Én így voltam a 82es 350es cagivával
Az összes ilyen tefajtád sportgépest a porig aláztam, egyszerűen a nyomomba se értek én meg bosszankodtam mert ki volt szőrösödve a gázbowden aztán 3/4 gáznál nem tudtam jobban húzni
Azóta viszek minden motorozáskor néhány képregényt hogy ne legyen unalmas a várakozás
Én egy Yamaha Fzs 600-al szivattam a sportmotorosokat . 750-1000 mindegy volt. Kuplung nélkül pakoltam neki Bám Bám Bám ...ha ők 200-al mentek,én 220-al...ha 270 ,én 300!!! Borítottak mint állat...leért a lábtartójuk?És? Nekem a kormányvég!!! Mogyoródi pihenőnél sírtak remegve és ott próbálták kiheverni a traumát! Én addig megjártam Pestet ,visszafelé meg intettem nekik hogy gyertek a Hungaroringre buzik..
Jöttek! De ott is kikaptak!
Ott jött egy KTM ,de olyat rávertem arra meg,hogy a kölyök letépte a matricát a motorról és így rakta vissza:TMK!
Nekem pl a transalpina középső meredekebb,szűk része jobban bejött mint lent az erdős hosszabb egyeneses meg a tetőn lévő elnyujtottabb rész vagy a transzfogaras.
Csináltam én is olyat hogy A guglimapsz szerinti 2:20percet 1óra alatt lenyomtam, 160km. Unalmas volt, baromi unalmas az hogy húzom az egyenesben.
Minden hülye tudja húzni a gázt, nem kell oda tehetség. Vannak itt a környéken is arcok akik leszólták a hayabusánál gyengébb motorokat, aztán a 600-as hornettel szlalomoztam közöttük akanyarokban.
Kocsik között nem mész Te 200 felett tartósan az fix. M6-on talán tudsz menni km-eket 200felett de az még autóban, savtartóval bóbiskolva is unalmas. Mindenhogy unalmas. Annak izgalmas aki nem tud kanyarodni.
Az összes ilyen tefajtád sportgépest a porig aláztam, egyszerűen a nyomomba se értek én meg bosszankodtam mert ki volt szőrösödve a gázbowden aztán 3/4 gáznál nem tudtam jobban húzni
Azóta viszek minden motorozáskor néhány képregényt hogy ne legyen unalmas a várakozás
Jöttek! De ott is kikaptak!
Ott jött egy KTM ,de olyat rávertem arra meg,hogy a kölyök letépte a matricát a motorról és így rakta vissza:TMK!
Minden hülye tudja húzni a gázt, nem kell oda tehetség. Vannak itt a környéken is arcok akik leszólták a hayabusánál gyengébb motorokat, aztán a 600-as hornettel szlalomoztam közöttük akanyarokban.
Bár az én kis ugribugri szürkémmel is élvezet.