Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na volt ott olyan 995 vagy mi a szar is még olcsóbb is volt de akkor buzi szívlapát mérete volt ha azt felbiggyesztem a szélvédőre nem látom az utat, úgyhogy az ott maradt
Ez sem kicsi a 6,2 collal szerintem az dupla akkor volt
Dehogynem. Lehetőleg jó hosszú madzagfal, mer akkor jó lesz szalmabálát lekötni
Bálakötöző madzaggal probaltad?
Bmw navigátor a garmintól, de másra is fel lehet tenni... viszont ez kommunikál a motorral és tudom a kormányról is basztatni, tehát van bmw soecifikus része igen....
Nem tudtam hogy ilyen is van, rákeresek majd.
Akinek 2 milla a tb-je az vegyen is draga gps-t, nehogy bekeruljon az allami eü-be. En kisnyugdijas szintu kalandvagyo ebayes kütyü manias vagyok.
hát ebből nem sokat értettem valóban
Azon gondolkodok,most lett kibaszva a winkó a gépből azon minden adat rajta van, nem lehet ezeket valahogy összekötni Mondjuk a winkót sem értem mitől halt meg nem is volt régi rajta az oldalán 2013.07.05 Pedig csak 200 hibás szektor derített fel nála a program
Sok gps más-más file formátumot használ. A Garmin gpx formátumot, ezt ezzel a kis sw-el át lehet konvertálni...
Ez bmw specifikus kütyü?
Nekem a 995 van, de most épp a térkép frissités fogott meg.
Decemberben vettem egy navigator VI-t.... meg az előzőből a IV-est hoztam ebbe a gt-be.... mar most látom, hogy eg és fold a különbség
Vizualis alkat vagyok, kell az egermozi. Az xrider kezd doglodni megin, meg alakitok rajta de mar nezem az utodot ebayen.
olcso, gyenge, fos hardware-es kinai android 5" - os gps.
Ezt még én se mindig értem, pipinek meg kár volt megemliteni is mert kocsmai verekedéshez fog vezetni nála
téged sem a segítőkészséged visz a sírba
Pl easygps-el át lehet konvertálni a track vagy waypoint gpx file-okat....
Ja, telefonon is max hallgatom a navigációt, ki nem veszem a biztonságos helyről én se
Legalább lerajolod hogy,néz ki a POI amit rögziteni akarsz
Van jo par ok ami miatt a telefon inkabb a tanktaskaban szinyel.
az fasza lesz ha lett volna a nyomoroncoknak garmin azt veszek. 4-5 éve ott vettem pedig a garmint is
hb-s lágy grafitú kenődős. Azzal inkább rajzolni jó
Nem motorozik mert fosik. Nekem is van hogy jóaz motorozni de oda se viszem
Lehet 2B-s jobb lenne.
Nem hiszem, hogy van rá megolfás. Csak amit zoli javasolt.
azok ti vagytok én még fényképező gépet is használok