Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoron csak azt.
dehülyevagy
Fejlődni kell a korral már alig hazsnálunk hagyományos navit, te még most kezded cserélgetni
Ird ki őket kockás papírra HB-s ceruzával.
na nem a röhögésre vagyok kíváncsi hanem a megoldásra ha van
Milyen meglepő nem készülék, hanem szoftver függő a dolog. Ez nem egy sim kártyán lévő sms vagy névjegy, hogy mindegy mibe rakod ugyis látja.
hát baszod az ósanba jártam borotvapengéért meg szájvízért, aztán megláttam egy halom ilyen gps-t. A fasza kis garminom kezdi magát megadni. Kb. 5 perc mire egyáltalán észheztér Meg már olyanokat csinál, hogy nem arra az utcár tesz ahol haladok, hanem egy párhuzamos útra. Most,hogy volt itt az informatikus cimbi cserélni a winkót mondta, hogy antenna baj lesz Azt mondta belenézhet de nem sok jövője van, mert valahogy ezeknek az antennája bele van integrálva az áramkörbe beleforrasztva lesütve,lefóliázva. Azt mondta nemnagyon javítható jobban járok ha veszek valamit mert ez egyszer csak meg fogja magát adni. Na mindegy az ósenba láttam ez kinézetre tetszett azt elhoztam
Most már annyira nem tetszik
A garmin dobozából előrántottam a tápkábelt azt kompatibilis a mióhoz
Valakinek van e valami ötlete, hogy a garmin készülékbe helyezett kártyára mentett kishalomnyi lerögzített"kedvenc helyek"-et át lehet e valamiféle képen konvertálni a mió ba
Mert az hogy átrakom bele a kártyát na azpont nem csinál semmit
Mio? még van olyan?
közbe meg itt baszakodok vettem egy fasza mio gps-t Kezdem azt érezni kár volt leváltani a garmint Lehet valamikor megszokom most egyenlőre ultragáznak tűnik
De nem bánom, hogy lemerült legalább nem idegesítem magam vele tovább Mondjuk ennyi pénzből adthattak volna hozzá egy adatkábelt
remélem azért nem szerettél ki belőlem
Ha takar a vár akkor is latom, elerted az előző képekkel.
csak árnyékba került, sima optikai csalódás.
És mindez 75-80 kg-al..... nekem is van, de nem ekkora, pedig 120kg vagyok vazze....
Az csak fényképezs technikai malőr
Ugyan akkor ugyanonnan a Füzéri várból
na tessék nincs toka
Ez az akép ahol nincs
Bakker, mekkora tokád van!
Baszki a seggemen különb szőr nő
Hatalmas

Pipi a sztár Az az igazi humorista aki magából tud viccet csinálni
Egyébként egyszer felidegesített az asszony akárhogy borotválkoztam mindíg azzal basztatott, hogy szúrtam Most borotválkoztam mi szúr már megint??? Igen na akkor 2-3 hét múlva már nem szúr a pofám Aztán tüntetőleg meghagytam egy picit A második héttől minden nap monta,hogy most már borotváljam le Vagy 3 hét vagy 1 hónap de kitartottam Meg is mondtam engem nem lehet megtörni baszod
Na ez volt az alap. A változatokat muszáj voltam megcsinálni nem tudom mikor kerül rá mégegyszer sor
Bár azóta nem mondja,hogy szúrok
Ma mar nem biztos hogy tudok aludni.
ne is mondd....egy életre a retinámba égett.......
az rendbe van haver csinálta annó
Jah.... én csak a fugázásra mertem már összpontosítani
5 perce visitok a rohogestol,.
Pipi b+ a holdrol is latni.