Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kimoshatnád a pofád egy vödör szarral - hidd el, tisztább lesz mért kezded megint...
Egyébként mi fáj ennyire? Az, hogy rombolom a mítoszodat? Hívjad már a kisbarátodat is segíteni és osszatok ketten Ezt az engedély dumát is tartalékolhatod a buzi cimboráidnak, engem nem befolyásol úgyse
Azt meg o se tudna lenyomni, a tippem hogy felepitik az asszonyt, majd feluton atveszi a stafétát mint regebben.
De legalabb bogyo boldog lesz.
Ez nem Pipi...ez egy tengeri malac
Mekkora egy barom vagy te hallod...
Egy ilyen gyökér mint a haverod, egy feszítővágót sem bírna el. Meglátna egy szétroncsolt hullát és kezelni kellene évekig...
Pont nem ilyen kis fingok valók oda ,hanem erős,izmos,nyers,szép,határozott emberek...mint pl én!
De amúgy meg faszt érdekli mit hiszel...ez tény!
Ott van a toka alatt.
Ezzel mit akartál mondani? Ezt a biznyiszt még a ballib kormány intézte a fajtestvéreinek, a Fidesz csak nyögi - illetve nem ők, csak mi Fletóék jól tudták, hogy el lesznek takarítva, következmény nélkül csinálhattak bármit - felelősségre vonás úgyse lesz (mert az nem volt soha)
...de ahogy a helyzet kinéz, az Istenadta Nép még 1x visszahozza ferit 4 évre
Pont ezaz, te nagy alfa........ Vagy vadparaszt, de hogy hős?
Azok nem igy nyivanulnak meg.
Lehet nekem van a hősökről mas képem.
Ez meg mi a fasz? Hol a nyaka? Nyakonvágtad te szemét?
Pedofil.......
Elfelejted hogy ilyen fenykepeket tolsz fel mindenhova.
Kérdezd mamlast....az a buzi!
Mennyémá enni, odaindultál
az mikor lesz
Faszt érdekel neked mi jut az eszedbe...
4 alagút van és a kedvenc autópályám Ott nem zavar meg semmi mert rajtam kívűl nincs is senki
Zotya szerint nincs síbolás nálunk az útépítésekből El kell fogadni, hogy vannak akik másképp vélekednek erről
Mondjuk ilyen monolog utan nem a hős mitosz jut eszembe.
Megszólalt a híresen primitív ,buta ,paraszt ,aki kifejtette hogy nincs is tűz
Nálatok nincs is ezt nem vitatom ,mert a patkányok a föld alatt élnek. Te kis buzernyák ,vizisiklóvállú ,keszegseggű szarfaszú informatikus vagy. A férfi nemhez semmi közöd te genetikai hulladék! Idejöttél a motorosok közé pofázni ,mert munkád sincs...és azt hiszed hogy itt az álomvilágodban,a motorosok között férfi lehetsz. Van egy rossz hírem...NEM! Egy kis nyöszörgő,erölködő buzi vagy itt is
És nem adtam engedélyt hogy megszólalj köcsög...nem a Pride -on vagy!
kezdem azt hinni irígy vagy a fizimiskámra
Mondjuk nem lennél egyedül a lányok kedvence vagyok
Tudom,láttam a búrádat,és a hozzá tartozó tokakölteményt.
na megyek eszek egy kis vasárnapi körömpörköltet
bölcsen takarod a bukoddal
Akkora fejhez jár a nagy toka én meg vékony vagyok
eddig bírsz elkarikázni, már műszaki hiba gödöllő-aszód közöti szakasz felismerem
Hátt,legalább nincs malcvágásra való tokám.
Mondtam hogy nem.Legtöbbet autópályán megyek csőgázon egy retek kawával......................ja nem,beszartam a rumiruhába egy kis pittyputtytól.
hogy a francba vagy ilyen idomtalan Bár már értem a motorválasztást pont passzoltok