Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elmehetnetek paprikát ültetni vagy felhőket foltozni,az is hasznosabb lenne.
Motorozzatok.
Én is járom az országot, tény, hogy sok új autóút-autópálya szakasz épült és épül.
A dühítő az, hogy egykét ember érdeke miatt ezrek várhatnak még sokáig olyan tervek megvalósítására, amiknek szükségessége évekkel ezelőtt kiderült.
el lehet jönni a bugyi sóderbányák környéki falvakba is ott sem nem más a helyzet. De a sódert drónokon egyenlőre nem tudják az építkezésekre szállítani. NINCS OLYAN HOGY MINDENKINEK JÓ aki a h.ring mellett lakik, aki ferihegy mellett lakik aki budaörsön lakik mindnek van valamilyen jogos baja . vagy akinek épen még nem újítják az útját amin jár ÉÁn az útépítéssel kapcsolatban akkor tudnék rosszat mondani, ha 2010 óta nem történt volna semmi. Én azt mondom az irány jó de nyílván még van mit csinálni
Aztán beirkálgathat akár 500 ember akinek lokálisan még mindíg nem elégedett az útjával azt is meg lehet érteni meg az is, hogy nincs 20 ezer útépítő cég aki rendelkezésre tudna állni.
irkálhatunk ide az ország minden tájáról és biztos találunk szar utat még bőven. Én is mondhatnám, hogy kocsérig milyesn szar vagy szolnokig kőröstetétlen felől.(régi kutyagyár) nyílván mindenkinek az fáj ami a saját környezetében van. Én itt az ország közepén meg azt látom lassan a szélrózsa minden irányába elindulhatok jó utakon A nacionál utak szinte ki is hagyhatóak elég egy gyorsforgalmiról a kijárónál lejönni róla. Szerintem még bőven van a tarsolyban.
Nem érezted meg a tartalmat....
Vannak ilyen már megvalósult projektek és úton lévő projektek is Ha azt vesszük az M6 is egy viszonylag logikátlan útvonalon halad, de így tudták megoldani a bekötést Csányi Mohácsi vágóhídjához Vagy a viktorunk saját lábán megálló lánya a pisti vejkóval karöltve eltiedelték a fertőrákosi kikötőt, azt ne szar úton kelljen már oda elmenni egy 50 mrd ért elviszik oda a 2x2-es 84-est. Már láttam szeptemberben az elkezdett talajmunkát. Oké a kikőtőre is kapnak egy 30mrd-ot de ez most nem ide tartozik
Alapvetően vannak ilyen építkezések is, aztán erre kevésbé haragszok mint a stadionokra ezt mi is használjuk.
Az ottani falvakon áthaladó 12T+ teherautók miatt kérdezd a lakók véleményét.
.... és ott mi van? Semmi.... emberek.... akik amúgy is tudják kire kell szavazni.... tehát semmi szükség rá
Az évek óta emlegetett M1 és Kesztölc-Esztergom közti gyorsforgalmú út tervei meg egyelőre csak papiron maradtak.
ezh benne van és ha nem lesz úniós pénz a megkezdett szakaszok félbemaradnak?
Nagyon bízom benne, hogy nem Ha csak azt befejezik amit elkezdtek egy elég jó autózható ország leszünk
fizetős lesz?
Mondjuk engem nek kifejezetten érdekelnek a fizetős utak. 43 papír egy évre /autó szerintem ez vállalható Ráadásul szerintem már vagy 5 éve ugyanennyi
mondom eredeti terv a 2x3 sáv volt aztán valószínűleg elkopott a pénz az építkezés során az illetékes elvtársak zsebében. kb. 80-as évek tervezése lehetett az M0-ás, az akkori tervezők sem lehettek jósok Azt tudták mi fog bele csatlakozni (akkor) 40 évvel ezelőtt még nem tudták,hogy elindul 2010-től egy építkezéscunami és gyakorlatilag bele zsúfolnak mindent. Kb, a 65 -től nagyjából 2010-ig épülő M7 es szintje volt az alap. Ha a kapcsolódó úthálozatokat figyelmen kívűl hagyjuk csak induljunk ki abból, hogy a 80-90-es években mennyi gépjármű volt az utakon és most mennyi van. A déli szektor nagyjából a 90 évek eleje fele készülhatett el szerintem a ez a legterheltebb szakasz. A keleti szektor építése a sötétzöldek miatt alaposan megcsúszott de az is kész már egy ideje. régóta rebesgetik, hogy nekimennek a budai hegyeknek és az északnyugati szektor megépítésével körbeértetik az M0-ást. Akkor talán a déli szektor forgalmát tehermentesítené valamilyen szinten az, hogy m1,m7,m3 másik útvonalról is átutazható.
Attól M4-es, hogy fizetős lehessen....
Meg az uniós források beszükülése nemsokára, amit lehet azt most elköltik. De legalább lesz út belőle.
kecskemétről kifelé vagy 3-4 km meg van csinálva, meg a csalánosi csárda előtt is rendbetették a dolgokat mit aggódsz már Az 52-es egy időben jó minőségű
de tranzitforgalommal terhelt út volt, az utóbbi 5-6 évben szépen lepusztult a tranzit megmaradt. Szerencsére arra felé is max 5-6 alkalommal járok évente nem állítom, hogy nem férne rá egy felújítás. Azért most kecsó belső körgyűrűjét teljes renberakták felsávosították, elment oda az energia
Egyébként a gyorsút hálózatot fejlesztik ezerrel, mindent nem lehet egyszerre pedig majdnem minden megy egyszerre. Ekkora útépítési járvány nem volt ebben az országban Azt se lehet mondani, hogy azért sietnek, mert nem tudják mi lesz a 22 választások eredménye addig amit tudnak megcsinálnak. Ennek a fő oka az, hogy a mindenkori regnáló kormány is az útépítésekből tudja pénzelni a holdudvarát a másik az, hogy 22 után az útépítésnek nem lesz olyan alternatívája amiből a mészáros-szíjj-orbán tengely kimaradhatna
2 éve mentünk hollóházára akkor még javában folyt az építkezés így nincs tapasztalat
Ó micsoda öröm és bódottsáááá!
A 21-en épp a minap mentem győzikefalvára, elég érdekesre sikeredett ez az uj ut a régi mellé kombó. Körforgalmak is jó szűkek lettek.
Mondjuk ez is több, mint amennyit a labda rugdosás és balfaszkodás megérdemel nálunk, mert labdarugasrol nehéz lenne beszélni mondjuk a Ferencváros stadionnak nagyobb a látogatottsága....
Ez nem egyedi. Megnézem néha az összefoglalókat (csak azt, mert magyar fociból 5 prercnél többet csak lekötözve bírnék ki ) de ott is mindig üresek a lelátók. NB I-ről beszélünk...
A Kmét-Solt közti borzalmas út nem fáj senkinek? Gyakorlatilag az az egyetlen út az ország közepén keresztbe... az M9 jónak indult volna, de csak addig volt lendület, amíg 50 milliárdot lehetett lopni a hídon (valamiért hidat építeni nagyon szeret mind) a dunaújvárosi is elég kihasználatlan, és még akranak fölé még1et
A SzFvár-Dújváros pálya is nagyon kell a SZAKÉRTŐK szerint - persze, könnyű terep, rövid szakasz, ott is jó sokat le lehet nyúlni.
Sőt.... érdem...