Amúgy ez az utak dolog kurvafurcsa,amikor minden osztrák-olasz utam alatt bőven találok olyat amit itt szaroznak.
Tudom a nyugatiaknak a latrinája is rózsaillatú.
föleg a digó behajolós-pottyantós.
A nyugati utak hoz képest tényleg rosszabb. De azért a kavicsos földes utaktól sokak jobb
Szóval nem csak előre kell nézni hanem hátra is
Amúgy pár repedt felnin kívül nem sok plusz költség a szar út, akinek esze van az nem mászkál a /30-as gumikkal és nincs hiba
Jogos..., mondjuk gáz lenne, mert kevesebbet mennének az emberek szervizbe javításra, és kevesebb alkatrész fogyna, lehet ezért olyan, amilyen... vagy mégsem...
Ez csak azért van mert nem születtél cigánynak
Ha az lennél akkor örülnék ennek
És nem a putri cigó a hibás ebben, ő csak kihasználja a lehetőséget
Azt kellene vízbe fojtani aki előidézte és megtartja ezt a helyzetet
Mi bajotok az utakkal? Be kell látni, hogy a 21. századi Magyarországon a terepjáró autó és az enduro motorkerékpár a célszerű jármű. Mindkettő létező jármű kategória.
Nem utolsó sorban, az alkalmazottaknak Is eü ellátás meg nyugdíj alap, nem két kiló krumplival szúrom ki a szemüket minden fizetve van utánuk teljes mértékben.... de tudom én vagyok a hülye
Az engem is, de ebből van pipi gyerekének is a kezelése, meg iskolája, meg ne legyen rá szükség, de atis vagy Jani is ebből megy ki segíteni nekik.... de a lényeg, hogy legye badogladik, meg 9 db szarul lerakott terko
Na az engem is eléggé zavar, hogy abból a pénzből amivel a cigányságot támogatom svájci luxus magánklinikán kezeltethetném magam életem végéig, ehelyett kapok ilyen lofasz a seggembe egészségügyet.
Nehéz pipivel, de elboldogulunk. Tegnap még családi albumokat is mutogatott nekünk, nagyon kedves figura, csak kissé ügyefogyott, de tanitjuk az életbenmaradásra
Tudom a nyugatiaknak a latrinája is rózsaillatú.
föleg a digó behajolós-pottyantós.
Szóval nem csak előre kell nézni hanem hátra is
Amúgy pár repedt felnin kívül nem sok plusz költség a szar út, akinek esze van az nem mászkál a /30-as gumikkal és nincs hiba
Ha az lennél akkor örülnék ennek
És nem a putri cigó a hibás ebben, ő csak kihasználja a lehetőséget
Azt kellene vízbe fojtani aki előidézte és megtartja ezt a helyzetet