Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nincs
De olyan fúrója nincs!
Ebben 6,8 van
Jó a 6,75 ha nagyon precíz akarsz lenni, akkor 6,8
8assal!! És hegeszd be!
Egyre jobb,már 3 varia van.

Én ezt találtam.6,5 és van itthon.Tobbit venni kell.

https://www.nagycsavar.hu/spg/...
7-essel fúrjál:
6,8 lenne az optimális.... a 6,75 tok jó
mm-ben természetesen
...tehát 6,4 átmérőjű fúróval
M 10-ig 0,8 a szorzó ...
Igen
M8 menetnek létezik hogy 6,75 amivel elő kell furni ?
Tehát L es és terelsz.
de ez nem volt kérdés
Ja, és a másodikra úgy tudnak felmenni lépcsőn, ha 2x pihennek közben
Nem, nem tévedtél... tudom, 15 évesen is már 17-nek gondoltad magad, elvégre ha valaki alfa, az már gyerekkorban is megvan - vagy nálad csak később jött, az első masztival? amúgy nem én hoztam fel rögtön, csak leírtam, miért nem volt kerek nekem a story.
Nekem volt amikor azt a "zabpelyhet" kellett enni, azt mondták, hogy majd a farkammal eltudom kergetni a legyeket a hátamról, de ilyet nem tapasztaltam, így abbahagytam!!
itt mindenki ilyen fisz fasz 75-80 kg 2 szakközepes gyerekek 1,9-ek közel a mázsához és ezek az utolsók a tornasorba
Kérj a dokitól értágítót, nehogy letedd a idő előtt a szerszámot! Mert addig nincs baj, amíg csak a kezedben szűkülnek az erek, a gond akkor lesz, ha a fejedben, az agyadban is! Így is van éppen elég dolga a szívednek, (amilyen nagy á....at vagy , gondold el, hogy ráadásul még az erek is szűkek hozzá!
igazi g.ci vagy de jó
hogy torlódhat előtte a nyomás, rendesen befékezi a gyárilag úgy is harmat gyenge 3 hengerest
mer odab@szott a zabpehely vigyázni kell vele, mert egyszer csak csüngő has meg mej lesz belőle