messzire menni mindenképp az adventure a nyerő, sokat toltam annó a 200 kiló körüli ténérével ehhez képest a ser könnyebb is fickósabb is és lényegesebben jobb a futóműve
én amikor hetven pár kiló voltam akkor úgy néztem ki mint egy éhező afrikai
a térdem volt a legvastagabb a futóműben
most a vádlim vastagabb mint akkor a derekam volt behúzott hassal
Nem vagyok 180, 176-178 nem is értem egyébként, jóbarátom alcsonyabb néhány centivel nálam ugyanúgy 79-80kg csak rajta 3x annyi izom van mint rajtam, sőt zsíroabb is a hasa.
A ser egy igazi állat szerintem a kb 180kilójával. Nekem azért tetszik jobban az adv mert kicsit túrásabb, amennyire terpeznék vele arra több mint elég. Tetszik hogy légszűrő cseréhez nem kell levenni a tankot mint a seren meg ez a lámpa-fejidom brutálisan szép szerintem, igaz a túlódala kicsit csúnya szinte mindegyiknek, gyári műszerfal nagyon bután àll benne, itiner kellene meg több mérő de akkor is csúnya marad
Zoli...add fel...
Nézd a jó oldalát! Igaz hogy így nem tudod meg milyen 200 felett száguldozni soha,mert a fejed légellenállása ezt nem teszi lehetővé,viszont ha veszel egy vitorlást,nem kell csak a hajótestet megvenned. Vitorlának ott a fejed
bár nincs ennyi kp a zsebemben de ez a legkönnyebben teljesíthető feladat
inkább az a baj higy 2-5km után már nagyon zsibbadok, 20-30 után már a gázt se tudom húzni annyira odavan a kezem
adventure nekem nem jön be nem tervezek afrikai túrát, a ser sokkal sokrétűbb, avval azért erdélyi hegyekben is sok helyen el lehet menni
a térdem volt a legvastagabb a futóműben
most a vádlim vastagabb mint akkor a derekam volt behúzott hassal
Nézd a jó oldalát! Igaz hogy így nem tudod meg milyen 200 felett száguldozni soha,mert a fejed légellenállása ezt nem teszi lehetővé,viszont ha veszel egy vitorlást,nem kell csak a hajótestet megvenned. Vitorlának ott a fejed
inkább az a baj higy 2-5km után már nagyon zsibbadok, 20-30 után már a gázt se tudom húzni annyira odavan a kezem
adventure nekem nem jön be nem tervezek afrikai túrát, a ser sokkal sokrétűbb, avval azért erdélyi hegyekben is sok helyen el lehet menni
Kisfejűek, tartsunk össze!
Tudod hogy tökéletes vagyok. Sajnos egyedül maradtál a hombárfejűek táborában