Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.google.com&amp_tf=Forr...]https://nlc-hu.cdn.ampproject....[/url]

Felénk sokkal keményebbek a nők. Hiába no, borsod......
- Idösanyám, nem elég savanyú ez a káposzta!
- Azé' fiam, mert ez mákos tészta!
- Hát akkor elég savanyú...
Ne legyenek illuzióid,Obama ugyazt megcsinálta volna.........ha.
Nem is lenne olyan nehéz tettest és indokot találni erre USA-Trump ?!
Majd amikor Kínában ilyen 10 milliós nagyságrendű lesz az áldozatok száma akkor lesz majd a járvány igazán veszélyes
Addig ez csak hiszti, lehet épp csak a kínai ipart akarják egy kicsit letérdeltetni
Baszhatom ha szívhatnak szabad levegőt.
Nem csak nekem kell.
mija szarnak kettő fűthető mellény is? nem bizol a kinai minőségben?
Gratulálok!
Te is a hétüléses kedvezménye hajtasz?
bedurvultál, a légzsilip már nem is elég?
Jah,még lógnak pár csatlakozóval,egy 3 amperes töltővel,és 3 akkukapacitás kijelzővel.
nomeg a bangood vagy miaszar két fűthető mellénnyel.
Utána mehet a menet.
bár a kulcsház és a nyomgomb 2000 forintos összege fájni fog.
Az rossz hatással lesz az ebay forgalmára.
Igen. Barnabás megszületett ma kb. 500 grammal. Koraszülött lett, mert ez reggel 7-kor történt
Ha vuhant és a környező városokat neutronbombával sterilizaljuk tíz éven belül újra lakható lesz a terület.
És te szültél már ma?!
Igen, valszeg nyilvános adatokból saccol, mivel ezen adatokat nem lehet ilyen mintavételi sebességgel mérni de mindenképp közel lehet a realitáshoz, és akkor elég elgondolkodtató.
Uezt mondtam mar én is
Valóban érdekes, kérdés mennyire tendál a valóság felé. Gondolom ez valamiféle számgenerátor, amit valakik valamilyen összefüggések alapján megalkottak.
Kapott a Hini-től pár éve, még nagyobb hiszti volt, mint most. Igaz, H1N1 most is van még, halnak is bele páran, de kit érdekel a tegnapi újság a sima influ meg végképp kutyát se...
A szív és érrendszeri betegségek (elhízás, egyéb civilizációs kórok) meg 10x annyit szed, de arról nem kell beszélni, mert az rontja az üzletet
Nem akarok pánikot kelteni, de engem igazából "egyetlen" dolog aggaszt: már vagy 40 ezren megfertőződtek (mármint ennyi eset ismert, ők vannak kórházban), és eddig kevesebb mint ezer gyógyult esetet jelentettek. Tehát a többi még kvázi "haldoklik".
Aggasztó, hogy az sem derült még ki, hogy a már "gyógyultak" szereztek-e védettséget az újrafertőződés ellen?

Az eddigi betegeknek jutott kórházi ágy, lélegeztetőgép, stb. Ha igazán elszabadul a pokol, akkor az újabb fertőzötteknek - a nagy számuk miatt - egyszerűen nem fog jutni kórházi ágy, orvosi eszköz. Na akkor lesz a baj...
Semmi gáz, 7,7 milliárd 60%-a az 4,6 milliárd, 1% halálozással az 46 millió - ha sikerül nagyjából Kínában tartani a dolgot, ennyi fogyás fel se fog tűnni.
Itt egy szintén érdekes weboldal: https://www.worldometers.info/hu/
Erre van esély.
De mondok jobbat.
A hagyományos szezonális influenza halálozási aránya magasabb, és gyorsabban is terjed, csak attól valahogy nem kapott hisztirohamot a fél világ mert az természetes.