Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van kint is.... csak más az arány, meg ott vhogy sikerül rendesen foltozni meg szintbe rakni a csatornafedőt is... ki érti ezt?
Már elkezdtem tegnap
Nézzed a Cobranco korzikai részét
Amúgy ez az utak dolog kurvafurcsa,amikor minden osztrák-olasz utam alatt bőven találok olyat amit itt szaroznak.
Tudom a nyugatiaknak a latrinája is rózsaillatú.
föleg a digó behajolós-pottyantós.
Tokahontas megin elszabadult?
A nyugati utak hoz képest tényleg rosszabb. De azért a kavicsos földes utaktól sokak jobb
Szóval nem csak előre kell nézni hanem hátra is
Amúgy pár repedt felnin kívül nem sok plusz költség a szar út, akinek esze van az nem mászkál a /30-as gumikkal és nincs hiba
Jogos..., mondjuk gáz lenne, mert kevesebbet mennének az emberek szervizbe javításra, és kevesebb alkatrész fogyna, lehet ezért olyan, amilyen... vagy mégsem...
Ez csak azért van mert nem születtél cigánynak
Ha az lennél akkor örülnék ennek
És nem a putri cigó a hibás ebben, ő csak kihasználja a lehetőséget
Azt kellene vízbe fojtani aki előidézte és megtartja ezt a helyzetet
Egyértelmű
Mi bajotok az utakkal? Be kell látni, hogy a 21. századi Magyarországon a terepjáró autó és az enduro motorkerékpár a célszerű jármű. Mindkettő létező jármű kategória.
Ki más
Magyarországon már mindenhol ez van lassan
Atis először tokán vágná, csak aztán oltaná a tüzet
Nem utolsó sorban, az alkalmazottaknak Is eü ellátás meg nyugdíj alap, nem két kiló krumplival szúrom ki a szemüket minden fizetve van utánuk teljes mértékben.... de tudom én vagyok a hülye
Na az is. Van pár út errefelé amit 40 éve csak foltozgatnak.
Az engem is, de ebből van pipi gyerekének is a kezelése, meg iskolája, meg ne legyen rá szükség, de atis vagy Jani is ebből megy ki segíteni nekik.... de a lényeg, hogy legye badogladik, meg 9 db szarul lerakott terko
és az utak? Az is megér egy misét, de lehet többet is.
Na az engem is eléggé zavar, hogy abból a pénzből amivel a cigányságot támogatom svájci luxus magánklinikán kezeltethetném magam életem végéig, ehelyett kapok ilyen lofasz a seggembe egészségügyet.
Kb olyan mint a 386-osnak “megtanítani” a fortnite futtatását
Nem könnyű itthon a helyzet. Semmiben
Nehéz pipivel, de elboldogulunk. Tegnap még családi albumokat is mutogatott nekünk, nagyon kedves figura, csak kissé ügyefogyott, de tanitjuk az életbenmaradásra
Jól bírjátok a mérhetetlen baromságokat...
Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak rájátszol itt nekünk?
Valahogy úgy.... meg személyeskedésnek venné az igazságot, nekem meg se kedvem, se időm nincs... úgyhogy elengedem, hagy éljen a kis álomvilágában...