én pont az a fajta vagyok nálam nincs pippelés meg mosogatás meg faszom. Amikor már térdig ér benne a szemét egy lapáttal kihúzom belőle
Használom nincs becsben ő van értem. különösebben azt sem érdekel,hogy ki mit gondol erről nekem az autó a szükséges rossz. szerencsére olajcseréken kívűl nem igazn kell bántani. Most megy műszakira. múlthéten járt le a csereperiódus az olajról, mondtam az autószerelőnek nézze már át mert a hónap végén viheti műszakizni. Annyit mondott, hogy semmit nem talált amitől nem mehetne át de azért le kellene mosni nem is értem tavaly az imo ban egyszer lemosattam
Nem, meg lehet venni, kg árban, ami sztem tizede-huszada az árának... próbálom most feltölteni, tesztelni... meg válogatni is kell, mert nem csak jók vannak kidobva
de ahogy pofára elnéztem, ennyiből biztos találni pár100 kiló üzemképest.
Akkora a gyártási volumen, hogy ennyi összegyűlik pár hónap alatt... gyártásközi selejt. Amit hoztam, pl. nincs lehegesztve a műanyag zacskója az egyik oldalán... lehegesztik kézzel? nem. Visszarakják a gyártósorra? nem lehet. Kibaxxák a selejtbe? igen.
2 kamion cucc bárhonnan hiányzik, nem mondom hogy nem lehet elvinni, anno a mercitől is hoztak annyi kacatot hogy hihetetlen
DE ekkora mennyiség vagy 20 kocsi akkuja, ennyit nem lehet selejtbe kidobálni
Használom
de ahogy pofára elnéztem, ennyiből biztos találni pár100 kiló üzemképest.
baszki a régi cégnél még a műanyag hulladékkal is nagyjából egálba kellett lenni súlyban
DE ekkora mennyiség vagy 20 kocsi akkuja, ennyit nem lehet selejtbe kidobálni
50 tonna