Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,bár a GS csak rusnya,a KTM meg hüdekiaszottúlgecirerusnya.
És rengeteg a ktm is
A baj hogy nem jársz túl messzire.Német osztrák olasz területen kurvára ritka az öreg japo.A fiatal sem túl gyakori sportmotorból csak a helyi menők de azok is ritkán.
némi Afrika twin,supertenere,pár versys 1000 elvétve új kisköbcentis.
A németnek pl agylövése hogy túl drága a karbantartás lecseréli az öreget.
Amilyen döbbenetes mennyiség fut a GS-ből az elképesztő.
Laci B+!! Ma reggel most tudtam nevetni egy nagyot! Eddig csak somolyogtam!
a sok esetből, csak egy volt öreg motor... a bowdencserés...
Ez így igaz.
Két okra vezethető vissza. A motorok 90%-a japán és csak ezekből láttam 20 évesnél idősebbet az utakon, BMW-ből csak egyet az is Ural volt
Szabi
Dolgozok,most várok számlára.
Vártalak már
Akkor eddig miért nem vettél?
Típushiba ..mint minden motornál van. Ebből kifolyólag meg lehet előzni. Rengeteg nem Japán motort láttam már szerelni ,meg tréleren is.
Kezdődik....
Japán.... motorozás.... kávézás..... én elég sokat turazom, de még csak japánt kellett szerelni az ut szélén fesszabalyzo, üzemanyag pumpa, hűtés, bovden csere stb.... és mind más-más motor... mindig viszek pár cuccot magammal, hátha kell egy japan motort szerelni...
Valaki egy menő Pablo Escobar telefont?

https://index.hu/techtud/2020/...
Uhhhh....ezek a mérnökök
https://24.hu/belfold/2020/02/...
Vannak a hobbi motorosok,akik azért vesznek motort mert jól néz ki,vagy mert reggel a márkatársakkal a szervizben elkávézgatnak...ők azért nem is köszönnek egymásnak az úton ,mert ott már megtették.
Meg vannak akik azért,hogy motorozzanak..,,ezek meg azok ,akiknek Japán motorja van
Nahh...ma sem fogok unatkozni
...de az meg ugye japán....
Motort akarok venni....
vagy egy szép triumfot esetleg hiousingot
A zsákfurat hálás tud lenni amikor még lelkesedéssel tekercseltem és javitottam villanymotorokat nem keveset akadtam össze aluminiumba vagy öntvénybe szakadt M5-M6 csavarokkal. Élmény kifúrni úgy hogy csak a csavar magját szedje ki és ne törjön a menetfúró sem
nekem egyszer sikerült egy zsákfuratba beletörni
beleszakad a csavar, semmi kiszedő nem szedte ki, végül kifúrtam, szinte tökéletesen központos lett persze csak a külső felén belül tuti elment pár tizedet
menetfúróval szedtem ki a csavar menetes részét és belül megakadt, se ki se be
több órai feszegetés után végül beletörtem majd kis vésővel lemorzsoltam a fúrót, kb egy napos meló volt, olyan szűk fél centi maradt benne, az már olyan mélyen volt hogy lehetetlen volt kiszedni
Nem láttam/nem olvastam.
Mondjuk azé egy 8-asnál azért már kicsi rá az esély azt hozzá kell tenni