Ez jó kérdés látod. Szerintem lehet hogy vannak ott is jobban ellátottabb hekyek meg migránsorvosos. Az viszont biztos, hogy itthon olcsóbb a kezelés csak a minősége és az odajutás ideje kérdéses.
Tavalyi túrnán kajakeresés közben Naudersben összefutottunk a kebabosnál egy magyar sráccal.
A szállodaiparban mindenes volt,konkrétan a szemben lévőben.
Na ő vagy 1,5 éve kinn volt.Akkor már táppénzen a hátával amit meghúzott.
Mondtam is neki hogy itt vagy a mesés egészségügyi álomban fizett TB-vel,nincs gond he.
Aszongynya,jön haza kezeltetni magát mert az itteni orvos csak azt tudja csinálni hogy beköt egy infúziót és szevasz.kutyaütő mind.
Most neki higgyek vagy a határátkelő blognak?
Sehol,ezek viszont a közvagyon felkent őrei,egy szentek,ezeket akarod visszahozni örömmel benyalva nekik csontig.jól döntöttél.
Sokkal jobb lesz nekünk és megszűnik minden korrupció.
https://hataratkelo.blog.hu/20...
Még mielőtt valakisó zóvá tenné: nem, nem trollkodás,ez is csak egy irás a sok közül, most épp az egészségügyről. Ami érdekes, azok a kórházi körülmények itt és máshol. Itt például egy hallgató nemigen közli veled hogy ő még nem igazán kompetens és csak ezután lesz majd orvos :)
hát erre most nincs időm de alapos tanulmánynak tűnik el fogom olvasni nagyjából bemutatja mi történik az autópályákon
Eddig olvastam és megerősítem, annyi a különbség,hogy az m6-oson nem csak szekszárdtól gyér a forgalom hanem budapesttől nincs forgalom rajta pécsig a kedvenc motorkázós helyem volt itt nem zavart meg semmi 6 telizés közben. Azt sajnálom csak,hogy éves szinten ha 2 szer van erre dolgom, ez a kedvenc autópályám. Egyszer megszámoltam dunaföldvártól pécsig 10 autó hagytam vagy hagyott el érhető az éves 50mrd veszteség
cikkből egy darab. Lehet, hgoy drága volt de lagalább a mienk Mondjuk én kifejezetten élvezem ezeket a homokdobokba fúrt alagutakat
" megalapozó tanulmányokat, ezeket az M6-hoz is elkészítették. A beruházás megkoronázása volt a négy dombba fúrt alagút, amelyeknek azóta is csodájára jár az ország."
nem is kell tovább olvasnom hát ez az amit linkeltél 2006 ban került annyiba és ez nem autópálya csak 2x2 sáv megépítése mint most a tokosoknál
Majd az árat onnan vegyed le amikor lekészül egy 10-20 30 km-es pályaszakasz azt bemondják az árát.
Jah,mond kérlek tokakirály,honnan van a 4 milliárd?Felkeltél és beleszagoltál a levegőbe,vagy a 24.hu-ról?
linkeld légyszi?
Meg a 1,5 milliárdot is.
Én olyat találtam hogy csak egy szaros aszfaltcsók négyzetmétere 1 millió.
Itt kb. szerintem annyira értünk az autópályaépítéshez mint te
De olvasni, meg meghallgatni a környező országok építésének bekerülési költségét az megtudjuk, talán a két összeg között tudunk összehasonlítást is végezni.
Akkor azt mond meg nekem légyszíves teljesen laikusként ,hogy 1 km autópálya (az összes létező szarrjával együtt felüljáró, vadháló, cserjésítés, régészeti feltárás meg az anyám tyúkjával együtt) az osztákonál 1,5 mrd a magyaroknál ugyanez 4 mrd.? Költői volt a kérdés tehát nem szükséges megválaszolnod, mert aki kilát legalább az orráig és nem tovább a fejéből az tudja a választ
Sokan azért elfelejtik hogy a kismillió le-feljáró,és a rajta átmenő keresztező utak hírja is benne vannak az árban nem csak a pályatest.
Tudom a horvátoknál meg van az alagutak blabla,csak hát nemigen tudom mennyi az autópálya költségtervezéssel eltöltött évid száma.
De biztos ezt IS jobban tudod mint mindent itt mindenki.
Akkor menny egy kört a tengerig azt nézd meg a fizetős kapuknál mennyi pénzt hagysz ott a nyaralásnál oda meg vissza
Ráadásul aki ingázik vehet megye matricát annak az ára sem változott a bevezetése óta 5 rugó személyre Ezt én nem tartom tragikusan magas összegnek sem az évest
Majd a következő életetekben hátha sikerül...
Nagy kár hogy fideszes a polgi otthon nálatok egy jóravaló DK-s helyett.
A szállodaiparban mindenes volt,konkrétan a szemben lévőben.
Na ő vagy 1,5 éve kinn volt.Akkor már táppénzen a hátával amit meghúzott.
Mondtam is neki hogy itt vagy a mesés egészségügyi álomban fizett TB-vel,nincs gond he.
Aszongynya,jön haza kezeltetni magát mert az itteni orvos csak azt tudja csinálni hogy beköt egy infúziót és szevasz.kutyaütő mind.
Most neki higgyek vagy a határátkelő blognak?
Sokkal jobb lesz nekünk és megszűnik minden korrupció.
Még mielőtt valakisó zóvá tenné: nem, nem trollkodás,ez is csak egy irás a sok közül, most épp az egészségügyről. Ami érdekes, azok a kórházi körülmények itt és máshol. Itt például egy hallgató nemigen közli veled hogy ő még nem igazán kompetens és csak ezután lesz majd orvos :)
Értem.Miért nem 6 milliárd kontra fél?
Az nagyobbat ütne.
Eddig olvastam és megerősítem, annyi a különbség,hogy az m6-oson nem csak szekszárdtól gyér a forgalom hanem budapesttől nincs forgalom rajta pécsig
cikkből egy darab. Lehet, hgoy drága volt de lagalább a mienk
" megalapozó tanulmányokat, ezeket az M6-hoz is elkészítették. A beruházás megkoronázása volt a négy dombba fúrt alagút, amelyeknek azóta is csodájára jár az ország."
Majd az árat onnan vegyed le amikor lekészül egy 10-20 30 km-es pályaszakasz azt bemondják az árát.
https://g7.hu/kozelet/20190723...
https://www.maut.hu/MAUTDATA/m...
linkeld légyszi?
Meg a 1,5 milliárdot is.
Én olyat találtam hogy csak egy szaros aszfaltcsók négyzetmétere 1 millió.
De olvasni, meg meghallgatni a környező országok építésének bekerülési költségét az megtudjuk,
Akkor azt mond meg nekem légyszíves teljesen laikusként ,hogy 1 km autópálya (az összes létező szarrjával együtt felüljáró, vadháló, cserjésítés, régészeti feltárás meg az anyám tyúkjával együtt) az osztákonál 1,5 mrd a magyaroknál ugyanez 4 mrd.?
Tudom a horvátoknál meg van az alagutak blabla,csak hát nemigen tudom mennyi az autópálya költségtervezéssel eltöltött évid száma.
De biztos ezt IS jobban tudod mint mindent itt mindenki.
Ráadásul aki ingázik vehet megye matricát