Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mar jo pont hogy pipitől nincs szelfi.
Jobb is
Átfutottam, nem olvasom el.
Azt már amikor elkezdték építeni akkor kellett volna 2x4 sáv+ leálló
Nem értem hogy nem gondoltak erre
Kb mintha az összes szennyvíz ami a házból kijön az 110es aztán az utcai fővezeték meg 50es lenne
Sok utat megcsináltak már ez is igaz.... pl a 21-es is 2x2 sav lett végig.... bár annak is van egy története. A szoci vezetés alatt részben 2x2 sávosítottak rajta, balhé is lett belőle, mert olyan gyatra lett az ut minosege, hogy fel év alatt tönkrement... erre most rabővítettek és végig 2x2 sav lett, de a régi szar útszakaszokat meghagyták ahol össze van vezetve az útszakasz, az is ráz, mit a qrva anyja... zseniális.... Igaz, így legalább egy része jó, mert eddig az egész szar volt....
Ismerem a felosztó-kiróvó rendszert (is) hidd el...
Azt a nyugdíjalapot az alkalmazott fizetéséből vonják, amit nagyreszt most előre nem adnak oda, megy a zsebbe, borítékba játék... nem kérdezem meg full fizetésre vannak-e bejelentve az embereid, vagy akár te. Abból élsz-e ami be van vallva... ez egy olyan kérdés lenne, amire a legtöbben nem tudnának nyilvánosan válaszolni, neked sem kell.... amúgy azt is értem és tudom miért, és azt is tudom, hogy ma talpon maradni egy kkv-nak qrva nehéz... minden nap kihívás, nekem is sok fejfájást okoz...
maradjunk annyiban, hogy én vagyok a hülye, mint mondtad, mert nincsenek meglopva azok az emberek, akik dolgoznak, mert minden be van utánuk fizetve, teljesen.... azt írtad úgyis, hogy hülye vagyok, ha ennyit fizetek be... vhogy én úgy vagyok vele, hogy nem lopom meg semmilyen szinten azokat, akik velem dolgoznak., amit meg be kell fizetni, azt be kell fizetni, mert biztos vagyok benne hogy egy részét eltüntetik, de mégiscsak ebből van biztosítva a te gyerekednek is az oktatása, eü ellátása stb... meg mint írtam, soha ne legyen rá szükség, de ebből mennek azok az emberek is segíteni, akik méltatlan helyzetben vannak, de hivatasból mennek....mert valakinek kell.....
mindegy minek írom le, úgysem érted meg...
ááá tiszta hülye vagyok
Az m4 sajna csak gyorsforgalmi ut lesz. De már az is valami, iszonyatosan tulterhelt
MÁS: most néztem vezető hír
A pancseszban már 800 néző is szurkolt.
Szerintem nyomoroghattak ott annyian . Nem is értem alcsútra miért nem húznak még fel egy ilyen stadiont legalább megoszlana a nézőszám
http://propeller.hu/sport/3503...
én a napokban jártam a 4-esen, végül is mitől M4-es? 2x2 sáv megvan de leállósáv az nincsen. szerintem autópályához az nélkülözhetetlen kritérium. Vadháló, leállósáv min2x2 sáv és a 130-as megengedett legnagyobb sebesség. A 4-esen 110 van szerintem az sima gyorsforgalmi autóút.
mondjuk békéscsaba nagykőrös az kétszámjegyű 44 es út ami 2x2 sávot kapott (még tiszakürtnél tart az építkezés)
szegedre járok 5 6 szor egy évben miskolcon meg nemvoltam 3 éve. Talán idén megyünk állítólag a barlang fürdőt felújították. Igazából ha homokúton kell odáig menni nekem azis megfelel
Egyébként az úthálózatunk szerintem egyik legnagyobb baja,hogy fővárosközpontú. Ez nem most lett ilyen hanem a kezdetektől. Ezért van az,hogy 2 éve már sz.pás az M0-ás. Kapcsolgatják rá az autópályákat az meg nem bírja a forgalmat. előszőr is úgy indult,hogy annó 3 sávosra tervezték. Végül is "2x2" sávval épült meg mert egy egy sávnak az ára visszaosztásra került Közepén azzal a betonelválasztóval kész káosz volt az egész egy baleset esetén. Aztán nagy nehezen 3x3 sávosra kibővítették most,hogy bele fut az m1,m7, m6 m5 meg a gyorsforgalmi út is egyre több nekiugrottak a 4x4 sávnak. Csak qrva lassan szöszmötölnek rajta mert 2 éve húzzák az idegeim. nem egyszer mértem rajta 13 km-es kocsisort. Aztán ha elkészül majd látjuk elég e a 2x4 sáv
Az észak déli irányú gyorsforgalmi utak nagyon el vannak maradva a k-ny ihoz képest. Most egyébként terv minden megyei jogú város gyorsforgalmi úttal való összekötése és minden határátkelőhöz gyorsforgalmi utat elvinni.
