi hatóanyag
Olyan 15-20 perc elég kellemetlen volt
Szóval a torrente nem hülye, előtte kell megmosni nem utána
Azt mondod rájuk jött a kangörcs?
http://youtu.be/0jOWw4HaAEY
Nálunk az 1 db L, de siettem, amíg még van net
... meg nállunk a villámlás és a jégeső... mint nyáron, baxxameg
És ki lep meg kit?
Mindjárt itt a Valentin nap.... tombol a szerelem
Sztem hagyd neki, hamarabb szabadulsz! - de majd számoljatok be róla, nem kell túl részletesen
Ha meg kell baszódni, hát meg kell baszódni. Mindenesetre legyen nálad extra csipős (csilis-üvegszilánkos) vazelin!
Tudom hogy szép vagyok, okos vagyok, valamint nagyon szerény is vagyok. , de az már túlzás hogy az összes buzi alfától omegáig engem akar
Ha egy márkára specializálódik, és abban profi, akkor márkától függetlenül 0-24- ben tud dolgozni egy szerelő.
A kontároknak kevesebb a munkájuk.
Te meg mit KÉRIted magad?
van kitartása az ipsének 7 évig folyamatosan szerelni egy hulladékrakást Gondolom mást nem is vállal a tiéden kívűl, mert nincs rá ideje
Mondjuk a benzines vagy dízel bmw-k meg sem tudják ugatni az audit
Érdekes.... én virágot a női igennek szoktam adni
Nem vagyok...
Te egy kerozintól mutálódott ember vagy ,aki átalakult nőnemű lénnyé. De ettől egy moslék féreg maradsz,a virág pedig a női nemnek szól...semmi több nyugi
Most már komolyan aggódom hogy te tényleg szerelmes vagy belém, de megmondtam nem lehetek a tied.
Lovag vagyok! Nőknek jár a virág