Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szünetmentes táp érdekel arról hajtom az elektromos csónakmotoromat. Hol van ez az aranybánya???
mert nézni kellene a vizet? szerintem soha az életbe nem néztem rá Múltkor kellett bele ablakmosót tölteni, hirtelen nem tudtam, hogy hol kell kinyitni a motorháztetőt mert elfelejtetem
Ja, bocs, tényleg
Én nekik is mentem volna...!
Sokat glancoltuk, azt öcsem jol osszetorte fater omegajat es ment a levesbe.
Nekem is az volt az első nyugati kocsi, főnököm nem tudott fizetést adni és a kereskedéséből azt hoztam el helyette és abból lettem vállalkozó mert azt cseréltem el egy emelőhátfalas IFA-ra.
Nekem bejön a narancs.
Mi lefújtuk noluxxal feketére
Mondjuk gyorsan jott helyette a D Kadett.
Asszem kibasztam a termosztatot, vagy nem.
Az tény, hogy a zsigáé volt a legjobb....kivéve ha egy zapiban működött a benzinkályha mert az azért annál is jobb volt igaz nem nagyon lehetett állítani, 2 fokozat volt, egyesben megfőttél 2-ben szénné égtél.....
Ja, amúgy holnap épp ráérek
Házi energiatárolónak jók ezek akkor is ha nincs a toppon.
annyira nem
a termosztát után volt a fűtéscső aztán csak akkor fűtött amikor már nyitott
üzemmeleg motornál már elfogadható volt, de a zsigulié sokkal jobb
lifepo4 sem elavult, csak autókba nem praktikus.
Szerintem is jó fajta lehet, mert amik itt vannak gyárak egyik sem szart csinál.
Azért mondtam, hozz egyet (ha akarsz) és megmérjük mit tud.
2t rulez.
A vizpumpa szivatott, ugy am blokk a hengerfej, hatizsakban hoztam hetente a matyasfoldi vagy sashalmi (mar nem emlrkszem) bontobol azokat a szarokat.
Jó cikk......
Mondjuk nem vagy egy fázós fajta így elhiszem, hogy nektek jó volt. Vezettem a tsz elnök új négyüteműjét amikor megjelent és annyira párásodott télen, hogy a hidegben letekert ablakkal tudtam menni hajdúszoboszlóra, lefagytam vagy vak voltam.
Na ez új!
Valamiert a futes jo volt na.
Fakó keselyű.
Miben? .......annál csak a trabi és kispolák volt vacakabb...volt zaporozsecem 3 is és azokban jó volt a fűtés.
Lehet ezért vonz a narancs szín vagy génkezelt paradicsom vagy a tököm tudja. (mandarine rosso)
Nekem sötétzöld és a postától kaptam.
Jó cikk! Itt még a csattogós lepkével baszattam... De narancs kiskőrősim volt már.
Wartburgban jo volt a futes.