Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ti ketten vagytok a komáddal annyi bár lehet felül értékeltelek benneteket
Végül is nem kettőtöknek sincs egy harapás
megint egy jó nagy faszságot beszélsz.... váltót leszedi, és megmozgatja a lendkereket, egyből kiadja hogy szar. Pl a sharan 116lovas pd-n ha 6fogat el tudsz tekerni a lendkeréken akor az már "rossz"
nem feltétlen. pl egy pőzsó 1,6hdi-nál ha csak kicsit nyomod a pedált akkor kiugrasz a kocsiból annyira remeg a pedál. 0km-es autónál is
Én úgy szoktam "tesztelni" hogy jár alapjáraton, itt ugye hallod ha zörög. Állok a féken és asebességben dobálom rá a kuplungot, ha klattyan azt hallod. utána meg szoktam olyat csinálni hogy nagyon kis gázzal indulok el, óvaosan csúsztatva a kuplungot, az a fasza ha van emelkedő akkor is érzed ha szar mert remeg az autó elég jól, aztán jön az hogy 3-4.ban leengedem 1500re vagy alá és onnan nyomom a gázt, ha rángat akkor szar.
Huhh,mivel egybites szerintem már nem ronthat jobban.És lehet bealszik,oszt nyugtunk lesz 2-3 napig.
Jaaaaa,értem.
na akkor belököm azt beszólogatok mamlasznak
Így kommentel józanon, mi lenne, ha még inna is? Ne mááááá
Leállításkor nagyobbat rángat a szokásosnál ha nem nyomod ki a kuplungot bár amíg nincs hangja addig menni kell vele, annak a bömösnek elég erős hangja volt már.
Akkor szerintem ne tárold a pezsgőt,vedeld be.
én már szeretnék az idén De állambácsi nem így gondolja
Mikor mész nyugdíjba?
kb. mikorra tehető az időpont Nem kell teljes pontossággal csak mondjuk melyik év és annak hányadik negyedéve kb.
Már csak azért mert nem szeretném, ha a palackba belepenészedne a drága pezsgő Ha még túl soká lesz inkább kinyitom a nagy ünnepre meg veszek másikat
Ja. Elég feltűnően zörög.
Csak fotelszakértek.Majd te leszel akivel először tudatom.
a felsoroltak a leg költségesebbek ja.
vettél végre valamit?
Készíthetem a pezsgőt?
Már rohadtúl szurkolok
Jó az vegyed megfele
No majd kiderül,nem vészes,mibaj lehet még turbó,inyektorok,magasnyomású..................imádom a dízeleket.
ránézésre rohadtúl semmit nem állapítanál meg Ez nem úgy hibásodik meg, hogy letörik belőle egy darab vagy látványosan kopik róla valami
a kuplung kinyomására csituló hang az 90%-ban kinyomócsapágy zörgése. A kettőstömegű nélkülieken meg a tárcsában lévő rezgéscsillapító rugók zizegése is lehet.1000 évet kibír úgy is. Tárcsa cserekor cserélendő.
Nem kell leszedni. Ha nincs hang akkor egyik se szar. De a kinyomó kicsit zörgősebb hangú.
Ha leszedném a váltót akkor kiderülne.
Még mindig fujod a hülyedéged.
Mondjuk bólint a motor,és ha gyorsan kiengedi az ember a kuplungot akkoris.Inkább mint egy elfáradt motortartó.