nagyjából tudom mit akar írni valamiért erre az éves 2 milla eübefizetésre büszke Nem tudom miért Mindenestre én verném a seggem a földhöz, ha nekem ez évente csak ennyi lenne
valamiért az az érzésem, hogy elég sokat befizetek én az állambácsinak éves szinten Pont számolgattam tavaly csak puszta kíváncsiságból, ha azt nem oda fizetném hanem megtarthatnám a f@szom se fájna Mindenestre nem lenne nagy túlzás ha azt mondanám, az állam által tőlem elrabolt pénz árából inkább ilyenre cserélném a ladikot
Nem lehet mindenki adócsaló akkor tönkremenne az állam, valakinek tenni kell pénzt az államháztartásba, ha már te nem teszel csak kiveszel
Egyébként meg az lenne a jó ha minél többen keresnének jól, minden tekintetben.
Amúgy pipi te direk szopatod magad a technikával?
Olyan vagy mint egy haver
Egyszer megszopatta magát egy wayteq kütyüvel amit megvettem tőle apróért
Aztán egy év múlva vett ugyanolyan csak nagyobbat
ja kemény lehet neki 1 járulékot kifizetni maga után
Én baromi kíváncsi lennék te miért fizetsz 5 ször anni eü hozzájárulást mint bárki más?
Bár ehhez az kell,hogy millás fizetéssel legyél bejelentve akkor megvagyunk Ha alkalmazott vagy akkor azt úgy is a munkáltató fizeti be utánad (bár fogalmam sincs miért érhetsz neki annyit ) ha meg magánzó vagy és úgy fizetsz annyit akkor meg csak egyszerűen hülye
Írtam erre egy hosszabb monológot, de rájöttem, hogy felesleges lenne, így kitöröltem.... a nyilvánvaló poénkodás mellett Zoli az egyetlen, akit meg tudok érteni, mert azért egyedül qrva kemény lehet... te meg csak simán adócsaló vagy, igaz legalább van egy bádogladikod, nekünk meg nincs....
Egyébként meg az lenne a jó ha minél többen keresnének jól, minden tekintetben.
Olyan vagy mint egy haver
Egyszer megszopatta magát egy wayteq kütyüvel amit megvettem tőle apróért
Aztán egy év múlva vett ugyanolyan csak nagyobbat
Én baromi kíváncsi lennék te miért fizetsz 5 ször anni eü hozzájárulást mint bárki más?
Bár ehhez az kell,hogy millás fizetéssel legyél bejelentve akkor megvagyunk
Annak is van tokája?!