Meg a horvátoknál is fele volt - a Dinári hegységen keresztül.. Emléxem, itthon akkor erre azt mondták, az alföldön azért drágább, mert itt jobban kell alapozni
Svájcban 40 CHF az éves matrica, az ott egy minimál béresnek kb. 2 óra munkadíj. Ausztriában ez kb. 5 óra. Németeknél ingyenes. Továbbra is úgy gondolod, a 43 000/autó nálunk vállalható? Mert akkor jól átmosták az agyad... az autópályák nem államiak, magánkézben vannak, és nem a tiedben
Vásárlás az női munka
Elmúlt 10 évben szerintem 5 alkalommal ha voltam a helyi boltban
Egyszer most télen de csak azért mert hideg volt aztan be kísértem az asszonyt
Meg is lepődtem milyen káosz van egy helyi kis boltban
Én megvárom a délután 2 órát és gurulok egyet.
Egyelőre az árnyékos szakaszokon még nem száradt fel teljesen az út, reggelre deres volt minden, de 12-13 fokot ígérnek.
ilyen a világ ha mészáros retye rutyája lennél vagy csak benne a holdudvarba ez nem nagyon érdekelne. ebben az útépítősdiben annyi a jó, hogy viktorék ezt nem tudják úgy megépíteni, hogy csak nekik legyen jó ez nekünk is az ellentétben a stadionokkal
Egyik sem rossz, legalábbis brit tudósok még nem állapították meg, hogy rossz számok lennének
Elmúlt 10 évben szerintem 5 alkalommal ha voltam a helyi boltban
Egyszer most télen de csak azért mert hideg volt aztan be kísértem az asszonyt
Meg is lepődtem milyen káosz van egy helyi kis boltban
Egyelőre az árnyékos szakaszokon még nem száradt fel teljesen az út, reggelre deres volt minden, de 12-13 fokot ígérnek.
Ma csak pénzért vagyok hajlandó kimozdulni..... lassan indulok is