Csak hülyéskedtem: alattam is Suzuki berreg, ráadásul a legprolibb fajta. Semmi bajom vele, teszi a dolgát mindig. A világ vágáre is el mernék vele indulni (aszfalt úton persze) és biztos lehetnék benne hogy haza is hoz onnan.
Mert ezt már kifejtettem egyszer,de megint megteszem a te kedvedért.
Japán,Olasz,Német..stb..egymást szídják. Persze ez is ránk jellemző Magyarokra.
Volt pár Hondám..VTR,CBR RR,Hornet...feszszabályzó,a Hornetten a fék és teló volt szar..a VTR leállt váltás közben alattam néha..nem jöttünk rá mi volt a baja. Ezzel a Suzukival meg nem volt bajom. Ja de...az üreset nem mutatja! Minden azon múlik ki volt a gazdája én szerintem. Ha odafigyeltek rá és a tipushibákat javították,megadták ami kell,akkor mindegyik jó motor...
Ez a véleményem...persze sok márka még nem volt nálam,csak 4.
Senki nem cseszteti a tűzoltókat, csúnya is volna.
Csak Atis jött ezzel az alfa dumával, ezért volt "muszáj" kötekedni vele. Egyébként egész jól bírja a kollégád a cikizést, és nem is szokott adós maradni a viszont válasszal.
Nem állítok ilyet, viszont unalmas, hogy ezen a hivatáson kell lovagolni.
És azt se szeretném, ha valakinek is a jelenlévők közül 5 percet töltsünk az égő házánnál vagy a kocsija felett, amikor ő benne jajgat.
A kocsi van értem,nem én a kocsiért...megvan mindenből a jogsim,meg a PAV1 is...de valahogy ez a teherautó dolog nem fogott meg soha. Mondjuk a kocsik se..valahogy nem érdekel. A motorokat szeretem
Zoli...kérlek hagyd abba!
Én Tűzoltó vagyok,ebből kifolyólag férfiakkal zuhanyozok! De járok Thaibox edzésre,ott is...uszoda után a zuhanyzóban is! Természetesen látom mások faszát,ahogy ők is az enyémet. Ezzel szerintem rajtad kívűl senki a kurva életben nem foglalkozik ennyit.
A Lexus a világon az egyik legjobb márka...ez is tény! Bárhol utána tudsz olvasni!
Az is tény,hogy sem a testi adtságaid miatt ( félig vak vagy,kövér disznó vagy,hatalmas a fejed...blablabla) nem lehetsz Tűzoltó,de ahogy most is kiderült,szellemileg is vannak gondok...nem kicsit!
Motorosként próbálod eme csorbákat kiegyenlíteni ,de te is tudod hogy ez kevés...egyrészt a sisakot le kell venni,meg meg kell szólalni...a nagy beledről nem is beszélek. Edz sokat...és fogadd el magad!
Remélem érthető voltam...bár gondolom nem jutot el ez sem az agyadig és hajtod tovább az idiótaságodat.
tudom mondjuk engem ez nem annyira bánt Nekem az autó kinézete egyébként is kb. az utolsó a sorban
Ha most az űr homokfútos kinézet a divat akkor az. Egyébként 100 szor jobban megnézek egy furgont vagy akár egy kamiont mint egy személyautót. az alapvetően nem különösebben érdekel.
Egyre jobba süllyedsz, de komolyan. Ezt nem lehet kimagyarazni.
-faszstirölő
-asszon lexusara gerjedő
-hirtelen meregzsák
Na egyik sem en vagyok, hanem egy latens homokzsak, klimaxos tyúk. Meg jo hogy a tuzoltosagon van feminizmus. Kulonben reszeltek volna a hivatasnak es zokognal a barban mint egy kiscsibe.
Na ennyit az alfasagrol.
Japán,Olasz,Német..stb..egymást szídják. Persze ez is ránk jellemző Magyarokra.
Volt pár Hondám..VTR,CBR RR,Hornet...feszszabályzó,a Hornetten a fék és teló volt szar..a VTR leállt váltás közben alattam néha..nem jöttünk rá mi volt a baja. Ezzel a Suzukival meg nem volt bajom. Ja de...az üreset nem mutatja! Minden azon múlik ki volt a gazdája én szerintem. Ha odafigyeltek rá és a tipushibákat javították,megadták ami kell,akkor mindegyik jó motor...
Ez a véleményem...persze sok márka még nem volt nálam,csak 4.
Csak Atis jött ezzel az alfa dumával, ezért volt "muszáj" kötekedni vele.
A sport alatt a kerék is elég nagy, nem tudom mi a felszereltség neve
És azt se szeretném, ha valakinek is a jelenlévők közül 5 percet töltsünk az égő házánnál vagy a kocsija felett, amikor ő benne jajgat.
Innen látszik ki mekkora féreg!
Próbálj meg elvonatkoztatni légyszíves!!!
Én Tűzoltó vagyok,ebből kifolyólag férfiakkal zuhanyozok! De járok Thaibox edzésre,ott is...uszoda után a zuhanyzóban is! Természetesen látom mások faszát,ahogy ők is az enyémet. Ezzel szerintem rajtad kívűl senki a kurva életben nem foglalkozik ennyit.
A Lexus a világon az egyik legjobb márka...ez is tény! Bárhol utána tudsz olvasni!
Az is tény,hogy sem a testi adtságaid miatt ( félig vak vagy,kövér disznó vagy,hatalmas a fejed...blablabla) nem lehetsz Tűzoltó,de ahogy most is kiderült,szellemileg is vannak gondok...nem kicsit!
Motorosként próbálod eme csorbákat kiegyenlíteni ,de te is tudod hogy ez kevés...egyrészt a sisakot le kell venni,meg meg kell szólalni...a nagy beledről nem is beszélek. Edz sokat...és fogadd el magad!
Remélem érthető voltam...bár gondolom nem jutot el ez sem az agyadig és hajtod tovább az idiótaságodat.
Ha most az űr homokfútos kinézet a divat akkor az.
-faszstirölő
-asszon lexusara gerjedő
-hirtelen meregzsák
Na egyik sem en vagyok, hanem egy latens homokzsak, klimaxos tyúk. Meg jo hogy a tuzoltosagon van feminizmus. Kulonben reszeltek volna a hivatasnak es zokognal a barban mint egy kiscsibe.
Na ennyit az alfasagrol.