Felőlem mehet az is, én támogatom, már annak is örülök hogy az M4 megindult végre.
Ebben igazad van, ha motorozni megyek délre akkor végig pályán tudok menni pestet meg azt a pár km-t leszámítva. Meló miatt viszont meg ez a régió lefelé tiszta szopás autóval., de motorral is ha az utak minőségét nézem.
Baja-Szeged zsírúj tényleg tranzit útminőség. Szerintem az M9 nagyon nagy terhet venne le az M1-M0 déli szektorról mert sok balkáni kamionos lehet hogy inkább arra menne. Olaszba biztosan, lehet németbe is.
Nem igazán az M9 jelenleg csak egy 20km-es semmi a semmibe. Lentiig én sokadrendű utakon megyek, annyira azért nem zavar mert motorral lehet tartani 150-es átlagot!! ha az ember siet. De autóval nagy szopás kelet-nyugat vonal.
Ha pl horvátba pályán mennék akkor amíg felétek az M7-ig hogy onnan menjek a pályán, simán ki is leptem a határon a főutakon csak itt ugye nagy rizikó a trafi. Akkor is ha nem száguldozok, meg a vad stb.
Bár az igaz, hogy az se egy elhanyagolható amit irzál mert végülis ott is elég szegényes az ut ha gyorsan oda akarsz érni mondjuk szeged környékére
Nektek van egy csomó keresztbe utatok ott a dunántulon, lassan az M nyolvanvalahanyas is leér Lentiig.
De itt vadkeleten semmi. Már egy M3 M5 összekötő is sokat lenditene.
Inkább egy Bekéscsaba-Szekszárd-Nagykanizsa (m9) ez sokkal fontosabb lenen. Kit érdekelnek a miskolciak ?
Gondoltam is hogy az 1-8 ig számozott utakra gondolsz amit én legalább el tudok sorolni honnan hová tart
De egyébkén a kétszámjegyesek is.sokat lenditenének.ha.nem olyanok lennének.amilyenek mondjuk orosházára visznek.
Ha már út. Ami nekem.nagyon hiányzik és sokat segitene néha az egy miskolc szeged tengely vagy ahhoz hasonló gyorsforgalmi, de egy jóminőségű főutnak.is.örülnék.
igazából elbaxtam 1 es jelölésű utat akartam mondani nem kettest bár neked jóvan úgyis ugy sincs fingod se miről pofázok szerintem jogsid sincs
Na megtaláltam Ez a 10 éves felvétel abony és újszász között készült. erre járok a ladikhoz. ez az út így nézett ki 30 évig nem reméltem, hogy valaha is fel lesz újítva de kb. 5 éve zsír burkolatot kapott. Ez a rész egyébként a 4-es főútról letérve párszáz méterre így nézet ki 5 km-es szaKASZON., A fénykép lehet,hogy nem adja jól vissza, de ez nem földes út Ez aszfalt út Na azért ezek a minőségek szerintem megszüntek már. Egy csomó alsóbrendű utat is újítanak
igazából neked írtam. Két dolog fejlődött igazán az elmúlt 10 évben az a stadionok és az úthálózat. Aki most köpködi az utakat az 10 évvel ezelőtt minden nap agyvérzéssel kelt Nics olyan szeglete vagy eldugott zuga ahol ne látnék útépítést. Csak a kis falunk akkor ha neked úgy jó(2x2 sávos) úton össze lesz kötv békéscsabával, meg közvetlen bele lesz kötve az M5-be. Pest nekem 1 óra nagyából 15 percet rövidül. Nyílván nem ezen a negyed órán fogok sokat spórolni. De minap ceglédfelé kimentem a 4-esre pestig kész a 2x2 sáv szerintem szolnokig megvan. Debrecenig meg sem állnak. Igaz minden építkezés meg van csúszva az eredeti tervekhez mérten 2-3 évet de a jó munkához idő, meg csúszópénz kell
de legalább faszán kinyovályúsodik az meg benttartja az autót a sávban és nem is kell sávtartó elektronika
az új dzsípím kiszámolja