Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem, hát nem....
Egy zsírdisznó eladónak...akinek van egy három hónapos okj-s iskolának csúfolt valamilye.
Ez?
süt róla az izomagy.Alfáskodik.
Az egybitesnél gógyisabb nem alfáskodik.
Arra nem gondoltál, hogy a topiktárs esetleg nem főcsővezető hanem mondjuk személyzetis a cégnél?
Ezt te mint deklaráltan igavonó barom mondja.
Ne erőlködj...buta vagy mint a faék!
Ez a demokrácia
Persze mindkét politika fél behülyíti a drukkereiket, hogy a másik a patás ördög és itt a világvége ha nem ők nyernek, aztán amikor vesztenek sorba ugrálnak le a hidakról, de igazából soha nem jött el a világvége attól hogy a másik oldal nyert. (be is baszna ha 4 évente világvége lenne)
Nem emlékszem mar hogy volt. Ha komppal megyek be a Krk szigetre, kifelé ugyanúgy kell a hídon fizetni ?
Az újakat is.Geri tuti belép ha az kell.
Miferink begyűjti maga mellé vissza a régi jó elftársakat de inkább - mert ez az okos nép még visszahozza
Miferink begyűjti maga mellé vissza a régi jó elftársakat de inkább - mert ez az okos nép még visszahozza
Amióta verik a tam-tamot ezzel koronással, azóta 10x ennyien haltak meg a hagyományos törzsek (pl. H1N1) miatt. Csak az már nem hír, nem jó semmire, se pánik keltésre, se figyelem elterelésre.
Kezdődik,a patkányok menekülnek a hajóól.

https://nepszava.hu/3067841_ke...
Félreértés ne essék,nem az olyanora érettem hogy fehúzod a sliccet a jobb-bal lábad ritmikusan egymás elé helyezed miközben a két kezedben tartasz valamit.
Ennél is bonyolultabb összetett gondolkodást feltételező dolgokra gondoltam.
A japok meg simán szélnek eresztik a hajóról a nyuggereket,ahhelyeett hogy a mélyvízben fenékre küldenék a ladikkal együtt őket.
Nem mondom meg a beosztásom,de rám bíznak. Igen...szaladtam...még világbajnokságra is kijutottunk egyszer!
Most regisztráltak újakat teljesen máshol. Amúgy meg hazudnak a Kínaiak. Komcsik...
Jellemzése
-Erős
-kitartó
-csapatszelleme példát mutató

Mint az igavonóké általában.
Lefogadom hogy egyszerre két csomag fecskendővel felszaladsz a 3.-ra szintidőn belül.
De hogy egy összetett feladatot nem bíznak rád az tuti.
Ne fossá, elmúlóban van.
Csak idő kérdése mikor lesz itt is...
Kuss! Keménytojás volt reggelire

Egy szájmaszk nem árthat, de a kínaiak köztünk járnak, szóval a Tescoban is ugyan úgy elkaphatod ha akarod.
Sőt, itt a ferihegyi Tescoban szerintem nagyobb is az esélyed rá, hogy friss repülővel hozott koronavírust begyűjts.
Ugyan akkor nem regisztráltak még megbetegedést nálunk. A szezonális influenza nagyobb kockázatot jelent jelenleg.
Menjünk bele kinek milyen végzetsége van? Nem akarod!
Röfögj valami mást...
Srácok, amúgy jól vagytok?!

Majd elmúlik!
Téged tényleg nem az eszedért tartanak az tutifix.