Ez a demokrácia
Persze mindkét politika fél behülyíti a drukkereiket, hogy a másik a patás ördög és itt a világvége ha nem ők nyernek, aztán amikor vesztenek sorba ugrálnak le a hidakról, de igazából soha nem jött el a világvége attól hogy a másik oldal nyert. (be is baszna ha 4 évente világvége lenne)
Amióta verik a tam-tamot ezzel koronással, azóta 10x ennyien haltak meg a hagyományos törzsek (pl. H1N1) miatt. Csak az már nem hír, nem jó semmire, se pánik keltésre, se figyelem elterelésre.
Félreértés ne essék,nem az olyanora érettem hogy fehúzod a sliccet a jobb-bal lábad ritmikusan egymás elé helyezed miközben a két kezedben tartasz valamit.
Ennél is bonyolultabb összetett gondolkodást feltételező dolgokra gondoltam.
Mint az igavonóké általában.
Lefogadom hogy egyszerre két csomag fecskendővel felszaladsz a 3.-ra szintidőn belül.
De hogy egy összetett feladatot nem bíznak rád az tuti.
Egy szájmaszk nem árthat, de a kínaiak köztünk járnak, szóval a Tescoban is ugyan úgy elkaphatod ha akarod.
Sőt, itt a ferihegyi Tescoban szerintem nagyobb is az esélyed rá, hogy friss repülővel hozott koronavírust begyűjts.
Ugyan akkor nem regisztráltak még megbetegedést nálunk. A szezonális influenza nagyobb kockázatot jelent jelenleg.
süt róla az izomagy.Alfáskodik.
Az egybitesnél gógyisabb nem alfáskodik.
Persze mindkét politika fél behülyíti a drukkereiket, hogy a másik a patás ördög és itt a világvége ha nem ők nyernek, aztán amikor vesztenek sorba ugrálnak le a hidakról, de igazából soha nem jött el a világvége attól hogy a másik oldal nyert. (be is baszna ha 4 évente világvége lenne)
https://nepszava.hu/3067841_ke...
Ennél is bonyolultabb összetett gondolkodást feltételező dolgokra gondoltam.
-Erős
-kitartó
-csapatszelleme példát mutató
Mint az igavonóké általában.
Lefogadom hogy egyszerre két csomag fecskendővel felszaladsz a 3.-ra szintidőn belül.
De hogy egy összetett feladatot nem bíznak rád az tuti.
Egy szájmaszk nem árthat, de a kínaiak köztünk járnak, szóval a Tescoban is ugyan úgy elkaphatod ha akarod.
Sőt, itt a ferihegyi Tescoban szerintem nagyobb is az esélyed rá, hogy friss repülővel hozott koronavírust begyűjts.
Ugyan akkor nem regisztráltak még megbetegedést nálunk. A szezonális influenza nagyobb kockázatot jelent jelenleg.
Röfögj valami mást...
Majd elmúlik!