Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Letiltotta a linkelést,közvetlen joutubon tudod megnézni,ott a linkje.Haladós az ipse,jóóóó,nem a szokásos túristás vonulás.
Nem nézhető...
Te életedben nem mentél még annyival szerintem buzikám...
Egy repülőn meg nincs viszonyítási alapod...ezek szerint nem ültél még ott sem,csak a kertedből nézegeted hogy szállnak le és fel. Csak vigyázz mert a sok repülőbenzin amit rád nyomnak és a kis családodra ,nem egészséges...főleg ha még le is szarnak néha
Miért nem költözöl el onnan pajti?
Én viszatolattam.Na az kurvanagy adrenalin.
Ez alapján repülőn 800km/h-val sokkal izgalmasabb utazni, én meg végigaludtam
Kurvára nem a sebességen kell izgulni, hanem a történéseken. Autópályán dög unalom a 200. Az visz bele némi izgalmat, hogy el ne vétsem a lehajtót....nekem kétszer is sikerült
Nem akarok autóst szopatni 160-al.Ez szerintem élvezetesebb.De te tudod.
Amúgy nem véletlen hogy itt nem igen látsz sportmotort.

http://youtu.be/zvYcfle3yq8
Sport,túra,naked,csopper...mindnek más az erőssége...ennyi. Egy olyan motorral mint ami neked van ,kerülném én is a pályát. Nincs szélvédelem,lassú..másabb. Egy sportmotorral meg kurva jó bújkálni nagy tempóval. 160 -nál még olyat gyorsul mint állat,ezt meg élvezed mikor szopatod a köcsög ótósokat mert fingjuk nincs róla mivan 160 ló 180 kilóra nem rossz...
Általában visszafelé nyáron vasárnap estére érek vissza,Kb a balatontól olyan szintű a dugó hogy egy 50-es robogóval lehetsz ott király.Na ott a sorok közt menni olyan szinten basz fel hogy inkább lemegyek tatabánya-környe vonalon.
Nem gond mert keskeny vagyok és simán ellavírozok de bármikor kivághat valami elmebeteg eléd és felkenődsz rá.
Felesleges.
autópálya addig jó míg elhagyom magyarországot.
A narancs az kibirta az utolsó ina kútig egy 160-as átlaggal pesttől,a szürke csak akkor ha 140-150-es átlagot tolok,ő az előtte lévő shellig birja.Na ezért sem csípem a pályát,meg baszott fárasztó a monoton sihúúúúúú.Lehet te élvezed.
Inkább megyek másodrendű forgalommentes úton noha ott nem lehet 1803-al lapon tekerni,de nem is ez a cél.
Semmi gond...nem vagyunk egyformák. Látod...van aki 200 felett unatkozik a motoron miközben előzget.
Hmmm...ezt a verziót még nem hallottam
200 felett uncsi a kocsik között ...az igen! Mesélj még....
De,feltünt.
Csak akkor már volt 1000 km oda,2500 km a szigeten ez mind szerpentines-visszafordítós meg a komp után vissza kb 700 Km autópálya monoton 160-al mire odaértem visszafelé zágráb utáni nagy sebességgel élvezetes autópályáaszakaszra.
Én kérek elnézést ha annyira nem volt buli mint ahogy elképzeled ezt.
Addig élvezetes a 200amíg gyorsul a motor, ha már 1percet kell menni 200felett, elunom az életemet.
Szövegértelmezési gondok vannak ?
Ki a fasz mondta hogy csak pályázok? Azért mert Montenegróba ott mentem? Egy sportmotorosnak a pálya nem gáz értsd már meg! Ritkán adatik meg hogy 200 felett mehess hosszútávon...és a horvátoknál a pálya úgy emlékszem a hegyekben nem egyenes...lehet neked úgy tűnik 90-100 körül ,de nem az..hidd el! Mikor meg ott voltunk szétszerpentineztük magunkat...úgyhogy mindenhol motoroztam. Remélem fel tudod fogni
Nem..Duna!
Azt is hozzák...
Érdekes koncepció,nem mész nyáron csak pályára,télen meg hideg van nem tapad.1 napra meg sehova.
Minek neked túramotor?
Amúgy amit szoktam az pünkösd valahova délre 3-4 nap meg augusztus 20 az inkább nyugati alpok,dolomitok 3-5 nap ahogy kiadja a szabadidő.
És ott nem a 180+ térden.
Be is baszna,simán átugratnád a kanyonokat.
mindig is a visszafordítós technikásat birtam nem a molyagy padlógáz 180+ húzós nagyívűeket.
Talán a Tócó jegén, nem?
?
Az hogy az Alföldön lakom,nem jelenti azt hogy csak itt motorozok. Amúgy is azt hallottam ,hogy Viktort itt fogják Debrecenben királlyá koronázni,a Duna jegén!
Nem szoktam 1 napos túrákra kimozdulni...értelmetlen innen. Nyáron meg más motorom lesz,bár pályamotor az kell
Te tényleg csak képen látsz a nagy pusztán kívül mást.
Megnézném ha egy stelvión vagy a dolomitokban mekkora csíkot hagysz magad után.
Mikor megyünk?
Ki beszél pályáról kis buta
Huhh,az fura mert életemben nem voltam debrecenben.
És nem is emlékszem mikor ment el mellettem műmájer autópályaalfa gsxr-es.
Emlékeznék rá.
Főleg mert autópályán max BP-nyugati határ volt kb 140-150-el évek óta, nem a debrecen elkerülő 3 hajlata.
Nem tudom milyen motorokkal motoroznak ha úton vagyok. Az ilyenekből mint Zoli,csak egy csíkot látok mikor elpengetek mellette,miközben görcsösen szorítja a kormányt 120-al.
németeknél meg se basszák... nekem is service inclusive csomag van a bmw-n, a motoron és az autón is. semmit nem kell fizetnem, még a gumicsere díját sem és a gumit sem kell ott megvenni. nem is érdekel, mennyi a szervíz óradíj. amúgy nem drágább, mint bármely egyéb márka szerviz óradíja, egy honda szervizben is kb. uannyit fizetsz
egyszerűen eladják, mert jön egy új vagy újabb és megveszik azt
Alumínium annyiból jobb hogy hts-el ki lehet pótolni
Szóval ha szer kell vágni egész jól össze lehet oegózni használható állapotra
Ismerős Angliában már egy másik autót akart venni amiatt hogy az önindító meghalt
Lényegesebben több lett volna a munkadíj mint az önindító bolti ára
Gondolom ez a németeknél is így van hogy borzasztó óra díjak vannak, hiszen nálunk egy melós órabér 1000 Ft körül van a szerviz órabér alja meg 12-15 de az is félig vagy teljesen feketén meg az alkatrész utáni kedvezménye megmarad