Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg a hangra. Ahogy sanyi is irta benyomott kuplungnál megszűnik, de kissé nyomod be akkor változik a hang.
ha ezt valamiből kihagyják az már majdnem, hogy csodaszámba megy Kell egy jól meghibásodható, drága alkatrész mert sosincs elég egy autóban
mondjuk némi nyöszörgést hallottam de bemelegedésre csitult,kuplung kinyomására meg megszünt.
Meg némi dízeles kopogást.
Ha az a kettős akkor mibajunk lehetne?
észre. Legfőképp amikor beindítod a beindulás pillanatában ránt egy picit a kasztni és hangja is van. Alapjáraton a megszokottól eltérő pici ideges rázás. Menet közben nem érzékelhető
Próbálom kiszűrni.
De ezekszerint a remegésre kell figyelni.
A vicc hogy ami kell ahhoz a bardi csak a selespeed autómatához ír kettőstömegűt.
Akire rákérdeztem azok meg sofőrök,fingjuk nincs hogy van e vagy nincs benne.
A 2,2-esben nincs.A 2,3-asban meg tudja fene.
az pedig tipikus kinyomócsapágy
Először azt hittük kinyomócsapágy, de az nem lógott.
Haver bömösén alapjáraton ahogy lassan nyomta a kuplungot csörgött, ha teljesen benyomta elhallgatott, szétszedésnél csak a kettőstömegű lógott, de a szerelők szerint még ment volna.
Nem csörög, remegés is csak alapjáraton.
Alapjáraton kopogo hang, ha nyomod befelé a kuplungot változik.
Gondolom csörög és ráz?
Jól gondolom?
Észre.
A kettőstömegűt ha haldoklik észre lehet venni?
A csákány nyélnek van tartása!!
De ha már odamegyek, akkor csákány nyelet veszek, nem vacak seprűbe valót
Mezőgazdasági boltban....a fejsze nyél mellett
avval nem lesz hiba, annyi telefon van már forgalomba hogy nem fogyna el 10év alatt sem
meg a lapostelefonjaitoknak is jaj lesz
Bendegúz:
- nem elég savanyú ez a káposzta édesanyám
- az nem káposzta fiam, hanem mákos tészta
- ja hát annak elég savanyú
Látod, hogy lehet, csak kitartónak kell lenni
Pont ez a lényeg, nem bedönteni kell hanem visszafogni
Hol lehet még ilyen jó felmosó nyelet venni? Mifelénk mindenütt az a szar vékony fémcső műanyag bevonattal fajta van azzal nem lehet agyonverni senkit
Ilyenbe nem mennék bele
De az biztos hogy átestünk a ló túlfelére, cudar módon fel lett kína fejlesztve, az a vicc hogy nekik ez még hasznot is hoz, japók legalább úgy lopkodták a technológiát hogy pénzbe és időbe telt nekik
Valamit elbaszhattam, de ugy néz ki nyitja a linket.....
A Zasszonynak is ez volt az első gondolata, lehet is benne valami (bár mondtam neki, ne nézzeen annyi M1 TV-t)
Az a baj, ha ők letérdelnek, akkor a világ többi része is, mert akkor a nyersanyag és az olcsó bérmunka is OFF.