Volt egy börtönőr haver. Ő is így kezdte. Nagyon csúnya vége lett, pedig őket is szűrik. Most sitten ül gyilkosságért, pedig nálad sokkal szerényebb és békésebb ember.
Fegyverviselési engedélyem is van,bár az orvosi lejárt.
Hidd el hogy nincs probléma,csak fáj az igazság...amit el is hiszek!
Te felépítettél magadról egy képet itt ,amit én megsértettem...leromboltam...ahogy tetszik. De nem akartam hidd el. Csak nem tudtál helyén kezelni engem,ezért nem kaptad meg a tiszteletemet. A tisztelet érdekes dolog...nem lehet követelni....ki kell érdemelni!
Ahogy említettem már, van érvényes orvosim,ellentétben veletek! De gondolom neked az is kevés....te azt is jobban tudod!Minhogy a Suzuki nem motor..szakvélemény...egy ETZ-stől.
Király vagyok fogadd el! A vakok közt,a félszemű a király töki
Egy labilis idegzetu hisztis akarnok kiskölyök vagy, ezt egy radarszerelő is latja, nem egy alulfizetett nyomorult kormanzati ingyenrlo szihologus, szoval mehet a mekdoncibe felszolgalni mert elbaszta.
De! Nagy szükséged lenne rá. Csak magadat égeted mostanában. Hiába bizonygatod, látszik hogy baromi feszült vagy. Hiába nem tetszik az igazság, és tereled magadról a szót ilyen sértegetési kísérletekkel, gyakorlatilag mindenkibe belekötve, kb. annyira átlátszó mint amikor a részeg autós mondja a rendőrnek hogy nem ivott.
Amcsiknál az ilyen lelki tehertől szoktak az iskolákban lövöldözni, vagy kiirtani a családjukat egy elborult pillanatban.
De annak ellenére hogy néha elég paraszt tudsz lenni, kedvelünk, és nem szeretnék ezt. Szóval tényleg megbeszélhetnéd a problémáidat egy pszichológussal, mert nem hiszem, hogy attól lennél így kiborulva hogy leszólták a Suzukid.
Kurvára nem érdekel senkinek a nyomora ,mert alapból nagyon jól elvagyok. Szeretek itt élni ,mindenem megvan!
Na...erre már a parasztok harapnak,hogy dicsekedik..dicsekedik..pedig nem...csak ki merem jelenteni,hogy TÖKÈLETESEN érzem magam. Persze pár dolog nekem sem tetszik,de nem befolyásolják az életem...így leszarom. De ha baszogatnak,visszabaszogatok...és őszintén megmondom,nem válogatok! Szeretek visszabaszogatni
De amúgy kenyérre lehet kenni....
Elrakhatod a bárdot...amúgy is kevés lenne
Hidd el hogy nincs probléma,csak fáj az igazság...amit el is hiszek!
Te felépítettél magadról egy képet itt ,amit én megsértettem...leromboltam...ahogy tetszik. De nem akartam hidd el. Csak nem tudtál helyén kezelni engem,ezért nem kaptad meg a tiszteletemet. A tisztelet érdekes dolog...nem lehet követelni....ki kell érdemelni!
Ahogy említettem már, van érvényes orvosim,ellentétben veletek! De gondolom neked az is kevés....te azt is jobban tudod!Minhogy a Suzuki nem motor..szakvélemény...egy ETZ-stől.
Király vagyok fogadd el! A vakok közt,a félszemű a király töki
Mondjuk ez téged foglalkoztat csak.
Erre gerjedsz?
Atis buzivagy!!
Amcsiknál az ilyen lelki tehertől szoktak az iskolákban lövöldözni, vagy kiirtani a családjukat egy elborult pillanatban.
De annak ellenére hogy néha elég paraszt tudsz lenni, kedvelünk, és nem szeretnék ezt. Szóval tényleg megbeszélhetnéd a problémáidat egy pszichológussal, mert nem hiszem, hogy attól lennél így kiborulva hogy leszólták a Suzukid.
Na...erre már a parasztok harapnak,hogy dicsekedik..dicsekedik..pedig nem...csak ki merem jelenteni,hogy TÖKÈLETESEN érzem magam. Persze pár dolog nekem sem tetszik,de nem befolyásolják az életem...így leszarom. De ha baszogatnak,visszabaszogatok...és őszintén megmondom,nem válogatok! Szeretek visszabaszogatni
De amúgy kenyérre lehet kenni....
Amúgy én sem voltam itt....fasz!