mondjuk némi nyöszörgést hallottam de bemelegedésre csitult,kuplung kinyomására meg megszünt.
Meg némi dízeles kopogást.
Ha az a kettős akkor mibajunk lehetne?
észre. Legfőképp amikor beindítod a beindulás pillanatában ránt egy picit a kasztni és hangja is van. Alapjáraton a megszokottól eltérő pici ideges rázás. Menet közben nem érzékelhető
Próbálom kiszűrni.
De ezekszerint a remegésre kell figyelni.
A vicc hogy ami kell ahhoz a bardi csak a selespeed autómatához ír kettőstömegűt.
Akire rákérdeztem azok meg sofőrök,fingjuk nincs hogy van e vagy nincs benne.
A 2,2-esben nincs.A 2,3-asban meg tudja fene.
Haver bömösén alapjáraton ahogy lassan nyomta a kuplungot csörgött, ha teljesen benyomta elhallgatott, szétszedésnél csak a kettőstömegű lógott, de a szerelők szerint még ment volna.
Ilyenbe nem mennék bele
De az biztos hogy átestünk a ló túlfelére, cudar módon fel lett kína fejlesztve, az a vicc hogy nekik ez még hasznot is hoz, japók legalább úgy lopkodták a technológiát hogy pénzbe és időbe telt nekik
A Zasszonynak is ez volt az első gondolata, lehet is benne valami (bár mondtam neki, ne nézzeen annyi M1 TV-t)
Az a baj, ha ők letérdelnek, akkor a világ többi része is, mert akkor a nyersanyag és az olcsó bérmunka is OFF.
Meg némi dízeles kopogást.
Ha az a kettős akkor mibajunk lehetne?
De ezekszerint a remegésre kell figyelni.
A vicc hogy ami kell ahhoz a bardi csak a selespeed autómatához ír kettőstömegűt.
Akire rákérdeztem azok meg sofőrök,fingjuk nincs hogy van e vagy nincs benne.
A 2,2-esben nincs.A 2,3-asban meg tudja fene.
Jól gondolom?
- nem elég savanyú ez a káposzta édesanyám
- az nem káposzta fiam, hanem mákos tészta
- ja
De az biztos hogy átestünk a ló túlfelére, cudar módon fel lett kína fejlesztve, az a vicc hogy nekik ez még hasznot is hoz, japók legalább úgy lopkodták a technológiát hogy pénzbe és időbe telt nekik
Az a baj, ha ők letérdelnek, akkor a világ többi része is, mert akkor a nyersanyag és az olcsó bérmunka is OFF.