mert nézni kellene a vizet? szerintem soha az életbe nem néztem rá Múltkor kellett bele ablakmosót tölteni, hirtelen nem tudtam, hogy hol kell kinyitni a motorháztetőt mert elfelejtetem
Nekem is az volt az első nyugati kocsi, főnököm nem tudott fizetést adni és a kereskedéséből azt hoztam el helyette és abból lettem vállalkozó mert azt cseréltem el egy emelőhátfalas IFA-ra.
Az tény, hogy a zsigáé volt a legjobb....kivéve ha egy zapiban működött a benzinkályha mert az azért annál is jobb volt igaz nem nagyon lehetett állítani, 2 fokozat volt, egyesben megfőttél 2-ben szénné égtél.....
annyira nem
a termosztát után volt a fűtéscső aztán csak akkor fűtött amikor már nyitott
üzemmeleg motornál már elfogadható volt, de a zsigulié sokkal jobb
lifepo4 sem elavult, csak autókba nem praktikus.
Szerintem is jó fajta lehet, mert amik itt vannak gyárak egyik sem szart csinál.
Azért mondtam, hozz egyet (ha akarsz) és megmérjük mit tud.
2t rulez.
A vizpumpa szivatott, ugy am blokk a hengerfej, hatizsakban hoztam hetente a matyasfoldi vagy sashalmi (mar nem emlrkszem) bontobol azokat a szarokat.
Mondjuk nem vagy egy fázós fajta így elhiszem, hogy nektek jó volt. Vezettem a tsz elnök új négyüteműjét amikor megjelent és annyira párásodott télen, hogy a hidegben letekert ablakkal tudtam menni hajdúszoboszlóra, lefagytam vagy vak voltam.
Házi energiatárolónak jók ezek akkor is ha nincs a toppon.
a termosztát után volt a fűtéscső aztán csak akkor fűtött amikor már nyitott
üzemmeleg motornál már elfogadható volt, de a zsigulié sokkal jobb
Szerintem is jó fajta lehet, mert amik itt vannak gyárak egyik sem szart csinál.
Azért mondtam, hozz egyet (ha akarsz) és megmérjük mit tud.
A vizpumpa szivatott, ugy am blokk a hengerfej, hatizsakban hoztam hetente a matyasfoldi vagy sashalmi (mar nem emlrkszem) bontobol azokat a szarokat.