Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztán emlékszem az akkori téli ruházatomra (mivel munka volt és csak motorom volt így minden nap azzal közlekedtem 81-83-ban) meg arra, hogy mennyire fáztam.....
De jo hogy fiatalon nem erdekelt a motor, rabaszam volna.
De jo hogy fiatalon nem erdekelt a motor, rabaszam volna.
Visszaél a termetével.
A kissrácból igazi alfa lesz!
Igazából nem tudom, milyen, pont ez a baj... lipo vagy lifepo4... de mivel most gyártják, nem hinném, hogy elavult... holnap jáccok vele, töltöm, megmérem, aztán kiderül, érdemes-e vergődni vele. Ha igen, akkor jut belőle
https://www.alibaba.com/produc...
ebből a 60-as, arra hasonlít legjobban.
Ebben is van igazságod, találkoztam már én is ilyennel, ott leginkább a szinte feltétel nélküli folyamatos munka volt az oka, meg a főnök hozzáállása, hogy nem érdekli majd meg lesz javitva.
Nem is forgalmazni szeretném
...ki tuda, lehet csinálok egy 1000km hatótávú Nissan Leaf-et
Egyet elhozhatnál hogy megmérjük mit tud.
Ha használható és normális áron adod, akkor engem érdekel.
Nekem erre az volt az ötletem hogy szétterítem a telken, kb. 10centi vastagságban. Utcafrontnál kell csak szintben lenni, de a kerítés lábazat miatt a szomszédok felé nem feltűnő.
De.
Kizárólag ők. Mindenki más zacskós cellákat használ. Ez utóbbit szokás LiPo-nak nevezni, de amúgy ugyan úgy lítium ionról van szó.
Amiről MLAS beszél, a LiFePO4 az eltérő kémiai összetétel. Kisebb energia sűrűség, és teljesítmény, de nagyobb élettartam jellemzi.
Régebben rakták ilyen DIY átépített autókba, de manapság már kevés ehhez.
ez ismerős, a régi cégemnél is megszűnt egy gépcsalád gyártása aztán 50 kilószám dobáltak ki mindenféle csavarokat, egyéb cuccokat
amúgy ha jó az akku lehet érdekelne egy biciklire való, de tényleg csak valami nagyon kis pénzért, drága pénzért inkább heverészek helyette
Mondjuk ez nem mindig van így, több melóhelyemen ahol vállalkozó voltam mondták a kollégák, hogy igaz, hogy nem szépek/tiszták az autóim, de tőlem szívesen vesznek jelezve ezzel azt, hogy nem nagyon mosogattam (azért nem egy ragadós szeméthalmazok voltak, de kívül ha sok volt a meló ritkábban mostam), de a javítások, karbantartás nem maradtak el míg nem egy kolléga szanaszét nyalja a kocsiját, de az olajcsere csak véletlenül történik meg a többiről nem is beszélve. Tény, hogy jobb ránézni és beleülni egy tip-top autóba, de ez nem feltétlenül jelenti, hogy jó is.
Sehogy. A tulajdonossal kellett együtt felnőni, és fiatalon temérdek italt elfogyasztani
Ami már egyszer hulladékként lett eladva, többé nem kerülhet forgalomba - elvileg de van, amit tovább értékesíthet nyersanyagként.
Hogy lehet oda bejutni?
El nem hinnéd, miket dobnak ki... több100ezer Ft-os szünetmentes tápokat láttam - gyári csomagolásban, leragasztva. Vilanykapcsolót, azt a 4-5 eFt-os fajtát, szintén bontatlan csomagolásban, kb. 3 raklapnyit... lekerült a termékkínálatból, a gyár kidobta a pufferkészletet. A múltkor kb. 3000 db ADSL modemet daráltak le, az is dobozában. Ennyi.
A tisztántartás csak részletkérdés. Feltételezi a karbantartást, és nem csak azok javítását ami épp ki akar esni a kosz alól.A hiace ilyen, van ismerősnek régóta, igen sok sofőrt elviselt, bár egyszer azért csak ledobatták a hengerfejet róla, mert hát a vizet se szokták nézni van-e még benne. de a mai napig megy. Nem veszed meg?
igazából nem tudnám mire használni, de megkérdezem itt a helyi méhtelepet mennyiért vesznek át ilyen cuccot ha jó közte az árrés bármi lehet
én meg azt vettem észere ennek az autó részéről semmi köze a hálához Nekem akkor 10 éve már el sem indulna ha a tisztántartásából indulnánk ki. A hájesz egy tökéletes teljesen igénytelen autó nekem való
Venni akarsz?
Az autó akkor viszonyul megbizhatóan a gazdájához, ha van neki. Az igénytelenség meg nem azonos azzal, hogy az autó van a tulajdonosért
Kibaszott igénytelen emberek vannak, szerintem Te is ilyen lehetsz: amikor ráültem egy tartályutóra az előző sofőr után három ! fekete nylon zsák szemetet basztam ki, kb fél napig takarítottam a belsejét, hogy bele lehessen ülni és ne eressze a kormány a színét, ne ragadjon semmi hozzám és ne legyen büdös a fülkében. Ha egész nap benn ülök két négyzetméterben alap, hogy tiszta legyen bármihez nyúlok, kilássak az ablakon, legyen normális szag, de inkább illat benne. Akik így vezetnek azoknak otthon is vélhetően hasonlóak a körülmények, koszos a ruhájuk és meg fogom érteni sanyit, ha nem fog kezet Ehhez hozzátartozik az autó külső megjelenése, tisztasága is, ha bemegyek valahová ne a legkoszosabb autót keressék. És az a tapasztalat, hogy az autó meghálálja.
hát legyen akkor olyan fogalom,hogy énfélém Nos az énfélém nem gondos gazdája egy járművének sem,mert nem értékként kezeli hanem szükséges használati tárgyként. ha qrvára érdekelne ez az autósdi akkor a munkaautók mellett már rég lenne valami seggrakéta kabrió.
Nem az a lényaeg,hogy én hogy viszonyulok hozzá hanem az,hogy ő én hozzám És jól viseli a gondatlanságot Nálam ez az egy szempont ami számít. nem kell nyakra főre szerelőhöz hordozgatni Amikor legyalulták a fél oldalát közel 2 évig úgy volt. közeledett a műszaki hát muszájból rászántam magam a megcsináltatásra. A biztosító dupláját fizette mint amibe került Engem nem érdekel hogy néz ki egy furgon, nem érdekel, hogy mit tud vagy mit nem az érdekel, hogy induljon és elvigyen ahová én akarom akár egy tonnával együtt. szerelőt meg ne lásson csak amikor cserélik az olajat és hasonlók. Személyautóról szándékosan nem írok nekem azok nem hasznos találmányok nem is sokáig volt a 28 vezetési évem alatt ilyenem