Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

messzire menni mindenképp az adventure a nyerő, sokat toltam annó a 200 kiló körüli ténérével ehhez képest a ser könnyebb is fickósabb is és lényegesebben jobb a futóműve
Viheted tavaszi nagytakarítás van.
én amikor hetven pár kiló voltam akkor úgy néztem ki mint egy éhező afrikai
a térdem volt a legvastagabb a futóműben
most a vádlim vastagabb mint akkor a derekam volt behúzott hassal
A csontozat is sokat számít.... én egy kicsit magasabb vagyok, de 105-106 kg-osan olyan voltam, mint egy meszelt etióp menekült
Hogy rossz a mérleg ?
Gyanús ...
Nem vagyok 180, 176-178 nem is értem egyébként, jóbarátom alcsonyabb néhány centivel nálam ugyanúgy 79-80kg csak rajta 3x annyi izom van mint rajtam, sőt zsíroabb is a hasa.
Tegyél egy kis aprót a zsebedbe....
Magasság?
A ser egy igazi állat szerintem a kb 180kilójával. Nekem azért tetszik jobban az adv mert kicsit túrásabb, amennyire terpeznék vele arra több mint elég. Tetszik hogy légszűrő cseréhez nem kell levenni a tankot mint a seren meg ez a lámpa-fejidom brutálisan szép szerintem, igaz a túlódala kicsit csúnya szinte mindegyiknek, gyári műszerfal nagyon bután àll benne, itiner kellene meg több mérő de akkor is csúnya marad
Az kutyaszar, én is 79kg vagyok de nincs rajtam sok izom, igaz zsír se tehát alfa testalkatom van, cingár
Onedin kapitány
Zoli...add fel...
Nézd a jó oldalát! Igaz hogy így nem tudod meg milyen 200 felett száguldozni soha,mert a fejed légellenállása ezt nem teszi lehetővé,viszont ha veszel egy vitorlást,nem kell csak a hajótestet megvenned. Vitorlának ott a fejed
Mond az nxr méretet terlobuvesz.
Add fel...egyedül maradtál a nagy vitorla fejeddel
A barna ser meg pláne!
bár nincs ennyi kp a zsebemben de ez a legkönnyebben teljesíthető feladat
inkább az a baj higy 2-5km után már nagyon zsibbadok, 20-30 után már a gázt se tudom húzni annyira odavan a kezem
adventure nekem nem jön be nem tervezek afrikai túrát, a ser sokkal sokrétűbb, avval azért erdélyi hegyekben is sok helyen el lehet menni
Terelsz,L es nxr M és belsővel ami van.
Két fejed van?
Az enyéim is M-esek, mindkettő!

Kisfejűek, tartsunk össze!
Zoli!
Tudod hogy tökéletes vagyok. Sajnos egyedül maradtál a hombárfejűek táborában
Lassan 1250 GS-t kell venni öreg,hogy elbírja a segged
Az nxr?Amúgy terelsz.
Én most 95: nyár óta tömegeltem 5 kilót....