Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Foggal nem próbáltad húzni?
Ha lecsüngtem róla jobbra 320, ha balra 340... de ez függött a kanyar ívétől is!
Én így voltam a 82es 350es cagivával
Az összes ilyen tefajtád sportgépest a porig aláztam, egyszerűen a nyomomba se értek én meg bosszankodtam mert ki volt szőrösödve a gázbowden aztán 3/4 gáznál nem tudtam jobban húzni
Azóta viszek minden motorozáskor néhány képregényt hogy ne legyen unalmas a várakozás
Aham.....mester
Persze,persze..............nyugi,nyugi.
A multkori gumidat látva, neked van a labtartó meg a talaj között kb 30cm a kormányvég hihetőbb hogy leért
Alattam 320 volt a vége ötben!
Az FZS600 a büdös életbe nem megy 300-at.De 250-et is nyögve.
No igen de ott is van az eleje és a vége közt különbség.
Én egy Yamaha Fzs 600-al szivattam a sportmotorosokat . 750-1000 mindegy volt. Kuplung nélkül pakoltam neki Bám Bám Bám ...ha ők 200-al mentek,én 220-al...ha 270 ,én 300!!! Borítottak mint állat...leért a lábtartójuk?És? Nekem a kormányvég!!! Mogyoródi pihenőnél sírtak remegve és ott próbálták kiheverni a traumát! Én addig megjártam Pestet ,visszafelé meg intettem nekik hogy gyertek a Hungaroringre buzik..
Jöttek! De ott is kikaptak!
Ott jött egy KTM ,de olyat rávertem arra meg,hogy a kölyök letépte a matricát a motorról és így rakta vissza:TMK!
69-es út, Lavamünd. Na az száguldozóshely
Nekem pl a transalpina középső meredekebb,szűk része jobban bejött mint lent az erdős hosszabb egyeneses meg a tetőn lévő elnyujtottabb rész vagy a transzfogaras.
Nem is száguldottak.
Mimi?
Na szerintem a Giau pont nem száguldozásra való hely. Keskeny, átlóg a busz...
Felesleges, reménytelen vagy e téren
Szép kis bukkanó
Igazad van! Taníts mester!
Csináltam én is olyat hogy A guglimapsz szerinti 2:20percet 1óra alatt lenyomtam, 160km. Unalmas volt, baromi unalmas az hogy húzom az egyenesben.
Minden hülye tudja húzni a gázt, nem kell oda tehetség. Vannak itt a környéken is arcok akik leszólták a hayabusánál gyengébb motorokat, aztán a 600-as hornettel szlalomoztam közöttük akanyarokban.
Én csak fagyit rendelni.
Mondjuk ehhez tényleg egy combosabb naked kell.
Bár az én kis ugribugri szürkémmel is élvezet.
Még szerencse hogy itt mindenki tud...jobban mint az átlag
Kocsik között nem mész Te 200 felett tartósan az fix. M6-on talán tudsz menni km-eket 200felett de az még autóban, savtartóval bóbiskolva is unalmas. Mindenhogy unalmas. Annak izgalmas aki nem tud kanyarodni.