Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt ugyan senki nem kérdezte meg de mennyiért adják kilóját?
Na ezért kell a te félédnek hiace. Az pont ezt tudja. Igénytelenség egész nap mocsokban ülni, de ha te ezt szereted, legyen
akkor el ne hozd oda való nem véletlenül van ott
én pont az a fajta vagyok nálam nincs pippelés meg mosogatás meg faszom. Amikor már térdig ér benne a szemét egy lapáttal kihúzom belőle
Használom nincs becsben ő van értem. különösebben azt sem érdekel,hogy ki mit gondol erről nekem az autó a szükséges rossz. szerencsére olajcseréken kívűl nem igazn kell bántani. Most megy műszakira. múlthéten járt le a csereperiódus az olajról, mondtam az autószerelőnek nézze már át mert a hónap végén viheti műszakizni. Annyit mondott, hogy semmit nem talált amitől nem mehetne át de azért le kellene mosni nem is értem tavaly az imo ban egyszer lemosattam
Nem, meg lehet venni, kg árban, ami sztem tizede-huszada az árának... próbálom most feltölteni, tesztelni... meg válogatni is kell, mert nem csak jók vannak kidobva
de ahogy pofára elnéztem, ennyiből biztos találni pár100 kiló üzemképest.
mire kiástam a 4 méter hosszú szerelő aknám az se volt semmi
Ha te talicskazod nem vészes. .. nekem.
amúgy ha selejt és ingyen van érdekelhet 10-15 kiló, a postát én állom
és nem kell vele elszámolni?
baszki a régi cégnél még a műanyag hulladékkal is nagyjából egálba kellett lenni súlyban
Akkora a gyártási volumen, hogy ennyi összegyűlik pár hónap alatt... gyártásközi selejt. Amit hoztam, pl. nincs lehegesztve a műanyag zacskója az egyik oldalán... lehegesztik kézzel? nem. Visszarakják a gyártósorra? nem lehet. Kibaxxák a selejtbe? igen.
2 kamion cucc bárhonnan hiányzik, nem mondom hogy nem lehet elvinni, anno a mercitől is hoztak annyi kacatot hogy hihetetlen
DE ekkora mennyiség vagy 20 kocsi akkuja, ennyit nem lehet selejtbe kidobálni
Vagy be se kerül ahová a munkás rálát.
Dehogynem, szatyorban minnden nap egy pár kilót
Attól függ kinek? Sima alkalmazott táskányit tud, de egy főnök vagy az őr elviszi a kamionnyit.
50 tonna nem kevés, az az ért 2 fullos kamion, ennyit nem lehet ellopni sehonnan sem
Nem olyan sok az... 200 talicska
Igazából eladó, kilóra, csak pár mintát hoztam el. Van belőle 50.
50 tonna
Ásni kell neki egy gödröt.
Jah,csak inisedek.
Onnan származik, baszod de ami az egyik embernek szemét, a másiknak kincs
Szerintem sokkal nagyobb gond eltüntetni a kiásott földet - hacsak nem építesz mellé szánkódombot is.
kis markoló kidobja max 2 óra alatt.... 20-25e-ből megvan kiállással....
Tudod mekkora meló kilapátolni egy 10x5x2-es medencét?
nem annyit.... semennyit....
A tesla nem szabvány 18650-eseket rak össze egy bazinagy lappá?