. vagy akinek épen még nem újítják az útját amin jár
ÉÁn az útépítéssel kapcsolatban akkor tudnék rosszat mondani, ha 2010 óta nem történt volna semmi. Én azt mondom az irány jó de nyílván még van mit csinálni
meg az is, hogy nincs 20 ezer útépítő cég aki rendelkezésre tudna állni.
A nacionál utak szinte ki is hagyhatóak elég egy gyorsforgalmiról a kijárónál lejönni róla. Szerintem még bőven van a tarsolyban.
és úton lévő projektek is
Ha azt vesszük az M6 is egy viszonylag logikátlan útvonalon halad, de így tudták megoldani a bekötést Csányi Mohácsi vágóhídjához
Vagy a viktorunk saját lábán megálló lánya a pisti vejkóval karöltve eltiedelték a fertőrákosi kikötőt, azt ne szar úton kelljen már oda elmenni egy 50 mrd ért elviszik oda a 2x2-es 84-est. Már láttam szeptemberben az elkezdett talajmunkát. Oké a kikőtőre is kapnak egy 30mrd-ot de ez most nem ide tartozik
ezh benne van
és ha nem lesz úniós pénz a megkezdett szakaszok félbemaradnak?
Ha csak azt befejezik amit elkezdtek egy elég jó autózható ország leszünk
43 papír egy évre /autó szerintem ez vállalható
Ráadásul szerintem már vagy 5 éve ugyanennyi
kb. 80-as évek tervezése lehetett az M0-ás, az akkori tervezők sem lehettek jósok
Azt tudták mi fog bele csatlakozni (akkor) 40 évvel ezelőtt még nem tudták,hogy elindul 2010-től egy építkezéscunami és gyakorlatilag bele zsúfolnak mindent.
Kb, a 65 -től nagyjából 2010-ig épülő M7 es szintje volt az alap.
Ha a kapcsolódó úthálozatokat figyelmen kívűl hagyjuk csak induljunk ki abból, hogy a 80-90-es években mennyi gépjármű volt az utakon és most mennyi van.
A déli szektor nagyjából a 90 évek eleje fele készülhatett el szerintem a ez a legterheltebb szakasz.
A keleti szektor építése a sötétzöldek miatt
alaposan megcsúszott de az is kész már egy ideje. régóta rebesgetik, hogy nekimennek a budai hegyeknek és az északnyugati szektor megépítésével körbeértetik az M0-ást. Akkor talán a déli szektor forgalmát tehermentesítené valamilyen szinten az, hogy m1,m7,m3 másik útvonalról is átutazható.
Az 52-es egy időben jó minőségű
Ekkora útépítési járvány nem volt ebben az országban
Azt se lehet mondani, hogy azért sietnek, mert nem tudják mi lesz a 22 választások eredménye addig amit tudnak megcsinálnak. Ennek a fő oka az, hogy a mindenkori regnáló kormány is az útépítésekből tudja pénzelni a holdudvarát a másik az, hogy 22 után az útépítésnek nem lesz olyan alternatívája amiből a mészáros-szíjj-orbán tengely kimaradhatna
mondjuk a Ferencváros stadionnak nagyobb a látogatottsága....
) de ott is mindig üresek a lelátók. NB I-ről beszélünk...
Motorozzatok.