Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint ez hős duma Mikor kockáztattad te az életed? Nem egy amerikai filmben jáccol, Svájcinéger
Az igaz, hogy nincs megfizetve a melótok, a rendőrőké se - meg úgy általában senkié sem És ember sincs - mint ahogy már szinte sehova sincs.
mivel trimufal? viccelsz
Életemben nem voltam túrán,fotelmotorozom.
Itt épp pipinek integetek kecsón hogy kapd be a bal bokámat te tokás banántolvaj.
Kibaszottnagy elégettséggel tölt el az ha eladom.
Nem akarok senkit kihúzni sehonnan,túlnépesedtünk.
Jó ezt értem is,de akkor az a három miért nem így látja?
az melyik a jobbik maradék? szerintem nem lesz 5%-k meg csúcsidőben 20% felett voltak, de a krém elvándorolt a mi hazánk mozgalomba, oda még tennék x-et csak ők sem biztos, hogy megérik a saját életbenmaradásuk
A guglihuszársághoz tartozik olvasni tudás,linkeltm egy 2006-2013-as összesítőt.Ellövöm a végét.Nem 2,5-4.
Most akkor túrán sem volt azt mondod?
én ebben nem vagyok olyan jó, próbálgattam kamasz koromban bontogatni a szárnyaim, de túl becsületes vagyok én az ilyesmihez, még a pofám is az
határátkelő blognak. mert azt mi is tudjuk olvasni , te meg nem létező sztorikról azt mondasz amit akarsz
Te meg úgy csinálsz, mintha homokba lenne dugva a fejed... pedig korodnál fogva biztos élőben nézted végik a Magyar Pálya Show-t Fejből írom, a gugli huszárok ne támadjamnak be, a nagyságrend a lényeg: Magyar pálya, még megyó idejében: 3,5 milliárd -> közfelháborodás, mivel a horvát akkor 2 volt -> "áttervezés" "egyszerűsítés" -> és mindjárt csak 2,5 lett Manapság, köszönhető az életszínvonal növekedésének már egy 2x2 sávos gyorsforgalmi is 3 felett van... annyi még az eltérés, hogy most másik csapat lopja el
M6-on mentél már végig? 3 alagút, hegy nélkül, 6 vagy 8 vadátjáró csak félúttól Pécsig - forgalom meg nulla.
Ezt egy bútorboltos nem értheti! Mikor egy karambolban meg tudsz valakit menteni,vagy kihozni egy házból..vagy bármi...az kurva jó érzés. Értelmet ad az egésznek! Te ha eladsz egy ágyat ,nem ezt érzed...megértem...így fingod nincs erről.
De amúgy se lehetnél köztünk ,mert a hombár fejedre nincs sisak
Pont ezért is
Most próbálj meggyőzni, hogy a miénk tulajdonképp még olcsó is
Az ahogy tálalod.
Nekem olyan alfáskodásnak jön le,nem hivatásnak.
Amúgy ezen mi a vicces? Áruld már el komám...
De igen...és? Nincs ember ha nem fognád fel,mert ennyiért nem kockáztatják az életüket. Egy fiatal pályakezdőnek még nincs megfelelő egzisztenciája a civil életben,addig meg fontos mennyit tud félrerakni...hisz ő még építi a jövőjét.
Nemúgyvan hogy nem ebből éltek meg,csak hivatás?
Banántolvaj bassz................karrier.
-3 ember megint....
Tokahontas balfasz volt...és lesz is mindig
Jó ez ahogy most van.
Az ipar, a gazdaság, a bérek szárnyalnak felfelé.
Minden rendben van. Az egészségügy, az oktatás, a közbiztonság, a roma-kérdés......
Nincs mélyszegénység, nincs betöltetlen rendőri, Bv-s, tűzoltói, gyártósori szakmunkás munkahely.
Hol itt a hiba?
Csak így tovább!!!
Viktor a király
Mitakarsz majdnem 5%-on állnak.Miniszterelnökjelöltet kegyesen átengedik másnak.Gyakorlatilag mindegy csak valaki hátán eljussanak egy képviselői helyig,na jó párnak elég ha polgiként egyedül tudnnak kufircolni a gyógyfürdőben.
Fene tudja,régebben néztem egy ipsét az YT-n asszem pont ilyen kivándorlós műsor volt egy libsi hirportálszerűről.
Ott a doki asszem 1,5 évig birta írországban és hazajött mert itthon kevesebb pénzért orvos lehetett nem "szerelő egy szalagon".Nem ezzel a szavakkal mondta csak nekem ez jött le.
Ez jött le mokor öcsem egyik orvos ismerősével dumált.Itt kevés pénzért ha megszakadsz és kihal előtted az összes vén doki juthatsz előre,kint nem.mindig is másodrangú leszel.Ha van ambíciód nem csak a pénz érdekel lehet itthon kéne maradni.Ez se a saját szavai de ez jött le a mondandójából.
Mondjuk szerintem a jó orvosok itthon sem keresnek szarul.főleg a zsebes juttatásokkal.
Na, azok aztán jól elbaszták a renoméjukat nálam